Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobitki, ale tu cicho Któraś wysikała II krechy? Ja testowałam dzisiaj, ale niestety biel po oczach waliła Nie poddaje się, będę testować codziennie aż coś wysikam
Magda gratulacje i dużo zdróweczka dla Was Kamień z serca, że maluch zdrowy.
Ania-nowa a co u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:Niestety jestem w szpitalu z powodu plamien:(Z dzidziusiem na szczęście wszystko dobrze:) Niewiadomo jaka przyczyna i jak długo zostane, mam leżeć cały czas.
Odpoczywaj dużo, skoro masz leżeć w szpitalu to widać tak będzie najlepiej dla Ciebie i dzidziusia! -
nick nieaktualny
-
roslinka wrote:Misiaq trzymam kciuki, że @ wcale nie przyszła w najbliższym czasie U mnie już chyba po ptakach, mam jakieś brązowe plamienia, jak przed mendą
jeszcze nie trać nadziei, niektóre dziewczyny miały plamienia a potem || -
Ania-nowa wrote:Niestety jestem w szpitalu z powodu plamien:(Z dzidziusiem na szczęście wszystko dobrze:) Niewiadomo jaka przyczyna i jak długo zostane, mam leżeć cały czas.
Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki.
A ja dziewczyny cierpliwie czekam do niedzieli i będę testowac jeżeli @ nie przyjdzie temp wyższa trochę niż kilka dni wcześniej. Dwa dni temu robiłam betę ale negatywna wyszła moj ginekolog powiedziAK ze zrobiłam ja za wczesnie. Wiec czekam do niedzieli albo @ albo test
Dziś 30dc -
Ania- oby wszystko skończyło się jak najszybciej. Dbaj o siebie.
Roslinka, misiaq - wielka szkoda. Ja nawet nie robie testu. Czyje ze @ idzie.
Tusia- trzymam kciuki za ciebie i inne testując dziewczynyTusia_87 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki Trochę zaginęłam w akcji. Najpierw coś mi się porobiło na profilu i nie mogłam wejść na forum, potem zaczęliśmy remont łazienki i... same rozumiecie Ale w pn już kończymy ten bałagan
U nas z ciążą wszystko ok. Mała rośnie, kopie, jak szalona haha 30.09 idziemy na USG połówkowe, bo ostatnio się tak ułożyła, że ciężko było ją zbadać.
MADZIA, gratulacje, cieszę się, że wszystko u Was ok.
ANIA-NOWA, trzymam kciuki za Ciebie i dzidzię, wracaj do domu i rośnijcie zdrowo.
TESTUJĄCE DZIEWCZYNKI, trzymam za Was kciuki!
SOSENKA, JAGAH, ALEXIA, co i Was, jak się macie?roslinka, Magda87 lubią tę wiadomość
-
Hej ! Dziewczyny u mnie negatyw ale temp drgnela znowu w górę na 37 stopni.
Nie tracę nadziei słuchajcie bo w obu poprzednich ciążach testy ciążowe zaczęły wychodzić dopiero ok 20dpo.
Wiec czekam cierpliwie dziś 33dc wtorek bądź środa znowu zatestuje jeżeli @ nie będzie.
Objawów na @ nie mam.
Jedyna opcja jak nie ma fasolki to ze znowu cykle mi się pochrzanily -
Właśnie widziałam na wykresie ze nagatyw. Ale jesli mowisz, ze zawsze wychodza później, to czekamy.