Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalinna, dzięki za podrzucenie pomysłu! Już dawno myślałam o zakwasie, ale jakoś nigdy nie miałam do końca motywacji. W końcu zrobię Póki co biorę Tardyferon-Fol, codziennie jem buraki i pietruszkę oraz pestki dyni.
kattalinna lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
O wow! Spadłyśmy na druga stronę!!
Staraczki, jak starania?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Krrropka, ładnie Twój wykres wyglada!
kattalinna lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Krrropka, 15dpo i wysoka temp!!? Testowalas???https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Elo dziewczyny. Sorki że sie nie oddzywam, ale ostatnio mało mam czasu na internet. Nie testowałam, nie ma po co, wprawdzie temp wysoka, ale czasem tak mam, że spada dopiero w drugim dniu @. Wczoraj pojawiło się plamienie i coraz bardziej się rozkręca, myśle że w nocy przyjdzie @
A co u Was słychać, bertha jak studia? -
krrropka, kicha po całości :(faktycznie dobrze ta tempka wyglądała. Przykro mi.
No właśnie co u Was?? Rzeczywiście spadłysmy na drugą stronę, trzeba trochę rozruszać wątek
U mnie jakoś leci, Julek ma już 1kg(!),normalnie porządny kawałek chłopaka 👶. Kończę prawie II trymestr i zaczynam pomału ogarniać rzeczy dla małego, mały remont mieszkania, itd... Mam takie poczucie że oby do końca roku, a potem to już totalnie z górki (termin mam na 17.02.;ale mam przeczucie że rozpakuję się wcześniej). Pozdrawiam Was wszystkie mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 20:23
bertha, Grosia lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Krropka, kurde, czemu nam się nie udaje!!? Przypomnij mi - ty się starasz o pierwsze?
U mnie dzisiaj mega spadek temp, jutro pewnie @, wiec już dół spowodowany kolejnym nieudanym cyklem. Chyba przestaje mierzyć temp bo to nie ma już sensu. Wykresy swoje już dobrze znam, wyglądają idealnie, po co mi to - żeby zobaczyć dzień przed @ lub w dzień @ ze to już? Przecież i tak wiem ze zawsze 14-tego dnia po owu przyjdzie małpa.
Także odkładam termometr na półkę.
Facelle już więcej nie kupuje, bo pokazuje cienie i robi nadzieje.
Ileż jeszcze mam czekać na dzidziusia..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Bertha,Krrropka ja za 3 miesiące "zwalniam brzuch", a jakoś- chyba- w połowie roku Grosia;z całego serca życzę Wam byście po nas przejęły miejsce dla ciężarówek na wątku. A jak się uda wcześniej, to pomieścimy się wszystkie♥️.
krrropka lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Jak ja bym chciała żeby wszystkie były z brzuszkiem....😖Ehhh.....termometr trochę spina człowieka,ale ja i tak go nie opuszczałam.
Emdar już 1 kg,ale ten czas leci,to już fajny bobas w brzuszku.Nim się obejrzysz a będziesz go tulić☺
Jamam termin na 4.05,ale z dwoma to "wszystko może się zdarzyć"i lubią ewakuować się szybciej.
Na razie rosnę w oczach☺Brzuszek już taki,że nic tu nie da się ukryć😂 i powoli czuje maluchy.
6.11 byłam na wizycie i mieli po ok 100g.Pappa wyszła dobrze,lekarz zadowolony z moich wyników.Nstępną wizyte mam końcem listopada,każdą stresuje się bardzo😧
emdar, Tulipanka, kattalinna lubią tę wiadomość
1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Kattalinna - tak, ja już rozpakowalam mój drugi CUD! Justysia urodzila sie 11.11 i właśnie skończyła tydzien.
Mało się udzielam, ale ciągle zaglądam na forum z nadzieją, że którejś znów się udało. Wiem jakie to trudne i wiem jaka to radość. Dlatego szczerze każdej kibicujekattalinna, Grosia, emdar, Greetta, Papierówka lubią tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
Bertha, nie wiem, kurde czemu
I też staram się o pierwsze, ale coraz bardziej wątpię czy się doczekam.
Co do termometru to odstawiaj skoro Cię sretresuje, znasz swój cykl, wiesz kiedy masz owulkę, szkoda nerwów. W tamtym roku i ja odstawiłam, ale potem zaczęłam akupunkturę i babka chciala żebym mierzyła, to mierzę, ale nie codziennie i o różnych godzinach, więc się nie ekscytuję.
Bertha, trzymam kciuki za nas obie i ściskam Cię. Wiem że nie jest łatwo.
Dziewczyny Wam też dzięki za ciepłe slowa, zawsze fajnie mi sie tutaj wchodzi, mimo że ostatnio mniej mnie tutaj. -
krrropka wrote:Bertha, nie wiem, kurde czemu
I też staram się o pierwsze, ale coraz bardziej wątpię czy się doczekam.
Co do termometru to odstawiaj skoro Cię sretresuje, znasz swój cykl, wiesz kiedy masz owulkę, szkoda nerwów. W tamtym roku i ja odstawiłam, ale potem zaczęłam akupunkturę i babka chciala żebym mierzyła, to mierzę, ale nie codziennie i o różnych godzinach, więc się nie ekscytuję.
Bertha, trzymam kciuki za nas obie i ściskam Cię. Wiem że nie jest łatwo.
Dziewczyny Wam też dzięki za ciepłe slowa, zawsze fajnie mi sie tutaj wchodzi, mimo że ostatnio mniej mnie tutaj.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Witajcie kochane!!!
Ło matko, ile się dzieje... Nie jestem w stanie nadrobić trzech lat... Wybaczcie...
U mnie trzecia ciąża zaraz się zakończy. Wg kalendarza za niecałe 2 tygodnie. Będę miała córkę.
Trzymam kciuki za staraczki i za porody 😊emdar, krrropka, Greetta, bertha, Róża 1, Papierówka, kattalinna, Tulipanka, Grosia lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Witam serdecznie jestem tutaj pierwszy raz mój rocznik także 81! Staramy się o czwarte dzieciątko! Pierwszy cud synek adoptowany 13 lat ma teraz później córka ma 3 latka cud drugi bo niewiem kiedy zaszłam w ciąze gdyż przez kilka miesięcy nie miałam okresu był szok a następnie Zuzia trzeci Cuda pomógł inofolic duphaston i clostilbegyt skończyła roczek! W marcu 2019 poronienie straciliśmy aniołka w 8 tygodniu ciąży 😢Aktualnie biorę clostilbegyt i dzisiaj ostatnia tabletka i czekam na owulacje ❤️ Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2019, 20:54
bertha, kattalinna, Tulipanka, emdar lubią tę wiadomość
-
Witaj Róża! Wow, ale masz super gromadke Kciuki za ten cykl!
Róża 1 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
bertha wrote:Mnie mierzenie temp jakos nie stresuje, po prostu nie widzę już sensu, bo żadnej wartości nie przynosić. Zawsze chciałam po prostu mieć cykl w którym zajdę taki idealnie śledzony, żeby potem moc sobie wrócić do tego i przeanalizować co gdzie kiedy się działo, jak wykres różnił się od innych cykli, ale mogę czekać w nieskończoność wiec bez sensu.
A ja mierzę no zobaczymy co to będzie, dzisiaj jest 12dc zauważyłam śluz płodny ale testy owulacyjne negatywne i temperatura narazie niska! Czuję jak kłuje mnie jajnik! Wtorek monitoring 🥰