Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka, u mnie @. Startujesz tez z nowym cyklem?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha, tak! Zatem działamy
bertha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Nowe rozdanie zatem u Was! Ja zawsze jakos pozytywnie podchodzilam do nowego cyklu, pewnie dlatego ze juz hormony wtedy inne, progesteron niski, estrogen dochodzi do glosu i czlowiekowi sie chce od razu bardziej życ (przynajmniej u mnie to tak dziala)
Ja jestem po owulacji, ktora miala miejsce w weekend jakos, wczoraj bylam jeszcze na usg wieczorem, moj pan dr stwierdzil endometrium grubosci 8-9mm...krrropka lubi tę wiadomość
-
Bertha. Kropka.
Trzymam kciuki za Wasze cykle 🙂
Maggia. Super, że była owulka i że czujesz się lepiej 🙂
Ja po porodzie miałam plemienia od końca @ do owulacji i to nie przeszkodziło mi zająć w ciążę 🙂Maggia lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hop Hop Maggia.
Cisza nam na wątku zapanowała. U mnie powoli zbliżamy się do dni płodnych, tylko coś nam się seksów za bardzo nie chce ostatnio. Zmęczenie materiału Nic, mam nadzieję że uda sie podziałać, apka pokazuje, że w niedielę powinna być owu, może do tego czasu podziałamy. Jakiś taki smętny grudzień w tym roku.
Co u Was dziewczyny? -
Hejka, ja mialam urodzinki w tym tygodniu
A owu wczoraj wieczorem ok 19-21 - bo o 19 robilam usg i jeszcze pecherzyk byl a o 21 na usg juz go nie bylo
Seksy zaliczone wiec teraz tylko czekac..kattalinna, Greetta lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Gratulacje! Trzymamy kciuki!!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Annamaria, gratuluję i zaciskam kciuki.
-
Annamaria, ale widok! Gratulacje!!!! No to skoro u Ciebie to bylo mozliwe, to znaczy ze u nas tez! Czuje juz te krazace wirusy ciazowe oby teraz bylo wszystko dobrze 🙏🏻❤️ No i oby coreczka w tym meskim gronie 😊
Btw ciekawy sposob sprawdzania przyrostu bHCG, robisz tez z krwi czy tylko testami sprawdzasz? No i opowiedz ze szczegolami jak to zrobilas! Widze wspomagacze w stopce ale takie historie pozytywne sa fajne do czytania 🥰😊😍 -
bertha wrote:Hejka, ja mialam urodzinki w tym tygodniu
A owu wczoraj wieczorem ok 19-21 - bo o 19 robilam usg i jeszcze pecherzyk byl a o 21 na usg juz go nie bylo
Seksy zaliczone wiec teraz tylko czekac..
Bertha, wszystkiego wspanialego z okazji urodzin, spelnienia marzen o macierzynstwie oraz duzo milosci i spokoju.
Oby ten cykl byl szczesliwy dla Ciebie! ❤️🙏🏻bertha lubi tę wiadomość
-
Bertha, zaległe uściski dla Ciebie! Żebyś zawsze była dla siebie dobra
maggia, ja tylko testami sprawdzam, czy kreska rośnie i robi się grubsza, nigdy nie robiłam bety w ciaży. Teraz już nie mam na co sikać, ostatni test zużyty i czegoś mi brakuje rano normalnie, ha ha
Ten cykl był taki na maksa naładowany różnymi rytuałami, robiłam sobie te okłady z borowiny i oleju rycynowego na zmianę, i uwielbiałam to... ciepełko, termofor, kocyk, i prawie godzina relaksu.. cudnie to wspominam, ale i uważam, że to bardzo mocno zadziałało na mój organizm, pod koniec okładu czułam aż w brzuchu jakieś ciepło, pobolewanie, no ewidentnie coś tam się działo.
Jednak nie wiem, czy w tym cyklu nie zadziałał na mnie czysty bardzo porządny relaks i robienie czegoś tylko dla siebie.. Ułożyłam w zeszłym miesiącu 2 puzzle po 1000 czesci, i naprawdę o niczym innym wtedy nie myślałam ,to było mega. Udało mi się też wyjść z domu do przyjaciółki i raz do znajomych, aż 3 razy, na piwo!! W ciągu dnia!! Jak za starych studenckich czasów, haha.. ani razu nie było to więcej niż jedno babskie piwo, grzane i z pomarańczą i przyprawami, ale poczułam się wspaniale, rozmowy, lekki szum w głowie i dużo śmiechu.. ja fizycznie wręcz czułam, jak coś mi puszcza napięcie w środku... tego mi bardzo brakowało.
Teraz czuję się słabo i bardzo szybko się męczę, wieczorami od 18 mogłabym już tylko leżac na kanapie, nie mam siły ani ogarnąć kuchni, ani robic kolacji, zwlekam się tam z trudem... no dziwne uczucie.. i odliczam dni do pierwszego usg...
i dziękuję za życzenie mi córeczki, ale jestem pewna na 200% że to kolejny synek! Nawet na 1000% ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2020, 12:09
Maggia, Annie1981, bertha lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za zyczenia ❤️😍
Annamarie, a po owu czulas sie jakos inaczej? Przypuszczalas ze tym razem sie udalo?
Ktorego dpo wyszedl pierwszy test pozytywny?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
bertha, nie, po owu czułam się normalnie. Pierwsze dwa objawy to był napadowy głód, mdłości wieczorem i uczucie, że MUSZĘ coś zjeść, np lezę w łóżku o 23, rozmawiam z M lub czytam a w głowie tylko słyszę: "jogurt!!! Jogurt!!! Teraz!!" Na kolację zamiast 2 kanapki i herbata, zjadam np. 7 kanapek..
Drugi objaw to przy badaniu szyjki po owu, bardzo szybko zrobiło mi się tam w środku mega ciasno. Nawet przez chwilę obstawiałam jakieś zapalenie, że może dlatego wszystko tak spuchło, a to było już po prostu rozpulchnienie ciążowe pochwy..bertha, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Annamaria wrote:bertha, nie, po owu czułam się normalnie. Pierwsze dwa objawy to był napadowy głód, mdłości wieczorem i uczucie, że MUSZĘ coś zjeść, np lezę w łóżku o 23, rozmawiam z M lub czytam a w głowie tylko słyszę: "jogurt!!! Jogurt!!! Teraz!!" Na kolację zamiast 2 kanapki i herbata, zjadam np. 7 kanapek..
Drugi objaw to przy badaniu szyjki po owu, bardzo szybko zrobiło mi się tam w środku mega ciasno. Nawet przez chwilę obstawiałam jakieś zapalenie, że może dlatego wszystko tak spuchło, a to było już po prostu rozpulchnienie ciążowe pochwy..
I kiedy testowac zaczelas
Wlasnie o tej ciasnocie juz slyszalam wlasnie, ciekawe czy kazda tak ma - tylko nie wszystkie badaja szyjke wiec nie wiedza ze w pochwie robi sie ciasno..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Jak tam Kropka? Podzialane w ta owu? Kiedy byla? U mnie w piatekhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
2xiui, 3xivf (2 zarodki)