Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda- moim zdaniem TSH bardziej pozwoli Ci zaciazyc niz ta podwyzszona prolaktyna, ALE wiem tez, ze PRL podbija wynik TSH (z wlasnego doswiadczenia) - takze chyba jedno z drugim musi isc w parze Nie ma co niczego przekreslac, tylko starac sie i wierzyc, bo sama widzisz, ze wszystko idzie naprawde w dobrym kierunku
-
Kamila dzięki :-* powodzenie sie przyda bo juz tracę siły na te starania.znów tak długo dobrze, ze chociaż mam córcię,najwyżej będzie jedynaczką.Daje sobie czas do września jak sie uda to super jak nie to trudno
Magda gratulacje sporej poprawy wyników jestes juz bliziutko sukcesu :-*
Ania mam dobre przeczucia
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Hej wam dziewczyny! Kurde ja nie wiem co się dzieje, ciagle gdzies słyszę że moja znajoma, albo poronila, albo cos nie tak ciąża, albo jakies problemy z zajściem...Nie wiem...
W ogóle jak rozmawiam z kolezankami to o ile z pierwszym dzieckiem nie mialy problemów z zajsciem, to juz drugą ciążą nie tak łatwo i albo nie mogą zajśc albo jakies problemy w ciąży. Ja byłam przekonana ze skoro z córką tak szybko poszlo, bez problemu zaszlam w ciąże i ciąża byla niemal książkowa, to z drugą tez nie będzie problemów...Jaka ja bylam naiwna... Wiem teraz że nic nie da się do końca zaplanować, niczego nie da się przewidzieć...Owieczqa lubi tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Mikka, ja teraz też zrozumiałam, jak to wszystko musi pięknie współgrać, żeby doszło do zapłodnienia. Też sądziłam, że ciąża będzie na zawołanie, tak jak przy pierwszym dziecku. A tu głupie przeziębienie, zatrucie... i wystarczy. 3cs i póki co nic...
-
Dziewczyny słowa mojego gina-wlasnie zeby zajść w ciąże to wszystko musi ze sobą idealnie współgrać,wystarczy,że jeden czynnik nie jest tak jak powinien być i juz do zapłodnienia nie dojdzie... I zawsze mówi,ze to nie jest tak łatwo ,ze mamy sie wyluzować i cieszyć sobą i wspólnym sexem nie martwić sie i nie dołować haaa łatwo
Mu mówić...jak po owu to nie da sie nie myślecWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 02:43
Owieczqa lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexia właśnie. Szczególnie po ovu można fiksowac. Ale ja to już tak nie patrzę zbytnio. Czasami całkiem daje na luz. Za długo się staram. A poza tym nie cierpi na tym związek.
Alexiaa lubi tę wiadomość