Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aniu trzymam kciuki!!
Dodatkowo dziewczyny chce popytać was o pozycję .Czy to ma znaczenie??Czy od razu biegniecie do toalety.Gdzieś ostatnio wyczytałam żeby wcale się nie podmywac po stosunku.
Tak bardzo chce zobaczy dwie kreski na teścieAnia-nowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
S@ti wrote:Niedługo będzie rok.
Dodatkowo dziewczyny mam pytanie ostatnio stwierdzono u mnie torbiele na piersiach bez naciekow.Czy to jest nasz problem w staraniach się o dziecko -
O matko ,ale naskrobałyście dziewczyny
Witam nowe staraczki
Ania powodzenia dzisiaj ,trzymam kciuki -pierwsza wizyta jest zawsze ekscytująca i stresująca .
S@ti my staraliśmy sie teraz prawie 1,5 roku -brałam actifolin ,wit D3 w kropelkach bo robiąc badanie wyszedł niedobór.
Mój wit C brał.
Mój lekarz twierdził,ze więcej nie potrzeba -na poczatku brałam jeszcze wit z gr . B . Ale pozniej przestałam.
Przed szczęśliwym cyklem dostałam parlodel na wyrównanie prolaktyny bo miałam podwyższona i na drugi cykl sie udało ,zastosowaliśmy wtedy 1 raz zel conceive plus i wyszły II kreseczki a i piłam inofolik przez rok codziennie 1 saszetkę na polecenie gina.
A hormony badałaś ?
Roślinka ja leżałam zawsze po a wtedy co sie udało to kazałam mojemu zeby mnie podniósł za nogi do góry zeby dobrze doleciały tam gdzie maja bo juz mi siadała po tylu miesiącach ... I doleciały hihi a i pozycja " od tylu" jak ktoś ma tylozgiecie szyjki moze tez nam pomogłaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 15:02
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Hormony mam idealne wszystko w normie lekarz stwierdził że to może coś z partnerem.Mój mąż twierdzi że się nakrecilam na ciążę. We wrześniu mam zabieg pod znieczulenie ogólnym także ten miesiąc odpuszczam
Ja biorę witaminy prenatalne femibinon 1 dodatkowo do Ovi olej z wiesiolka. Witaminę D bo to jedynie mam za mało,mój bierze gentleman. -
nick nieaktualnyAlexia - ja w tym cyklu chciałam na luzie podejsc do staran, ale skoro mowisz ze te akrobacje przyniosly efekt to nie odpuszczam hehe
Sati ja biore drugi cykl Inofem - zamiennik Inofoliku. To kwas foliowy z dodatkiem mio-inozytolu. Poleciła mi to ginekolog. Nic innego nie biore -
Ja biorę witaminy prenatalne,magnez,witaminę D lekki niedobór oraz do ovu olej z wiesiolka.Czy coś jeszcze powinnam brać a może z czegoś zrezygnować.Mój gin mówi że trzeba czasu na zapłodnienie.A ja mam marzenie o moim dzieciątko....ehh
Ciekawe jak u Ani...Anno odezwij się ! -
Witajcie. Melduje, że @ przyszła.
Ja biorę kwas foliowy, wit. B i magnez. Ale tez myslw sobie cos kupic i dla meza.