Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki! Elucha witamy i wspieramy
Rumianku, ja już mam jakieś 5kg do przodu od ślubu Ale jutro impreza teściowej, więc trochę pojem, ale do tej pory z odmawianiem sobie słodyczy jakoś nie ma problemu, coś mi pachnie to wącham i nasycam się zapachem hehe -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Miałam dzisiaj wyjątkowo leniwy dzień nic mi się po prostu nie chciało. Najchętniej bym cały dzień przełaziła w piżamie:) Ale niestety do pracy trzeba było się pofatygować, a później zorganizować popołudnie mojemu przedszkolakowi:) A wam jak minął dzień?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 20:13
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
W kwietniu skończyłam magiczną 30-dziestkę, a o Zosię staraliśmy się pół roku. Teraz już będzie 3 miesiąc jak się staramy. Test robiłam - jedna krecha (choć robiłam go za wczesnie o jakieś 5 dni). Na razie się nie stresuje, ale wiadomo, rozczarowanie jakieś zawsze jest..Meridess
-
dzien dobry dziewczynki
niech to słoneczko rozwieje dolki
ja sie powoli wciagam w wir pracy ;P
witam nowe kolezanki -
nick nieaktualny
-
Meridess wrote:Ania 84, to podziwiam za pracę w domu, ciężko się chyba zorganizować co?
Ja dziś miałam jechać na zakupy ciuchowe czyt. szoping, ale wyszła z tego jedna wielka D.
Udanego weekendu dla Was -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki! Weekend mi minął szybciutko! W piątek balowałam u teściowej na urodzinach, w sobotę poprawka i w niedzielę też więc nie zaglądałam na ovu.
Zdrowia dziewczynki życzę i ciepłych kaloryferów, bo poranna temperatura straszy zimą...
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny