Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBęde trzymać kciuki za Twoje wyniki i usg
U mnie dzisiaj 12 dc, więc są już ładne jak na ten dzień cyklu. Lekarz mówił, że do 2 dób powinna być owulacja chociaż jednego z nich. Ja miałam cykle 26-28 dniowe a ostatnio 31 dniowy więc przewiduje, że w tym tyg. będzie owulacja.
Do tej pory miałam usg w 13-14 dc i miałam jeden pęcherzyk zazwyczaj z drugiego jajnika zawsze i miał 1,96 cm lub 2,1 cm.. CLO działaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:24
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Będe trzymać kciuki za Twoje wyniki i usg
U mnie dzisiaj 12 dc, więc są już ładne jak na ten dzień cyklu. Lekarz mówił, że do 2 dób powinna być owulacja chociaż jednego z nich. Ja miałam cykle 26-28 dniowe a ostatnio 31 dniowy więc przewiduje, że w tym tyg. będzie owulacja.
Do tej pory miałam usg w 13-14 dc i miałam jeden pęcherzyk zazwyczaj z drugiego jajnika zawsze i miał 1,96 cm lub 2,1 cm.. CLO działa
no to ja miałam jakieś marne bo w 11dc. miały po 12 mm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mam zastrzyku u mnie lekarz nie wykrył, że coś nie pęka. Mówił, że byłoby widać niewchłonięty pęcherzyk, a zawsze jest czysto więc chyba wszystko ok zobaczymy, z czasem jak się nie uda to pewnie wtedy zaleci sprawdzić.
Jak nie to sama się zapytam ponownie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 17:09