Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Owieczqa ,Werni macie racje idzie sfiksować po owu to czekanie jest najgorsze,a czas strasznie sie dłuży.Werni to fajnie ,ze potrafisz juz w tym czasie wrzucić na luz,ja cały czas sie tego uczę i raz mi wychodzi a następny cykl znów nie
Ania tak mi przykro,wiem co czujesz ,ale zobaczysz uda sie Wam mi tak Wszyscy mówili za pierwszym razem,ale im wtedy nie wierzyłam ,az w 11 cyklu zaskoczyło
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Ania kochana trzymaj się mocno. :*
Ostatnio mam wysokie tempki jak nigdy. Dziś znów mi skoczyła. 36.93. Powinnam mieć zaraz małpe a tu takie buty.Owieczqa, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
Werni, Suuuuper. Nadal trzymam kciuki. Ja w tym cyklu też jakoś tak luźniej niż przez dwa poprzednie. Może też dlatego, że mam myśli zajęte pracą. W sierpniu mi się kończy umowa i najlepiej byłoby zaciążyć teraz, a jak nie, to dopiero wrzesień (o ile mi przedłużą). Ehhh co to za czasy...
werni lubi tę wiadomość
-
Hej kochane jak mnie daawno nie bbyło na tym forum:) widze ze dalej jest 87rocnzik:d u mnie w tym roku sie doczekalam synka:0 nareszcie i czego wam zycze:)
Alexiaa, werni, Owieczqa, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Werni może to coś znaczy życzę Ci z całego serca zeby sie Wam udało ,juz tak długo sie staracie,a kiedyś musi sie udać ,może to ten czas
Mój tez dzisiaj zaszalał ze śniadaniem ,zawsze w weekendy ja robię a dziś z Liwką zrobili mi piękne śniadanko w kształcie serduszka
werni, Owieczqa, Kamila ;), sosenka lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Nataszka rocznik 87 jest cały czas mysle ,ze kiedyś wszystkie doczekamy sie II kreseczek a Wy długo czekaliście za tym małym szczęściem ?
......
-
O jak slodko zrobili
Nataszka super ze masz synka
Kupiłam test. Jak jutro będzie ładna tempka to zatestuje.Owieczqa, Jagah, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
Alexia, super! Mój mąż jest cudny, bo ja teraz zapracowana a on wszystko robi, sprząta, gotuje, robi zakupy, Tobim się zajmie. Wstaje do niego - gdy ją śpię i do tego kawa do łóżka. Ale wyszłam teraz na leniwą mendę Ten rok jest dla mnie ciężki i niestety muszę pracować też w domu ;( To kolejny powód dla którego chciałabym już być w ciąży... mam już dosyć chorych wymagań dyrekcji, bo wiele mnie omija, np. wypad na rower, czy na działkę. Chłopaki zwykle jeżdżą sami a ja przy kompie
Werni, nie mogę się doczekać Twojego testowanka
Nataszka, gratulacje! Jak synuś ma na imię?werni, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki, dawno mnie tu nie bylo, ale ciagle cos:) urwanie glowy w pracy itp. U nas ok. W poniedzialek mam rezonans piersi, czekam na okres bo za tydzien powinien byc no i... zastrzyki i inseminacja. Nie moge sie doczekac, chcialabym bardzo zeby sie udalo! Werni trzymam kciuki!!!
werni, Owieczqa, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Owieczka jej synek chyba ma na imię Aleks jak widzę po wpisie na dole u niej Kurcze nie dobrze ze tak dużo pracujesz i cie tyle omija. Obyś szybko zaszła :*
Aneta trzymam kciuki :* oby tym razem wypaliło
Aaneta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaneta trzymam kciuki :*
werni, a moze beta?
Ania-nowa, u mnie rowniez od 2 cykli sa dziwne "akcje" z @. Zrobiłam niektóre badania, jutro po południu wizyta z monitoringiem. Od wczoraj jak co cykl w czasie okolo owulacyjnym pobolewa mnie lewy jajnik, czemu ciagle lewy? Jurto wypytam gina.
Jak minął Wam weekend?