Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Paula ja tez trzymam kciuki za ten pękniety pecherzyk,
Aniu fajnie ze u Was tak wszystko sie układa i spokojnie płynie. Zamówiłam ten kupon ) dzięki za znak!
Ja juz tez nie moge sie doczekac niedzieli bede miała pozałatwiane wszystkie sprawy które teraz mi zaprzątają głowe i będe mogła się cieszyć zbliżającymi się świętami, szykować mieszkanko, myśleć co ugotować i nadrobić zaległości w pracy mam też kilka postanowień noworocznych, które może uda mi się rozpocząć realizować już teraz )
Mam wielką nadzieję że kolejny rok okaże się lepszy od tego. Ten nie był zbyt dobry
ja też pomału zbliżam się do owulki jeszcze jakies 4 dni. Szybko leci ten czas
Mam już plany na Sylwestra, wybieramy się w góry i już nie mogę się doczekać chociaż trochę mnie jeszcze przeraża wizja zimy śniegu i zimna. Tak juz mi sie nie chce wychodzić z domu. Całkiem sie robię leniwa. Straszne to jest
ale najgorsza jest ta ciemnica. no ciemno i ciemno i ciemno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 11:09
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
Hej Rumianku!
No ciemno strasznie! o 16 już zmrok!
Też uważam, że ten rok nie był zbyt łaskawy, jedyny pozytyw, że mamy swoje mieszkanko, w którym może zamieszkamy na święta.
Ale w 2015 pokładam większe nadzieje!
Jedziesz w góry na Sylwestra.... woooooow, zazdroszczę Wam... uwielbiam góry... szkoda, że są tak daleko i że dojazd marny... -
Rudziutka7 wrote:Witajcie! W księgowości dziś sądny dzień, więc jestem zatowarowana w kawę, wodę z cytryną, siemię lniane i jogurt
Paula, oby ta owulacja była owocna! Życzę dobrych wieści za ok 2 tyg
Ten sądny 25-ty i VAT.. skąd ja to znam. Też jestem księgowąRudziutka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki.
Milcia trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści, że to już Na pewno wszystko będzie dobrze i mała szybciutko się urodzi:)
Paulla powodzenia w tym cyklu i również czekamy na dobre wieści.
Ja również mam dość tej pogody już wolałabym śnieg i -2 niż taką pluchę
U mnie nastrój Świąteczny wzrasta z każdym dniem (dobrze, może dzięki temu moje myśli poleca w inną stronę). Wczoraj zakupiłam sobie wstążki do robienia bombek metodą karczocha:) Przez internet bardziej się opłaca bo za 32 m wstązki zapłaciłam 4,78 a w pasmanterii za metr 1,70 (zdzierstwo jak nie wiem). Muszę jeszcze tylko kupić szpilki, kule styropianowe, poczekać aż wstążki przyjdą i brać się za robotę Uwielbiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Święta:)
Buziaczki dla Wszystkich Staraczek:)Rudziutka7 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Milcia trzymam kciuki za spokojny porod!!! To cudowne doświadczenie, bo bezpośrednio przyczyni się do spotkania oko w oko z upragnionym Malenstwem!!!
))))Nie martw się brzuszkiem, jest miekki i spokojnie się przecisnie, jak glowka i barki dadza rade to reszta tez spokojnie wyskoczy:))))
Będzie wspaniale! Zobaczysz!!! A pierwsze spojrzenie w oczy Maluszka wymazuje z pamięci caly dyskomfort i trud staran:)))))))))
Powodzenia!!!!)))paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia nie martw się! Pod koniec tak już jest - Dzidzi jest już mega ciasno i niełatwo się poruszać Ale trochę slodkosci nikomu nie zaszkodzi:)))
-
Hello! Milcia, jak zobaczysz oczka maleńkiego cudeńka to cały ból Ci minie
Walcząca, bombeczki będą piękne
A ja jestem na urlopie i już 2 dni minęły strasznie szybko... remont się posuwa, ale dziś mieliśmy przestój, takie pierdoły robiliśmy, jakieś drobiazgi, które trzeba zrobić, a po których nie widać jakiejś wielkiej różnicy! Ale drzwi mamy wstawione i wykończone. Jutro dalszy ciąg gładzi i skrobanie sufitu w pokoju.. a mi to idzie jak krew z nosa... ręce mi opadają!
Przyjemnego wieczora!paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku, ale jestem padnięta, skrobałam, gruntowałam, namaczałam, skręciłam aż jedną szafkę byliśmy odebrać zmywarkę w sklepie i zmarzliśmy ogólnie przez latanie po sklepach!
Piję herbatkę dla zregenerowania się: rooibos z miętą i melisą! Ostatnio mój ulubiony zestaw oczywiście piję z filiżanki, a w dzbanku się podgrzewa, żeby cały czas była ciepła Wypas! -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki:)
Ja już po piątkowej wizycie u Pani Doktor. Torbiele się wchłonęły i zaczynam drugi cykl z clo. Pani Doktor powiedziała, że jeżeli po 6 cyklach z klo nic się nie zadzieje to dostane już skierowanie na in vitro. Postanowiłam sobie, że jeżeli po 4 cyklu nie uda Nam się zajść w ciążę to udam się już do jakiegoś specjalisty w Warszawie żeby spojrzał na mnie innym okiem (może, któraś z Was zna jakiegoś dobrego specjalistę z Warszawy w leczeniu niepłodności?). Czasami Ktoś może zauważyć jakiś problem, którego Ktoś inny nie widzi. Powoli przyswajam myśl, że jednak w naszym przypadku in vitro będzie koniecznością ale dla Dzidzi zrobię wszystko:)
Jak porobię parę bombeczek to na pewno zamieszczę zdjęcie:)
Trzymam kciuki Dziewczynki za narodziny, poczęcia, remonty, imprezy i całą resztę
Trzymajcie się cieplutko bo za oknem mróz;)Ania_84, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać.