Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
paaulla84 wrote:Cześć dziewczyny !
Mam wyniki progesteronu, mieszczą się w normie. Zna się, któraś z Was na tym dobrze? Bo jestem ciekawa, czy im wyższy progesteron tym lepiej?
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paaulla84 wrote:Dzięki Aniu, ja mam 54,21 nmol/ml a norma jest od 21.0 do 91.0, więc nie jest za niski prawda?
-
nick nieaktualny
-
paaulla84 wrote:Aniu, oby Twoje słowa były prorocze
-
nick nieaktualny
-
ja wlasnie siedze i sie zastanwiam nad moim wykresem ;/ caly cza smam prktycznie sluz jak pldony ;/ nawte go ne wpisuje ;/
-
nick nieaktualny
-
paaulla84 wrote:Aniu, moim zdaniem lepiej mieć śluz niż go nie mieć
-
nick nieaktualny
-
nie nawet jak nie serduszkowalismy to non stop mialam rozciagliwy na przemian wodnisty.. przezroczysty na przemian rozciagliwy mleczno bialy ;/
nawet nie bylo lepkiego ;/
-
nick nieaktualny
-
nie nic nie pilam zreszta ostatnio przestalam łykac i wogole tylko zestaw wit
ciekawi mnie to bo 18 pazdziernika mmay wesele .. i jelsi byla tak jak pokazuje to ok.. bo akurat koncowka a jak nie ;/ to pewnie przyjdzie w dzien wesela ;/ -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny przepraszam za długą nieobecność ale ciągle nie mogę się zadomowić staram się każdą wolną chwilę spędzić na sprzątaniu
U mnie nic nowego. W niedziele troszke pobalowałam. Moją owulacje program codziennie wyznacza inaczej no ale zobaczymy. Dwa razy użyliśmy tego żelu conceive powiem że jest nawet ok. Mąż zadowolony.
Ania ciesz się :p ja w tym miesiącu w ogole śluzu płodnego nie zaobserwowałam. Zaznaczylam wodnisty przez dwa dni ale szału to ni było a już rozciagliwego zupełnie zero. Jednak jak łykałam olej z siemienia lnianego to była różnica.
Nie moge się zebrać po wyniki tych badań ale w tym tyg to załatwie.
Piękna jesień prawda?
Paul bardzo ładny progesteronAnia_84, paaulla84 lubią tę wiadomość
-
Rumianku ja wlansie jakbralam wiesiolka to sluzu prawie nie mialam ;/ jakas inna jestem
a ja siedze i sie zastanwiam jaka kiecke kupic na wesele ;/
wiem ze panna mloda nie trawi jak ktos na weselu przychodzi w bialej, czarnej lb kosc sloniowa sukienkce ;/
a misie spodobala taka
http://allegro.pl/ines-atelier-sukienka-monique-bez-48-i4658303885.html
albo taka z rozem
http://allegro.pl/d1116-m-tiulowa-tulipan-sukienki-wieczorowe-38-i4642643262.html
albo taka
http://allegro.pl/ines-atelier-szyfonowa-zwiewna-kamienie-s-i4651067339.html
tylko nie wiem czy to taki majtkowy roz czy co ?? -
ja wiesiołka nie probowałam ale kusi mnie
sukienki ciężka sprawa
pierwsza oryginalna tylko mi sie ten kwiatek z boku nie podoba. Druga i trzecia beda chyba za to wygodniejsze.
Róż chyba majtkowy troche ale ja się nie znam na różach
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no wlansie i do tego jest czarno biala czyli kolory ktore panna mloda nie chce na swoim weselu u innych kobiet ;P
mysle cos nad zielenia bo do rudego ladnie pasuje :)D -
Mi się podoba właśnie ta pierwsza, ta druga jakaś taka w nieładzie, a trzecia ładna, tylko dla mnie nie ten kolor.
Ja nie miałam nic przeciwko czarno białym, czy czarnym sukienkom z kolorową torebką czy paseczkiem. Za to białej nigdy! A i tak jedna kuzynka wyskoczyłam w białej mini... grrrr
Piękna jesień, wietrzyk wieje u nas, ale słoneczko przyświeca i tak jasno się wydaje!
Ania_84 lubi tę wiadomość