Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanty tpo - obojętnie kiedy
ft4 obojętnie kiedy
ft3 obojętnie kiedy
fsh 2-6dc
estradiol 2-6dc
lh 2-6dc
progesteron 20-22 dc ( zależy kiedy owulacja była )
testosteron 2-6 dc
prolaktyna 2-6 dc
Tam, gdzie jest napisane 2-6 dc. To wszystkie robimy w jednym dniu
Migotka, męża wyślij także na badania .. -
hej dziewczyny maz zrobil badania... wczoraj i ... niestety wyniki takie:
ze brak ruchliwosci 79%
ruch całkowity 21%
ruch postepowy 8%
koncentracja mln w 1 ml - 3 a minimum to 15mln
calkowita ilosc to 7,5 - a minimum to 39 mln
nie chce go stresowac ale jak zobaczylam te wyniki to mi szczeka opadla w przyszlym tyg idziemy do lekarza, czy ginekolog moze mu przepisac jakies leki witaminy? czy musimy od razu do androloga....
ps szkoda ze zajelo mojemu to jakies 5 mcy zeby sie dowiedziec o takich parametrach.nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualnyMADZIA 87 wrote:hej dziewczyny maz zrobil badania... wczoraj i ... niestety wyniki takie:
ze brak ruchliwosci 79%
ruch całkowity 21%
ruch postepowy 8%
koncentracja mln w 1 ml - 3 a minimum to 15mln
calkowita ilosc to 7,5 - a minimum to 39 mln
nie chce go stresowac ale jak zobaczylam te wyniki to mi szczeka opadla w przyszlym tyg idziemy do lekarza, czy ginekolog moze mu przepisac jakies leki witaminy? czy musimy od razu do androloga....
ps szkoda ze zajelo mojemu to jakies 5 mcy zeby sie dowiedziec o takich parametrach.
Hej Madzia, nie poddawaj się
Masz jeszcze coś wypisane na tej kartce czy tylko to co napisałaś ?
Zapisz męża jak najszybciej do androloga .. Na pewno coś poradzi
Może też wyśle Go na posiew nasienia .. Możliwe że jakieś bakterie ma bądź zapalenie ? To wszystko obniża jakość i ilość ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 14:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinka, to słodką córeczkę zapewne macie .. Tylko pamiętaj Kochana, że to było 6 lat temu .. Teraz wszystko mogło się zmienić
Warto wysłać męża na badanie żeby Mieć czarno na białym czy to z jego strony coś się pogorszyło, czy u Ciebie
Podam przykład Szwagierki, mają już jedno dziecko teraz starają się o drugie ..
Mąż jej poszedł na badania, i okazało się że wyniki są poniżej normy ..
Tak więc nie jest powiedziane, że skoro się ma jedno dziecko to bez problemu pojawi się drugie -
Lena wiem mam swiadomosc ze to tez moze byc cos u niego ale uwierz ciezko go wyslac do lekarza podstawowe badania ma dobre tyle wiem zobaczymy jak dalej nic nie zaskoczy to bedziemy szukac dalej.
Tak mysle tylko czemu wczesniejszy wynik Tsh mam 4,500 a reszta w normie dodatkowych ?
-
ewelina moj maz zbieral sie 5 mcy od mojej pierwszej prosby o badanie nasienia, krzyki spokoj za chwile malpa i kolejne rozgoryczenie, az w koncu dotarlo ze kolej na niego bo ja juz wiecej nie bede szukac w sobie winy i problemu i w koncu najwazniejsze ze ciaza to WSPOLNE PRAGNIENIE i dotarlo do mozgownicy my jutro idziemy do mojej gin. z tymi badaniami a ja tez jutro zrobie badania tarczycy bo juz mega spadlo tsh az za bardzo ale ginekolog powiedziala ze nawet jesli wejdzie sie w nadczynnosc to lepiej z niej stratowac niz z niedoczynnej.trzymajcie kochane kciuki zebysmy jutro dostali doze pozytywnej energii buzki kochane
Lena87, Nataszka2200 lubią tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Ewelinkie wrote:Dziewczyny czekam aż któraś z nas przełamie tą złą passę naszego rocznika i prześle wiruski do pozostałych!
Wonderwall, pirelka, Lena87, Ania_XxX, paulashells, Angelabd lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję choć wciąż czekam na przyrost bety. Pierwszy test wyszedł wyraźny, drugi (innej firmy) już nie do końca, choć jak dobrze wyschły to coś tam widać. Beta z poniedziałki 68,6 więc teraz czekam na przyrost Boję się strasznie no ale cóż....strach raczej nie odejdzie sam w końcu dwa razy już się nie udało
Trzymajcie kciuki :* Wyniki wieczoremLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny