Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
To znowu ja przyszłam donieść wczoraj rano na bieliźnie miałam plameczke krwi maleńka i dziś ok 16-17 pobolewa ło mnie delikatnie podbrzusze takie cmienie i w sluzie miałam niteczke krwi jasnej takiej zmieszanej ze sluzem.
Normalnie gdybym bi obserwowała siebie tak dokładnie to bym tego nawet nie zauważyła.
Oczywiście wierzę w to że to plamienia implantacyjne są i ze fasolka będzie
Poza tym nadal cisza piersi zawsze o tej porze po owulacji ciagnely mnie nie mogłam chodzić bez stanika bo czułam je jak kamienie nie wspominając o sutkach które szczypaly aż jakby były poparzone.
Cisza przed burza? Nieee . Musi być fasolka wierzę w to i innej opcji nie ma czuje ze to ten cykl
-
Tusia_87 wrote:Hej
To znowu ja przyszłam donieść wczoraj rano na bieliźnie miałam plameczke krwi maleńka i dziś ok 16-17 pobolewa ło mnie delikatnie podbrzusze takie cmienie i w sluzie miałam niteczke krwi jasnej takiej zmieszanej ze sluzem.
Normalnie gdybym bi obserwowała siebie tak dokładnie to bym tego nawet nie zauważyła.
Oczywiście wierzę w to że to plamienia implantacyjne są i ze fasolka będzie
Poza tym nadal cisza piersi zawsze o tej porze po owulacji ciagnely mnie nie mogłam chodzić bez stanika bo czułam je jak kamienie nie wspominając o sutkach które szczypaly aż jakby były poparzone.
Cisza przed burza? Nieee . Musi być fasolka wierzę w to i innej opcji nie ma czuje ze to ten cykl
I tego tobie życzę -
nick nieaktualny[email protected] wrote:Mam wyniki badan
PRL 15,6
Estradiol 29
FSH 6,8
LH 5,4
I co sadzicie
Tusia_87 trzymam kciuki
ja się witam z córąroslinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
Magda gratulacje. Jakie imię bierzecie pod uwagę ??
Tusia - trzymam kciuki.
A jak tam pozostałe staraczki - ostro pracują ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 17:05
Aniołek 6tc 16.06.2016 [*]
02.02.2017 badanie nasienia - w normie -
nick nieaktualny[email protected] wrote:a imię już masz??Betty29 wrote:Jakie imię bierzecie pod uwagę ??
Mąż woli Julię, więc wydaje mi się, że nawet negocjacji nie będzie
Julia to jest nasz typ sprzed starań, a Emilka spodobała mi się w trakcie ciąży
Czekamy na usg (16.11) na potwierdzenie płci przez drugą gin
[email protected], roslinka, Ania-nowa, Betty29 dziękuję
roslinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda dla mnie też bardziej podoba się Julia (zresztą mam siostrzenicę Julię)
Ale oba imiona ładne
A zresztą jeszcze jest prawdopodobieństwo, że będzie Julian lub Emil hehe
Betty pracujemyDziś u mnie 9dc a pojawił się już śluz delikatnie rozciągliwy... Chyba trochę za szybko.. Nie chce jeszcze owulki, musimy trochę popracować hihi
-
nick nieaktualnyroslinka wrote:A zresztą jeszcze jest prawdopodobieństwo, że będzie Julian lub Emil hehe
Wtedy mam usg połówkowe na lepszym sprzęcie, więc będzie lepiej widać
Wg mojej gin możemy się nastawić na córkę, choć sama przyznała, że nie da 100% ze względu na podkulone nóżki
roslinka u mnie też w 9-11 dc lubił pojawić się rozciągliwy śluz, a następnie zaniknąć do owulki, do której dochodziło 16-17 dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny