Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rumianek wrote:zrobie ale teraz juz nie wiem. Nie mam zaufania do tej Gin po tym co usłyszłam. Szczególnie właśnie ze względu na tą temperaturę. Wydaje mi się też że miałam owulacje robie testy owulacyjne skok tempki jest progesteron tez wskazuje ze owulacja przebyta a ona mi mowi że prawdopodobnie nie miewam owulacji. No ale te badanie na pewno zrobie w końcu tylko nie wiem kiedy czy jak mówi Rudziutka w 4dc czy jak gin mi kazała w 10dc....
juz teraz to mi tylko sie namieszało... -
paaulla84 wrote:Ja niestety nie pamiętam, w którym dniu robiłam...
Zrobiłam dziewczyny test, oczywiście jedna kreska, ale przed testem zmierzyłam temp. chociaż cały cykl tego nie robiłam i było 37,3.... -
nick nieaktualny
-
Paula trzyam kciuki
hej dziewczynki
ja ostatnio rzadziej na ovu
czekam na malpiszona niby dzis poiwnna byc i nic..no ale moze zrob mi t przyjemnosc jak ma sie opoznic to niech przynajemnij przyjdzie w poniedzialek .;/
bo w piatek jedziemy do Poznania na weekend i hcemy isc do aquaparku ;/
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
paaulla daj znac jutro jak beta. mam nadzieje ze test sie myli
Ania oby małpiszon nie popsuł planów.
kochane moze uda sie małżowi dostać i pojedziemy w najbliższe tyg na wakacje. Macie jakiś sprawdzony kierunek? chce żeby było ciepło i niedrogo ))paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wpadam sie przywitac i zaciskam kciuki za betę paaulli. dzis fajny dzień. praca potem do kosmetyczki potem obiad z mężem potem na zakupki potem szybko do domu sprzątanie szykowanie bo przyjezdzaja znajomi na wieczór Miłego weekendu!
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny. Zycze wspanialego weekendu. Ja wpadłam na godzinke do pracy i pozniej zmykam wypoczywac a wieczorem imprezka.
Spac mi sie chce ale to chyba z przespania wrocilismy z obiadu i tak sie najedlismy ze o 19 drzemka która przeciagnela sie do 21 ja wstalam na 2 h i poszlam spac spowrotem a moj maz jak zasnal o 19 to wstał dziś o 8 ))))
Paaulla daj znać jak bedzie wynik, ciągle trzymam kciuki. Jak plamienia?Ja robiłam dzisiaj test ze względu na tą impreze ale negatywny oczywiscie w sumie jest dopiero jakis ok 8 dpo więc i tak sie wstrzymam z wiekszymi ilościami alkoholu
Ania jak tam szalejesz w aquaparku mimo @??
Rudziutka Vesna co u Was ?
Miłego dniapaaulla84 lubi tę wiadomość