Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki !
Ja już andrzejki odespałam, teraz piję kawkę
Rudziutka basen super sprawa, szczególnie dla kręgosłupa!
Walcząca, trzymam kciuki aby się udało w cyklu z CLO i aby in vitro nie było potrzebne !
Dziewczyny, czy któraś z Was ma sprawdzony przepis na pierniczki, który zawsze się sprawdza? Nigdy nie robiłam, a chciałabym na te święta spróbować i upiec
-
hej kochane
ja ostatnio mniej bywam bo duzo pracy
nawet wykresu nieprowadzi i nie mierze
Walczac trzymamkciuki z to zeby obylo sie bez konultacji w Wawie
my osobscie jezdzimy do Wawy do Novum poki co do dr Wolskiego z mezem...pozniej jak sie okaze ze znajdziemy plemniki to tam bedziemy robic in vitro -
nick nieaktualny
-
Nie nie zostawilam po porstu musialam troche odpoczac .. takie gorsze dni mnie naszly a dwa mialam duzo pracy
im blizej stycznia tym abrdzej sie tresujemy z Michalem -
nick nieaktualny
-
Oj tak to prawda, że lepiej myśleć o innych rzeczach:) Aniu moja Pani Doktor właśnie wspominała mi że bardzo dobra jest Klinika Novum i że poleca ją swoim pacjentkom. Mam nadzieje, że nie będę musiała się tam udawać ale mimo wszystko jak tak się zdarzy to udam się tam:)Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Mg gratulacje:) Kolejne dobre wieści:) To macie prezent na Mikołaja:)
Trzymam kciuki za nas dziewczynki:)
PozdrawiamDwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Dziękuję, Kochane
Entuzjazm mi już opadł. Z porannego moczu test wyszedł pozytywny (ups test optimal - teraz wyczytałam, że 2 dziewczynom z naszego forum wyszły testy pozytywne przy braku ciąży). Przed chwilą zrobiłam kolejny - bobo-test i wynik jest negatywny.
A przez prawie cały dzień byłam najszczęśliwszą kobietą na świecie... -
Kochana spokojnie z tego moczu mogl wyjsc negatywny mozesz miec rozcienczony idz jutro po inny albo na bete
ja trzymam kciukiMg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mg wszystkie trzymamy kciuki. Na samym początku test może wyjść tylko rano pozytywny a potem już nie ma takiego stężenia i przekłamuje. Mam nadzieje, że tak jest w Twoim przypadku:)
Buziaki i trzymaj sięMg lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać.