Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki my juz w domku
ehhh4 dni szybko zlecialo
no ale po dopieszczeniu nszej Kami i Kajtusia dopiescilismy sie juz w swoim domku na odkladke i pocieszenie ze tak krotko
ostatnio stwierdzilam ze cos sie zmienilo.. chyba nasze podejscie do wszystkiego co ma zwiazek z dzieckiem mnie nawet nie ciagnie do mierzenia..
a wyniki..yy no coz zapomnielismy ze mamyjuz do odebrania mielsmyzadzwonic ale jakos tak po co .. moze se zbiore w nastepnym tyg -
nick nieaktualny
-
ehhh fakt : choc dzis juz zaczelam swirowac
dzwonilam dzis o ta genetyke.. maja wyslac pocza..ale doepiro po ztwierdzeniu przez kieronwnika czyli pewnie w czwartek .. jesli dr bedzie w czwartek to zadzwonia do nas i pwiedza co i jak jelsi nie to moze sie uda w piatek
ale jakos mam zle przeczucia
bo powiedziala ze musi lekarz najpierw z nani skonsutowac dopiero wysylka..
a jeszcze dzis snil mi sie jakby wypadajacy zab..na dole.. zawsze jak mi sie sni zab to jakas zla nowinka wychodzila ;/
bylam na usg brzucha i tarczycy
usg brzucha wszytsko ok tylko w pecherzyku zołciowym kamien ;/
usg tarczycy wsio ok ..tylko wezly chlonne powiekszone - ale to dlatego ze mam lekkie zapalenie ucha
jutro maz ma usg zobaczymy zy to faktycznie przepuklina czy nie ..mam nadziejeze wszytsko bedzie ok...
a na 30 umowilam go na usg jader ;P bo mial powtorzyc tylko nie wiem czy nie bede zazdrosna bo babeczka robi -
nick nieaktualnyJa też bym była zazdrosna o te USG męża
wydaje mi się, że z tymi wynikami to normalne, że lekarz musi skonsultować, bardzo dobrze to o nich świadczy, bo wysłać wyniki do pacjenta i niech sobie interpretacji szuka u wujka gogle to przecież nie o to chodzi. Lekarz Wam pewnie wszystko wyjaśni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki, aby było wszystko ok na USG. Ja zaczynam się stresować, bo mąż jutro ma drugie badanie nasienia po trzech miesiącach suplementacji. Nawet sobie nie chce wyobrażać co to będzie jak wyniki się nie polepszyły...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
paaulla84 wrote:Trzymam kciuki, aby było wszystko ok na USG. Ja zaczynam się stresować, bo mąż jutro ma drugie badanie nasienia po trzech miesiącach suplementacji. Nawet sobie nie chce wyobrażać co to będzie jak wyniki się nie polepszyły...
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
USG jamy brzusznej wszytsk ok oprocz duze ilosci gazow w jelitach hihih
EKG - w normie ale puls slab 54 napisali ze bradykardia
moze juz jutro dowiemy sie jakei wyniki genetyki -
paaulla84 wrote:Trzymam kciuki, aby było wszystko ok na USG. Ja zaczynam się stresować, bo mąż jutro ma drugie badanie nasienia po trzech miesiącach suplementacji. Nawet sobie nie chce wyobrażać co to będzie jak wyniki się nie polepszyły...
Hej i jak wyniki
Mój mąż niedługo też kończy kuracje i ma zrobić kontrolne badanie. Oboje się boimy czy jest jakas poprawa. ale jeszcze troche czekania. jakieś 2 tygpaaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRumianek wrote:Hej i jak wyniki
Mój mąż niedługo też kończy kuracje i ma zrobić kontrolne badanie. Oboje się boimy czy jest jakas poprawa. ale jeszcze troche czekania. jakieś 2 tyg
Wyniki niestety dopiero w poniedziałek, denerwuję się, ale staram się mężowi tego nie okazywać, bo wiem że on to jeszcze bardziej przeżywa wczoraj przed snem powiedział mi, że się boi tego badania -
Witajcie.
Mi jednak nie udało się bo wredota nadeszła:-(
Nie mam juz siły na kolejne rozczarowanie,....
Nigdy nie myslalam ze zajście w ciąże może być tak trudne!!Kurcze przecież sex w płodne tyle czasu a tu nic!!!
Boje się kolejnego rozczarowania bo tak ciężko znosze przyjście @ -
Rumianek wrote:czesc dziewczyny. I ja również dołącze jeśli pozwolicie do naszego tematu rocznikowego Witam Was serdecznie i trzymam kciuki
A jak długo się starcie??? -
nick nieaktualny