Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaneta
po @ bedzie nowy cykl, nowe starania, nowa nadzieja moze sie uda trzymam kciuki Robilas moze jakies badania?
Edyzia
szybka jestes z prezentami u mnie brak inspiracji i pomysłów jak narazie brak a lista dosc spora.
Najchętniej to bym pojechala zamiast świat na weekend np do spa na sylwestra ale wiem to troche samolubne. -
Aaneta wspolczuje Ci szczerze, poltora roku to dosc dlugo ale jaka radosc bedzie, po pierwszym musicie drugie szybko zdzialac bo rozpiescicie tak dlugo oczekiwane dzieciatko za bardzo moze jak zaskoczycie to seria pojdziecie tago wam zycze
A co do prezentow to kupilismy wiekszosc juz zeby bylo z glowy, moj maz dostal rabat od swojej firmy na pewne produkty wiec skorzystalismy teraz. Przynajmniej juz z glowy mamy, jeszcze tylko opakowac jakos to wszystko musze i wyslac kartki do Polski.[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
nick nieaktualny
-
I badania nic nie wykazaly? Moze to psychika... czasem jak czlowiek juz naprawde sie poddaje, przestaje myslec o tym wszystkim to zaskakuje. Nie wiemy co na nas czeka za zakretem jak stracilismy dzieciatko na poczatku ciazy to tez mialam dziwne mysli, ze nie zasluguje na dziecko ze bylabym zla matka i takie rozne ale to po prostu tak mialo byc, nie wytlumaczymy tego nijak. Z toba rowniez.. po prostu musicie moze dluzej czekac.
Dla mnie ironia jest ze jak mialam te 20 lat to tak bardzo balam sie "wpadki" a teraz tak bardzo sie boje ze mogloby nam sie nie udac. Zycie po prostu robi psikusy straszne, czasem biedna dziewczyna po 1 razie zachodzi i to dla niej tragedia a inne staraja sie latami i znow tragedia...[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Kamila ;) wrote:w NL mieszkasz?
Ale jest tego plus ze Ci ktorzy pracują w sklepach maja wolny dzien, ale w kazda w niedz. jest wszystko zamknięte?
Mieszkam w De. Tylko zamkniete sklepy i galerie a bary knajpy sa otwarte.
Anetka wspolczuje kochana, ja pewnie jutro dostane malpe bo z ciekawosci zmierzylam tempke i mam 36,59. Dziewczyny walczymy dalej. Bym chciala dac prezent na rocznice 1.01. Badzmy silne. -
Co do prezentow to tez juz troche pokupowalismy. Sobie raczej nic nie bedziemy dawac. I tak robimy sobie prezenty bez okazji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Miłego dnia wszystkim, dzis ide do fryzjera odrobina przyjemności w tym koszmarze....
A robiłyście moze badania na THS??
Ja zrobilam na poczatku ciazy wynik mialam 2,49 niby w normie ale dla kobiet ktore staraja sie o dziecko wynik powinien byc okolo 1!!
Nie wiem czy przez to poroniłam, ale Wiem jedno ze na pewno bede chciała zrobic badania aby miec pewnosc ze jest ze mna wszytsko w porzadku a jesli nie to aby tak bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 11:53
-
Witajcie Dziewczyny
Mam do Was prośbę. Ten cykl spisałam już na straty, choć zapowiadał się nieźle... Czekam na @, bo dolegliwości wskazują, że niebawem się pojawi. Mam wizytę u ginekologa 9 grudnia. Co prawda na NFZ, ale nieważne. O jakie badania powinnam go poprosić? I czy niektóre z nich można na NFZ zrobić, czy tylko płatnie? U nas to dopiero 4 cykl starań i może niepotrzebnie się martwię, ale nie zaszkodzi się przebadać
Jak napisała Edyzia niektóre dziewczyny zaliczają "wpadki" i już za pierwszym razem zachodzą w ciążę. Tak było w moim przypadku (mam 9 letnią córkę z pierwszego związku). A teraz chcielibyśmy z Mężem powiększyć rodzinę i kiepsko nam to wychodzi
Z góry dziękuję Wam za pomoc -
Mozesz popytac sie lekarza by dal Ci skierowanie na badania. A jak Ci powie ze za wczesnie mozesz na wlasna reke. Tsh ft3 ft4 lh estradiol anty tpo anty tg 3-5dc i chyba jeszcze prl. Mozesz tez zbadac inne hormony np. Testosteron dheas Hbs androstedion glukoze morfologie. Progesteron po owulacji 7dpo. I prl tez powtorzyc.
-
wern:
widze ze masz wiedze odnoście badan Ja w piątek ide od internisty w wtorek do gina. Bede ich meczyc o skierwania na badania, na pewno chce tarczyce zbadać cos mozesz/mozecie i mnie doradzic?
Miłego wieczoru
Ja dzis wygrzewam sie pod kocykiem...
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem ile to trwa. Ale ten cykl powinnas odpuscic. Moja kolezanka jak zachorowala wlasnie na to,i nie odpuscila to akurat zaszla w ciaze i poronila. Lekarz powiedzial, ze to tego nasyepstwo bo takie choroby jak kazde oslabiaja plod. Czy to prawda nie wiem, ale wudaje mi sie, ze cos w tym jest:\
-
Dziekuje werni za pomoc:)
Od kilkunastu lat lecze sie na tarczyce, wiec TSH mam kontrolowane na biezaco. Moja pani doktor stwierdzia, ze wszystko jest w porzadku i mozemy dzialac. Morfologie mialam robiona we wrzesniu i wyniki mialam w normie. W takim razie poczekam na wizyte u gina i zobacze, co on mi powie.
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiamwerni lubi tę wiadomość