Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlexia - ja w tym cyklu chciałam na luzie podejsc do staran, ale skoro mowisz ze te akrobacje przyniosly efekt to nie odpuszczam hehe
Sati ja biore drugi cykl Inofem - zamiennik Inofoliku. To kwas foliowy z dodatkiem mio-inozytolu. Poleciła mi to ginekolog. Nic innego nie biore -
Ja biorę witaminy prenatalne,magnez,witaminę D lekki niedobór oraz do ovu olej z wiesiolka.Czy coś jeszcze powinnam brać a może z czegoś zrezygnować.Mój gin mówi że trzeba czasu na zapłodnienie.A ja mam marzenie o moim dzieciątko....ehh
Ciekawe jak u Ani...Anno odezwij się!
-
Aniu szybko minie tydzień i zobaczysz małe
ja za tydz. na 4d jadę ,mysle ,ze wszystko jak do tej pory bedzie z córcia dobrze
Roślinka jak masz zajść to zajdziesz nawet jak będziesz myslec o ciazy ,ja nie wierzę w blokadę psychiczna bardziej w czynniki które mogą w danym cyklu utrudnić poczęcie lub zaburzyć płodność ,jak to mój gin mówi wszystko musi idealnie współgrać zeby doszło do zapłodnienia. Ja w szczęśliwym cyklu bardzo pragnęłam tego dzieciątka ,zreszta jak w pozostałe ,ale myslalam pozytywnie ,ze musi sie udać i wcale nie odpuściłamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:37
roslinka lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia:-* i Adrianna (35 tc [*]
Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
[email protected] mój gin twierdzi ,ze moze utrudniać
......
Moje bliźniaczki Liwia:-* i Adrianna (35 tc [*]
Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-