Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA może miałaś jakieś stresy i tempka przez to skoczyła? Testy owu negatywne więc jest duża szansa, że owulacja jeszcze przed Tobą, nie martw sie tak wcześnie. U mnie też skok, ale przez przeziębienie ;/ Jak myslicie dziewczyny, możemy teraz ? Już 9dc a u nas jeszcze nic, boje się, że nie zdążymy się wstrzelić w owu
-
Hej.
S@ti- nie martw sie na zapas. Poki co wyglada dobrze. Wydaje mi się, że owulacji jeszcze nie bylo. Zrob test owu za 2 dni. I będziemy obserwować wykresik.
Ja tam robie testy owu, ale dopiero jak czuje bol owulacyjny dla pewności. Serduszka sa co 2 dni. Ja w poprzednim cyklu byla przeziębiona po owulacji i nic nie wspynelo to na temperaturę.
Roslinka- wiesz mniej więcej kiedy sie owulki spodziewasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 20:10
-
nick nieaktualnyMyśle ze sroda - czwartek może być owu. Ja nie jestem przeziębiona, a ewidentnie mam goraczke bo termometr pod pacha pokazuje 37,3 i pocę się Nigdy mi tak tempka nie skakała, do owu zawsze spadała i po owu był skok. Wiec mam nadzieje, że to przez chorobe?
-
Ja w szczęśliwym cyklu byłam mega chora i przez cała owulacje i po ...dlatego myslalam,ze znów lipa ...a tu taka niespodzianka była
Powodzenia dziewczyny :-*
A Wy cieżaróweczki jak się czujecie ?roslinka, Betty29 lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyHej kobietki,
Alexia tak mnie zmotywowałas do działania w tym cyklu, że jestem pełna optymizmu i wierze, że nam sie uda Do tego tez przeziebiona jestem troche, walcze z katarem jeszcze, a juz dni płodne sie zaczynają, owu za rogiem Może jak u Ciebie okoliczności będą podobne - oby A jutro obchodzimy 2 rocznice ślubu - kto wie, może akurat w ten dzien poczniemy naszego potomka?
Ania-nowa to super wieści, wreszcie można puścić kciuki I jutro razem swiętujemy, tylko Ty juz bez %
Coś cicho na naszym wątku...
Kiedy jakaś wysika II? Ja testuje dopiero 20.09, heh jeszcze nawet owulacji nie miałam a juz myśle o testowaniu -
roslinka wrote:Hej kobietki,
Alexia tak mnie zmotywowałas do działania w tym cyklu, że jestem pełna optymizmu i wierze, że nam sie uda Do tego tez przeziebiona jestem troche, walcze z katarem jeszcze, a juz dni płodne sie zaczynają, owu za rogiem Może jak u Ciebie okoliczności będą podobne - oby A jutro obchodzimy 2 rocznice ślubu - kto wie, może akurat w ten dzien poczniemy naszego potomka?
Ania-nowa to super wieści, wreszcie można puścić kciuki I jutro razem swiętujemy, tylko Ty juz bez %
Coś cicho na naszym wątku...
Kiedy jakaś wysika II? Ja testuje dopiero 20.09, heh jeszcze nawet owulacji nie miałam a juz myśle o testowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 15:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny