Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja nie mam zastrzyku u mnie lekarz nie wykrył, że coś nie pęka. Mówił, że byłoby widać niewchłonięty pęcherzyk, a zawsze jest czysto więc chyba wszystko ok zobaczymy, z czasem jak się nie uda to pewnie wtedy zaleci sprawdzić.
Jak nie to sama się zapytam ponownie.
Powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Angela i jak po monitoringu ??
Monitorowanie 16dc.:
Endometrium 12 mm
Jajnik prawy z pęcherzykiem Graffa w regresji (poddał się)
Jajnik lewy z pęcherzykiem Graffa 25 mm
Kanał szyjki - płodny śluz - uwidoczniono ślad
Płynu w zatoce Douglasa nie uwidoczniono
Dostałam zastrzyk : ovitrelle
kolejna wizyta w piątek 8.08.2014r.
Strasznie się boję niepowodzenia...Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:To trzymam kciuki, może się uda :*
Ja też mam obawy, że takie ładne rokowania, a jak znów się nie uda..
Staram się nie myśleć
Widzę, że Ty masz więcej podane na tym usg, u mnie nigdy nie pisze nic o śluzie.
Zgadza się gin jest bardzo fajny chodzę do niego w zastępstwie bo moja pani gin pojechała na urlop. powiem Wam że jestem z wizyt u niego bardzo zadowolona jest taki... ludzki pamiętał też mnie a byłam u niego dopiero drugi raz też się zdziwiłam jak dostałam tak dokładny opis i to wydrukowany z kompa. moja pani gin tylko zapisywała mi na kartce dzień cyklu endometrium i wielkość pęcherzyka. Nawet uczył mnie robić zastrzyk mówił że daleko mieszkam i nie ma sensu jeździć tylko na zastrzyk... że szkoda kasy.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Angela to super, może jeszcze go zmienisz na lekarza prowadzącego
Niestety on przyjmuje pacjentki na wizyty tylko z niepłodnością (a jak się którejś uda zajść w ciążę to prowadzi ją tylko 3 albo 4 miesiące później trzeba szukać kogoś innego) ale na monitorowanie chyba mogę do niego chodzić. Muszę zapytać go jutro. Powiem że bardziej odpowiadają mi jego godz. przyjmowania niż Pani E.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej , tyle tu piszecie o monitorowaniu cyklu, pęcherzyków. Ja wczoraj byłam pierwszy raz na monitorowaniu, 12 dc i 20mm jeden pęcherzyk, śluz bardzo ładny wiec wczoraj było i pierwszy raz użyliśmy żelu conseive plus, przyznam ze spodziewałam sie po nim lepszych efektów, ale oby spełnił ta swoją najważniejszą funkcję
Tydzień temu odebrałam wyniki z krwi na przeciwciała na żywotność plemników, ujemny, nie mam żadnych przeciwciał.Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
nick nieaktualnypaulashells wrote:Hej , tyle tu piszecie o monitorowaniu cyklu, pęcherzyków. Ja wczoraj byłam pierwszy raz na monitorowaniu, 12 dc i 20mm jeden pęcherzyk, śluz bardzo ładny wiec wczoraj było i pierwszy raz użyliśmy żelu conseive plus, przyznam ze spodziewałam sie po nim lepszych efektów, ale oby spełnił ta swoją najważniejszą funkcję
Tydzień temu odebrałam wyniki z krwi na przeciwciała na żywotność plemników, ujemny, nie mam żadnych przeciwciał.
Powodzeniapaulashells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Hej Dziewczyny,
u Mnie mimo tak obiecującego wykresu, endometrium i pęcherzyka nie udało się ..
Testy negatywne, Beta negatywna ..
W nocy obudził Mnie ból @, ale jak do tej pory się nie pokazała ..
Odstawiam luteinę ..
Przykro mi walcz dalej Kochana nie poddawaj się
ja dopiero dzisiaj dowiem się czy faktycznie owu była strasznie się boję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena przykro mi coś dzisiaj dzień nie fajnych wiadomości..
paulashells, jak ten żel? Jak teraz się nie uda z durexem to chyba też w niego zainwestuję. Gdzie kupiłaś?
U mnie dzisiaj 15 dc, podbrzusze prawie przestało boleć w ciągu dnia, choć rano jeszcze uciskało i kuło. Może już po owu?!
Od jutra biorę dupka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 21:37
-
Pirelka ale durex taki zwykly poprzez swoja gestosc blokuje ruchliwosc plemnikow. poczytaj na opakowaniu. Na moim wrecz bylo napisane ze nie jest przeznacsony dla par starajacych sie o dzoecko. dlatego tez wykoenilismy sie na coencive plus czy jak mu tam
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Pirelka ale durex taki zwykly poprzez swoja gestosc blokuje ruchliwosc plemnikow. poczytaj na opakowaniu. Na moim wrecz bylo napisane ze nie jest przeznacsony dla par starajacych sie o dzoecko. dlatego tez wykoenilismy sie na coencive plus czy jak mu tam
Na moim durexie pisze, że może zmniejszyć ruchliwość plemników i jeśli stara się o dziecko to zasięgnąć informacji u lekarza. A mi gin nic nie mówił by nie używać.
Bez żelu jednak nie idzie, chociaż mieliśmy taki jeden cykl i byłam mega podrażniona