Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też postaram się teraz wyluzować i myśleć pozytywnie Liczę, że wrzesień będzie dla mnie szczęśliwy - w tym miesiącu wyszłam za mąż Kobitki trzymajmy za siebie kciuki
Ania-nowa imię dla dziewczynki to też mój typAnia-nowa, Betty29 lubią tę wiadomość
-
Betty29 wrote:Dzien dobry
Mi rowniez tak mówili to co tobie. Czasem tak jest i tyle.
O to szybko udalo wam się zajść w kolejną. Po poronieniu ponoc to norma, ze później kobiety stresuje wszystko. -
nick nieaktualny
-
Nola wrote:Cześć dziewczyny witam jagah a Ty masz dzieci pewnie twoja historia jest bardzo dluga tyle postow jestes autorytetem moja- od 15 lat czyli bycia nastolatka torbiele i na to lekarka do ktorej mam teraz zal nie dawala mi nic innego jak tabletki anty (co odstawialam robily sie torbiele) albo tak duze ze operacja laparoskopia w liceum albo sie wchlanialy z tabletkami. Teraz jak chcialam zajsc w ciaze kazala poprostu odstawic tabletki i probowac od razu zaszlam w pierwszym cyklu ale z niepowodzeniem mialam pelno wody w otrzewnej lekarze nie wiedza skad operacje a beta zamalo przyrastala az w koncu poronilam i stracilem aniolka w 6tc. Teraz to pierwszy cykl po operacji kiedy lekarze pozwolili sie starac ale boje sie bo znowu jest prosto po odstawieniu tabletek tylko ze ten jest sterowany lametta pregnyl a teraz luteina....nie mam pojecia jak to bedzie jestem w 17dc...ANIA widze ze jestes w 5 tyg ciazy to bardzo niedawno dowiedzialas sie o swoim szczesciu! Gratulacje Mozesz powiedziec swoje pierwsze objawy? Czy byly takie jak przy aniolku [*] czy sie roznily? Kiedy testowalas? Jak sie dowiedzialas o ciazy? Pewnie euforia dlugo sie staraliscie? BETTY a jaka jest Twoja historia? W bardzo podobnym czasie poronilysmy wczesne ciaze Ty w czerwcu a ja w maju... od kiedy probujecie na nowo? Nasz orzyczyne czemu tak sie stalo? Bo mi nikt nie potrafi odpoeiedziec
-
Ania-nowa To poronilas dokladnie tak jak ja w maju 2016 w 6tc To byl miesiac koszmar a
mial byc piekny wiosenny ja sie w ogole dowiedzialam o tym 2maja w moje urodziny Mi lekarze kazali odczekac 3 mies jeden wiecej niz robie pewnie dlatego ze mialam operacje. Tamte onjawy ciazy mialam bardzo szybko duzo sluzu spoznienie miesiaczki nie umialam usiedziec na miejscu w pracy wargi sromowe mialam fioletowe ale pozniej beta przyrastala za malo i pojawily sie inne komplikacje Teraz tez nie moge usiedziec ale niestety czuje sie jak na okres... -
Ania-nowa wrote:Nola poronilam w maju w 6tyg, gin kazała wstrzymać się z dalszymi staraniami 2 cykle. Później w lipcu miałam 2 razy @ także myślałam że w sierpniu w ogóle się nie pojawi. W sierpniu byliśmy na wczasach i po powrocie zaczęłam się czuć typowo jak na @. Zastanawiał mnie tylko mega ból cyckow nigdy takiego nie mialam i bóle @ raz się pojawiały raz znikały. 30dc zrobilam betę i wynik 86,2! Po 2 dniach wzrosło do 271,2 więc przyrost prawidłowy:) Teraz z niepokojem oczekuję 1 wizyty. A co do objawów wcześniejszej ciazy to też bolały mnie bardziej piersi, no i sluzu miałam sporo a do tego @!! No ale niestety piękna beta (prawie 500) nie była przykładem że wszystko w porzadku. Dwa dni po tescie zaczęłam krwawic i okazało się że poronilam:(
Czy dobrze rozumiem, że byłaś w ciąży a miałaś @ ? nie było to tylko lekkie plamienie, ale normalna @ ?
ja jak dostanę @, to nie robię testów - może powinnam ? -
roslinka wrote:Ja też postaram się teraz wyluzować i myśleć pozytywnie Liczę, że wrzesień będzie dla mnie szczęśliwy - w tym miesiącu wyszłam za mąż Kobitki trzymajmy za siebie kciuki
Ania-nowa imię dla dziewczynki to też mój typ
ania,nowa- super, że długo nie czekaliście na wielki szczęście. Gratuluję! !Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
sosenka wrote:Kochane! Ale tutaj sie dzieje, nie mam czasu pisać, ani czytać
, bo muszę nas spakowac. Wracam 8.09. Trzymajcie sie! Oby po powrocie były same dobre wiesci.
Witam wszystkie nowe koleżanki! Dobrze, ze jesteście -
nick nieaktualny
-
Jagah wrote:Betty - nie przejmuj sie postami na raty, moze to jakis blad systemu Poczatki staran niezbyt optymistyczne, ale najwazniejsze, ze wykryliscie problem i podjeliscie leczenie Teraz staracie sie naturalnie, czy z pomoca lekarza? (monitoring, stymulacja?)
Dziewczyny, mam nadzieje, ze Wasze utracone Fasolki - szybko do Was wroca