Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
Magda gratulacje. Jakie imię bierzecie pod uwagę ??
Tusia - trzymam kciuki.
A jak tam pozostałe staraczki - ostro pracują ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 17:05
-
nick nieaktualnyS@ti wrote:a imię już masz??Betty29 wrote:Jakie imię bierzecie pod uwagę ??
Julia to jest nasz typ sprzed starań, a Emilka spodobała mi się w trakcie ciąży
Czekamy na usg (16.11) na potwierdzenie płci przez drugą gin
S@ti, roslinka, Ania-nowa, Betty29 dziękuję
roslinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda dla mnie też bardziej podoba się Julia (zresztą mam siostrzenicę Julię) Ale oba imiona ładne A zresztą jeszcze jest prawdopodobieństwo, że będzie Julian lub Emil hehe
Betty pracujemy Dziś u mnie 9dc a pojawił się już śluz delikatnie rozciągliwy... Chyba trochę za szybko.. Nie chce jeszcze owulki, musimy trochę popracować hihi -
nick nieaktualnyroslinka wrote:A zresztą jeszcze jest prawdopodobieństwo, że będzie Julian lub Emil hehe
roslinka u mnie też w 9-11 dc lubił pojawić się rozciągliwy śluz, a następnie zaniknąć do owulki, do której dochodziło 16-17 dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroslinka wrote:Chyba większość staraczek z tego wątku już w ciąży więc pusto tu jakoś.
Mnie dni uciekają nawet nie wiem kiedy, a jestem na L4 od samego początku
Podobno miało mi się nudzić, a prawda jest taka, że nie zrealizowałam ponad połowy planów jakie miałam na na to wolne
Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki