Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja Twoje tsh super. Bierzesz coś na tarczyce? Jak zaszłam w ciążę też takie miałam ja teraz biorę euthyrox 0,50. Widać za mało.
W sobotę naprogin.
Rita super. Tylko taka przylepka, mama i mama. Najlepiej na rączkach. Więc dobrze że kupiłam chustę, sprawdza się. Wieczorami Tatuś Ja rozsmiesza, zasypia przy cycusiu, ładnie śpi ale lubi w nocy podjadac. Oczywiście jest śliczna, rozkoszna i jest naszym największym skarbem i szczęściemGreetta, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Już po wizycie.
Wracam do obserwacji CrMs.
Usg ok, wyniki hormonów tarczycy wiadomo, do poprawy więc większa dawka euthyroxu 100.
W związku z planami staraniowymi mam wrócić do acardu 75, oprócz tego femibion 1 i inofem 2x1. Dodatkowo Liponexin. To chyba coś na cukier.
Ogólnie jestem bardzo zadowolona i podekscytowana, że tak na poważnie wracamy do starań
Tsh mam zbadać za trzy tygodnie i wysłać email z wynikiem lekarzowi. W razie czego zmienimy lek.
Kolejna wizyta za trzy miesiące.
U nas taka piękna, prawie wiosenna pogoda. Pozdrawiam cieplutkoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 14:13
stresant lubi tę wiadomość
-
I u nas też pięknie, wiosennie. Ale rano był mrozek. Ja biorę euthyrox połowę 25 więc malutko. Mam nadzieję, że szybko u was ta ciażunia Bedzie.
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Karoluś81 wrote:Już po wizycie.
Wracam do obserwacji CrMs.
Usg ok, wyniki hormonów tarczycy wiadomo, do poprawy więc większa dawka euthyroxu 100.
W związku z planami staraniowymi mam wrócić do acardu 75, oprócz tego femibion 1 i inofem 2x1. Dodatkowo Liponexin. To chyba coś na cukier.
Ogólnie jestem bardzo zadowolona i podekscytowana, że tak na poważnie wracamy do starań
Tsh mam zbadać za trzy tygodnie i wysłać email z wynikiem lekarzowi. W razie czego zmienimy lek.
Kolejna wizyta za trzy miesiące.
U nas taka piękna, prawie wiosenna pogoda. Pozdrawiam cieplutko
pamietam jak bralam od Ciebie wiec teraz moge oddac
a co tam u Kropusia ? witaminki i inne cuda łyka?Karoluś81, krrropka lubią tę wiadomość
-
Stresant, na kiedy masz termin?
No ja czekam aż Katta zabierze moją @, Karoluś ma przejąć twój brzuch, będzie się działo na forumKaroluś81 lubi tę wiadomość
-
krrropka wrote:Stresant, na kiedy masz termin?
No ja czekam aż Katta zabierze moją @, Karoluś ma przejąć twój brzuch, będzie się działo na forum
lewy przeplyw krwi przez tetnice maciczna mam bardzo zly.....do tej pory prawy przeplyw nadazal i pracowal za dwie tetnice, maluszek byl prawidolowo odzywiany dotleniany i ladnie rosnal.....teraz juz ten prawy nie nadaza bo dziecko potrzebuje coraz wiecej.....wiec moje cialo zeby odzywiac malego reaguje wzrostem cisnienia krwi (zeby przepchac przez te zla tetnice krew) a wysokie cisnienie w ciazy jest niewskazane i grozi zatruciem ciazowym.....wiec co 1,5 tyg. chodze na kontrolne usg .......narazie mam byc spokojna ale trzeba sytuacje monitorowac.........oprocz tego jestem cala popuchnieta i ogolnie jest mi ciezko.....co w poprzednich ciazach sie nie zdarzalo (no ale minelo juz 10 lat)
Dziewczyny przesylam gorace pozdrowienia i dzialajcie kochane dzialajcie -
Oj Stresant, niefajnie, że tak się dzieje. Wytrzymaj jeszcze trochę, oby jak najdłużej.
A tak zmieniając temat, to jakie tutaj nowości na forum. Podoba Wam się nowy dizajn? -
Stresant- mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i te przepływy polepszą się.
Krropka - tak średn mi się podobają te zmiany. Jakieś takie rozlazłe teraz to forum jest (wizualnie oczywiście).
Jak tam cykl u Ciebie?
Bertha- jesteś?Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Stresant, niefajnie to brzmi, ale dobrze, że monitorujecie często. W tej sytuacji to faktycznie zaraz będziesz miała młodego po tej stronie brzucha pokaż zdjęcie w dwupaku!
Forum jest beznadziejne! Na telefonie tylko korzystam - jest malutkie i nie można dopasować do ekranu
Edit: dalej ucina jak się emoty wrzuca. Ale po napisaniu posta przynajmniej się powiększyło okno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 12:41
-
To tylko mi się podobają zmiany ? Szata graficzna może niezbyt piękna, ale bardziej przejrzysta. Ale najbardziej podoba mi się że szerokość jest dopasowana do telefonu, nie trzeba nic powiekszac, ani przesuwać, wchodzę w wątek i widze całą wypowiedz na szerokość, poprzedni układ mnie mocno irytował
-
Ja chyba potrzebuje więcej czasu żeby się przyzwyczaić. Choć faktycznie, wygodniej się pisze.
U mnie 12 dc i suchutko. No nic, obserwuję się dalej i zażywam specyfiki od naprogina. Za pierwszym razem zadziałało po 3 miesiącach, zobaczymy jak pójdzie teraz -
kattalinna wrote:Krrropka, nie tylko Tobie, ja już też jestem zadowolona dla mnie w końcu normalne pisanie posta - widzę co piszę ciekawe czy i kiedy belly tak zrobią. Ano właśnie, mało różowo tu teraz chociaż to dodatkowy plus gdy się odpala forum np. w pracy
kattalinna lubi tę wiadomość