Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Syla ,co do meza.. pamietaj zeby tez nie przedobrzyc z wit ... salfazin sam w sobie ma jakies ilosci wit c..
wiec popatrz jakie maja wartosci dzienne
a jak juz bedziece mili wyniki todaj znac..
teraz jest sporo warzyw i owocow wiec duzo mozna naturalnych wit zazywac
polecam koktajle woocowe.. albo warzywne
-
hejka Ania maz mój codziennie je od 3 miesiecy ale to dzien w dzien salatke owocowa:granat ananas brzoskwinia kiwi banan pomarancz gruszka nektarynka arbuz i jabłko i to pełna miche smieje sie czasem ze tak duzo je tych owoców ale mnie to cieszy ))kiedys juz mial robione badania spermy i byla tragedia bo ogolnie wydaje mi sie ze to wina tych wszystkich odzywek które bral jako sportowiec kulturysta.w sumie 6 lat współzyjemy nbez zabezpieczen i to mnie martwi ze narazie cisza a juz po 30 jestemy:(( i tak bardzo czuje instykt macierzynski zreszta mój maz mega uwielbia dzieci przy nich jest taki słodki jak patrze jak sie z nimi bawi i az mnie cos cisnie ze nie mamy swoich o które staram sie juz 2 latasyla
-
jesli bral tylko odzywki to nie wplynely razej na nasienie.. wplywaja na nie sterydy, ewentualnie moze przedzwigal. nie mial czasem przeukliny ??
nie przegrzewal ich ?? no i czy nie mial urazow jader..
jesli korzystal z sauny to tez bardzo wplywa..
Bardzo dobrze ze tak sie odzywia mozesz mu jesczz zapodac koktajl awokado ( mega zdrowe) seler i chyab kiwi z tego co pamietam -
to jeszcze troche zostało do Waszej wizyty:((pewnie caly czasmyslisz o tym:((jak to wszystko sie potoczy ale pewnych rzeczy nie jestesmy w stanie przewidziec trzeba byc silnym brnac do przodu i sie nie poddawac wiara czyni cuda wiem ze latwo sie mówi ale trzeba w to uwierzyc i najwazniejsze jest wsparcie bliskich:))))ja tez zycze Ci tzn Wam z calego serca aby wszystko było dobrze
Ania_84 lubi tę wiadomość
syla -
ojj przed nami jeszcze sporo czekania 4 tyg na genetyke pozniej biopsja szukanie plemnikw.. jesli nie to kuracja od 3-6 miesiecy pozniej znowu biopsja.. i wreszcie jak cos znajda to ICSI
wiec grzeznie czekamy na swoja kolej -
Nauczylismy sie bo duzo sily i wytrwalosci oraz pokory daje wsparcie drugeij osoby
na szczescei mamy je w sobie nawzajem i dzieki temu wiemy ze kiedys ta gora sie skonczy staniemy na szczycie a pozniej juz tylko bedzie z gorki -
Oki lecę spać dobrej nocki
Dziewczyny tu dają mega wsparcie kiedy trzeba postawią do pionu. A w dużej mierze podpowiadają wiele cennytych info -
syla wrote:Ania a to zdjecie w profilu to
Twoj pupilek czy jak:)???