Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia super!! niech rośnie zdrowo
Vesna nie chce okłamac bo na 100% nie pamietam ale o ile się nie mylę to od zeszłego poniedziałku i tylko Mąż bierze ja nie chociaz zastanawiam sie czy nie zacząćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 14:20
-
nick nieaktualnyMilcia super wiadomość, już się martwiłam bo dawno się nie odzywałaś, niehc mała dalej rośnie zdrowo
Dzięki Aniu za info dotyczące hormonów, jesteś skarbnicą wiedzy
Rumianku skoro androlog powiedział, że jest szansa to tego trzeba się trzymać
Dziewczyny zapytam trochę z innej beczki znacie jakieś maseczki do włosów, które można samemu zrobić w domu?
-
nick nieaktualnyDziewczyny piszecie o inseminacji, a nam tego nawet nie zaproponowano, nie bylo to w ogole wspomniane, od razu ivf. Ja oczywiscie mam spozniony refleks i nie zapytalam jak byla okazja Nie wiem czy powinnam zapytac, czy zaufac im ze wiedza co robia...
Paaulla podobno swietna jest maseczka z siemienia lnianego. Trzeba zalac siemie goraca woda i poczekac az wypusci ten glucik, odcedzic i na wlosy na godzinke najlepiej pod czepek i recznik.
Ja znowu bardzo chce sie nauczyc sama sobie zaplatac francuski warkocz, ale jakos marnie mi to idzie poki co...
Nareszcie weekend
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
Anulkaa oprocz zwyklej inseminacji jest jesczze jedna insemka.. porownywalna skutecznoscia z IVF
Inseminacja metoda Evie
http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,diagnostyka,sub,158 -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki! Dziś tempka poszła ostatecznie w dół @ popłynęła, więc rozpoczynam ostatni w tym roku cykl z szansą na fasolkę!
Dziś idę na imprezę, szwagier ślubuje, więc będę się bawić i wyluzuję się.. a przynajmniej postaram!
Miłego dzionka!
PS. Paaulla, jak masz lenia to odpuść okna. Nie uciekną -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny!
Rudziutka baw się dobrze. Mi tez dzis tempka mocno w dół ( więc jak dostane @ to poszaleje na mieście z przyjaciółmi.
Paaulla a rzuć te okna ja też nie lubie i myje raz w roku a okien to ja mam dwa i drzwi balkonowe w tej naszej wynajmowanej kawalerce :D:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu dzieki za info, chetnie poczytam bo szczerze mowiac to pierwszy raz o tym slysze...
Rudziutka udanej zabawy!
U mnie pogoda taka sobie, ale i tak wybywam dzis do parku w towarzystwie...ciezarnej przyjaciolki, moze mnie zarazi
Paaulla zostaw okna, ja dzis odpuscilam odkurzanie, mycie lazienki, w koncu odpoczac tez kiedys trzebaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki my dzis znowu latalismy
a rano bylismy na upuscie krwi maz zrobi markery prostaty i jader ..uff sa chyba ok bo mieszcza sie w tych dolnych granicach
martwi mnie jednak spadek testosteronyu w lutym bylo go 230 dzis 174
wzrost FSH u meza z 29 na 31
no i najbardziej zmartwilo mnie TSH pol roku temu 1,01 , 3 miesiace pozniej 0,59 2 miesiace pozniej 0,42 a dzis 0,34 czyli spada... a norma jest od 0,24 chyba mam dobre przeczucie ze to nadczynnosc ;/
U mnei TSH ciagle od roku na tej samej wys 1,89
no i dzis cos mnie zmartwilo ..mianowicie sporo pochodzilam... wrocilismy do domku .. no i poszlam siusiu .. wycieram papierem..a tu na papierze taki jak mini skrzepik w sluzie i troche podbarwiony sluz krwia ..ale taka ciemniejsza... niby dzis 14 dc.. ale plamien nigdy nie mialam ;/ juz wyczytalam i znowu sie matrtwie czy nie jakas torbiel.albo endometrioza czy cus .. ehh no nic zobacze czy sie powtrorzy jak nie to i tak we wtorek pojde do gina niech mi zrobi us -
nick nieaktualnyWitam wszystkie koleżanki, jakaś cisza zastała.
Aniu jak się dzisiaj czujesz? Ja coś od wczoraj kiepsko, kręci mi się w głowie, mdli mnie, spać mi się ciągle chce, a to przecież dopiero co okres się skończył, więc raczej sobie tego nie wkręcam.....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nawet spoko choc znowu na papierze pojawil sie sluz podbarwiony krwa ale juz nie tyle co wczoraj .. serio wystarczylam sie bo nigdy tak nie mialam.. nie raz mialam sluz podbaroiwny krwia..ale to albo jak bralam antybotyk albo jak poszalelsimy z mezem.. a tu nic nie bylo .. nic mnie nie boli niz c nie kluhje tylko czuje jakbym miala dostac @ i od czasu do czasu takie ciagniecie od pepka do spojenia lonowego tak wewnatrz.. tak jak zazwczaj przed @ no ale to dopieor 14 -15 dc ;/
najbardziej mnie zmartwil ten"skrzepik" taki dziwny byl.. galaretkowaty .. czesc zabarwiony krwia a zesc normlany przezroczysty ;/ no nic we wtorek pojde do gina najwyzej niech sprawdzi mi co tam mam niby w marcu powiedzial mi ze nadzerki nie mam i ze jest czytso .. ehh
Paula a co do mdlosci to i ja ostatnio mialam tak.. a wogole @ bya dziwna bo bezbolesna .. -
paaulla84 wrote:Rudziurka, a dlaczego ostatnia szansa w tym roku? Robicie sobie przerwę od starań, jeśli mogę zapytać?
Udanej zabawy życzę
A czemu ostatni cykl? Z powodu mojej endometriozy lekarz wysyła mnie na 3 miechy na leczenie - 3 miechy nie będę miała @!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Rudziutka trzyamam ksiuki
kochana powiedz mi czy przy endometriozie jakie mialas objawy ?? bo ja juz wyczytalam o tym plemieniu w srodku cyklu ze moze to byc endometrioza ;/ -
dziewczyny HELP !!!!moj maz uczyc sie grac na skrzypcach AAAAAAAA!!!!!!!!!!!moje uszy
paaulla84, Vesna, Rumianek, Anulkaa lubią tę wiadomość