Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam, że dla nas to jest szok. Cykl listopadowy spisaliśmy na straty - przewiało mnie porządnie, więc z serduszkowania wyszły raptem 2 podejścia w okolicach dni płodnych. Potem (jak mnie przewiało) nie dałam więcej rady - wszystko bolało. Myślałam, że bardziej w grudniu może coś zaskoczy.
Ja w tej ciąży czuję się przecudownie. Nawet jak drugi test wyszedł negatywny, pomyślałam sobie, że przynajmniej było warto poczuć się przez moment w 100% spełnioną i zobaczyć te 2 kreseczki.
Jeżdżę sobie do pracy warszawską komunikacją, morda mi się cieszy. Imbecyle i niekulturalni ludzie nagle przestali mnie tak irytować. To wszystko jest dla mnie teraz bez znaczenia.
Gadam do Fasolki. Mówię na nią "Perła". Mąż się ze mnie śmieje, bo ostatnio usłyszał: "a może, Fasolinko, mandarynkę byś sobie zjadła"?
Nie chcę się za mocno nakręcać. Nie patrzę na ubranka dla dzieci itd... Podchodzę do tego z dystansem i w ogromnym szczęściu. Często mi się łzy kręcą, jak mam czas zatrzymać się na chwilę i posłać całusa tam do środka
Tak bym chciała, żeby wszystko było w porządku.
A tak swoją drogą, Kochane, jak to jest z tą betą? O czym świadczy dokładnie nasz wynik?
Coś jeszcze: rozmawiałam ze swoją koleżanką ostatnio, która szczęśliwie urodziła synka. I też mi tłumaczyła, że to tak łatwo powiedzieć, żeby się wyluzować. Ale ona płakała miesiącami, że nie może zajść w ciążę. Zaszła po roku, kiedy powiedziała "co ma być, to będzie".
Mój listopadowy cykl był chyba podobny. A serduszkowaliśmy z mężem w takiej miłości, jakby miał to być ostatni raz... A, i nogi do góry!!!
Całuski, uściski i zapylające pszczółki do Was ślę!
-
Mg, tym większe gratulacje! Czyli przeziębienia nie przeszkadzają
Hormon beta hCG występuje we krwi kobiety w ciąży i krwi płodu.
HCG to gonadotropina kosmówkowa, hormon produkowany w ciąży najpierw przez zarodek, a potem przez łożysko. Hormon hCG ma za zadanie wspomaganie i stymulację wydzielania progesteronu. Progesteron to hormon niezbędny do utrzymania ciąży.
3 tydzień ciąży: 5 – 50 mIU/ml
4 tydzień ciąży: 5 – 426 mIU/ml
5 tydzień ciąży: 18 – 7340 mIU/ml
6 tydzień ciąży: 1080 – 56500 mIU/ml
7 – 8 tydzień ciąży: 7650 – 229000 mIU/ml
itd. -
Mg na pewno będzie wszystko dobrze. Trzeba myśleć pozytywnie i cieszyć się ile wlezie. Perła na pewno to czuje więc daj jej radość
Wiem, że nie łatwo jest się odciąć od tego wszystkiego. Teraz idą Święta wszystkie Mamusie z dziećmi spacerują po ulicach, kupują prezenty bo tak naprawdę cała radość Świąt jest w Dziecku. To Ono daje nam radość swoją spontanicznością, ubieraniem choinki, ekscytacją ze spotkania z Mikołajem. A tutaj człowiek się stara i nic nie wychodzi. Mimo wszystko wierzę, że kiedyś będziemy tak szczęśliwe jak Ty i Twój Mąż
Buziaczki DziewczynkiMg lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Hej,
ja też już dzisiaj odstawiłam Orgametril i czekam na @ a potem zaczynam 2 cykl z clo. Nie jest łatwo ale głowa do góry Paaulla;)Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Dziewczyny, wczoraj o 19.50 przyszła na świat w terminie Aleksandra. Urodziłam siłami natury, choć było ciężko, bo mała miała 4150 g i 56 cm.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia Gratulację Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Was:)
Mg jeszcze raz gratulację i trzymaj się ciepło z tą Kropeczką
Ja jak zwykle cały weekend poza domem. Teraz w końcu u siebie:) Jutro mam wolne więc będę odpoczywała.
Spokojnej nocki:)Dwie nieudane IUI
Milcia!! Ogromne gratulacje! Jestes Mistrzem!!!!!!To wielkie wyzwanie wydac na swiat taki kawal Dzidzi!!! Jeszcze raz ogromnie Wam gratuluje!!! Jezeli planujesz karmic naturalnie to zaopatrz sie w PureLan, bo ciezkich kilka dni przed Toba, ale on bardzo pomaga! Wystarczy jak najmniejsza tubka bo naprawde niewiele go trzeba, tylko mocno brudzi ubranie wiec trzeba sie zabezpieczyc:) AAAAle masz cudowny Mikolajkowy prezent:)))))))) Jezszce raz GRATULUJE!!!!!)))
Paaulla mam nadzieje, ze sie udalo zarobic ciasto:) Prawdziwa frajda jest dopiero przy ozdabianiu:)))))
Mg jeszcze raz gtaulacje:) trzymaj sie cieplo, dbaj teraz o Was i duzo odpoczywaj:)