Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalina gratuluję. Takie postępy, a te są znaczące, bardzo cieszą rodziców
Usg ok. Tzn mam Hashimoto i powiększoną tarczyce po porodzie ale nic niepokojącego nie znalazł lekarz.
Czekam u stomatologa na piaskowanie, chwila relaksu hehehe.
Miłego dniakattalinna lubi tę wiadomość
-
Katta, no to zabieraj, zabieraj. Jeszcze 2 dni i chętnie oddam na rok, może ciut dłużej :*
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Stresant, objawów brak więc mam nadzieję że już wszystko w porządku.
-
kattalinna wrote:Wprawdzie dawno nie mieszkam ale podchodzę z Lubelszczyzny. Co tam?
Hej, dzięki Katta za zainteresowanie :* udali mi się sprawę już załatwić dziękuję
Dawno nie zaglądałam tu więc nie jestem na bieżąco, jednak świeżej ciąży nadal nie ma. Tu na tym wątku to jakoś hurtowo ciąże się sypią jedna ciazunia wpadnie i już wirusy się posypia tylko coś żadna z Was nie chce się wychylic jako pierwsza
Wiadomo że żarcik
Kropka na wszalakie infekcje i grzybki ja stosuje kapustę kiszona i ogórki kwaszone, z ogórków to nawet sok pije. Da się przełknąć i nic się mnie nie czepia wiadomo że jak już leki potrzebne to muszą być ale warto mieć te rzeczy w swojej diecie.
Katta gratki dla córuni za nowe umiejętności, spryciula
Streant kwiecień już tuż tużkattalinna, krrropka lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Greetta, dzięki. Kapuste i ogórasy bardzo lubię. Ale tym sokiem mnie zaintrygowałaś: chodzi o wodę ze słoika czy wyciskasz sok z kiszonych ogórków?
-
A to znam i uwielbiam. Zarowno wodę z ogórkow, jak i sok po odciśnięciu kapusty. Takie z domowego kiszenia najlepsze. Teraz mam niestety dostęp tylko do kupnych i juz mi tak nie smakują.
Greetta lubi tę wiadomość
-
Kropka, a może samemu robić. Mniejsze ilości oczywiście tak na tydzien/dwa aby strczalo kapstki:) teraz jak byłam w ciąży to mąż mi robił, przy cukrzycy była dobra Ogórki to wiadomo w lato sezon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 11:53
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
kattalinna wrote:Greetta, narobiłaś mi smaka na kapustę
He he sama jak byłam dziś na zakupach to patrzyłam czy kapusta by była dobra do ukiszenia jutro męża wyślę bo on się lepiej zna to kupi i zrobimy bo też mam smaka mały przy okazji chrupnie bo za ogoreczkami to przepada tylko mniam mniam mówiSynio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
A ja sobie przypomnialam że mam w lodówce sok z kiszonej kapusty, kupny ale calkiem, calkiem...
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Puk puk. jest tu kto??
Melduję, że u mnie 17 dc. Czekam na koniec lutego natomiast jakichkolwiek nadziei nie wiążę z tym cyklem (aczkolwiek obstawiony:-)). na to, że się uda kiedykolwiek to ja już chyba w ogóle nadziei nie mam.
A jak u Was?Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3