Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też za bardzo się nie znam ale na wątku prl dziewczyny pisały,że hiperprolaktynemii po obciążeniu się nie diagnozuje i nie leczy zgodnie ze światowymi wytycznymi może najnowsze badania pokazały,że prl po obciążeniu nie ma znaczenia a skomplikowana sprawa..
Ja też nie wiem skąd tyle siły w kobietkach ale jak sie tak bardzo tego chce to właśnie to pragnienie daje nam tego "kopa" do działaniaFilip 28.03.2016
-
Hej. Mój rocznik to się do was dołączam
Staramy się z mężem juz 7 cykl. Dzisiaj wróciłam od lekarza bo mam monitoring i jest 7dc i torbieli brak i jest ok, idę w 10dc czy jakieś pęcherzyki będą... Oby były
A jeżeli chodzi o wsparcie czy podejście męża do tematu to przez pół roku był cierpliwy a nawet bym powiedziała ze nie przejmował się ale od miesiąca to on się nakręcił ze już chce ile to trwa itp ze nawet poszedł badania sobie zrobić.. Szoook także jak widać obi tez się stresują tylko tego nie pokazują.. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, co u Was? Za mna ciezkie dni w pracy:) konkursy, testy i stres, ale dzieciaki daly rade wiec dzis schodza ze mnie nerwy:) zostaly mi 4 dni do miesiaczki:( baaaaardzo bola mnie piersi, ale od dwoch dni czasem zlapie mnie bol podbrzusza;( tak chcialabym zeby okres nie przyszedl... Ale ten bol brzucha odbiera mi nadzieje:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo:) tez Ci bylo tak ciezko oddac ich? Mnie strasznie, nawet nie myslalsm, ze az tak to bedzie:) od wrzesnia bede przez rok prowadzila zajecis plastyczne i rozne kola z dzieciakami, a potem 0 i tak do 3:) z tym, ze ja w prywatnej pracuje:( ale wazne, ze jest praca:) i ja lubie:)
-
nick nieaktualnyOj ciężko ale odwiedzają mnie. Ja właśnie tez w prywatnej szkole pracowałam,ale dostałam etat w państwowym i przeszłam, w grupie mam synka. Eh to akurat dobre nie jest,ale cóż nadopiekuńcza mama teraz mam plan pracować do konca sierpnia i nie zaczynać nowej grupy przed porodem. Później zapewniają,że będę miała powrót od wrzesnia. A jak będzie...zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
hejka wrocilam, gin kazal mi brac przez 4 miesiace anty. a potem znow sie zbadac. Mam zrobic morfologie, glukoze, ukl. krzepniecia, bilirubine, transaminaze, androstedion.
-
nick nieaktualnyJa tez bralam trzy cykle anty i niestety nie udalo nam sie:( dlatego boje sie, ze jest jakas inna przyczyna i to duzo powazniejsza niz mysle:((( dzis mnie od rana boli brzuch, jestem wiecej niz pewna, ze dostane okres:( mam 28 dc. Powiem Wam, ze najchetniej to bym krzycxala w glos z tej bezradnosci. Plakac mi sie chce:((
Werni na pewno sie uda. Trzymam kciuki:) -
Hej dziewczyny jak samopoczucie?
U mnie niestety dolina przedwczoraj dowiedziałam się,że znajoma zaszła w 2 cyklu starań a dziś że następna znajoma jest w ciąży, oczywiście gratuluje im ze się udało ale mam wrażenie że wszyscy dookoła mnie zachodzą bez problemu tylko nie ja..Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny