Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey, odebrałam wyniki prolaktyny i żelaza. Wszystko w normie
Dzięki za podanie nazwy testów owu, ale z racji tego że już korzystałam z tego rodzaju określania owulki spasuje.
Dżuls kciuki za pierwszy realny cykl. Powiem Ci że jak tak poczytałam to zazdroszczę, chociaż wiesz co u Ciebie jest nie tak, jesteś zdiagnozowana i możesz się leczyć, co nie oznacza że jest to łatwe. Ile Synek ma lat?
U mnie @ wciąż nie przyszła... powinna być dwa dni temu wg wskaźnika ovufriend, plamień ciąg dalszy, tylko tempka dość niska... czekam na rozwój sytuacji...starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
Synek w listopadzie skończył 3 lata Teraz jak latam po lekarzach z tymi badaniami, mierzę temperaturę, czekam na owulację, modlę się żeby akurat mąż był wtedy w domu, potem łykam leki i wmawiam sobie objawy ciąży, strasznie śmieszy mnie to, że wtedy po prostu wpadliśmy, tym bardziej, że mieliśmy remont w domu i dosłownie dwie okazje na zajście w ciążę w tym miesiącu, na dodatek wg wszelkich moich wyliczeń nie miałam żadnej szansy wtedy zajść Mąż nazwał to Złotym Strzałem ha ha. Teraz kminię o co chodzi z ostatnimi badaniami prl i progesteronu, w sobotę się wyjaśni Teściory już zwarte i gotowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 07:42
-
Hahaha Dziewczyny, nie zgadniecie, właśnie siedzę w laboratorium i czekam na pobranie krwi na betę wczoraj drugi bladzioch na teście ciekawa jestem wyników, bo badania nie były super, tak jak napisałam wcześniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 06:38
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Chyba chodziło 13dpo? Najlepiej test robić w dniu wyznaczonej @ ale u nie których wcześniej pokazuje a u nie ktorych nawet po tygodniu po @
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, przywitam się bo też z '87 jestem:)
Jeśli o mnie chodzi to staram się od września 2014, przez 3 cykle było wszystko ok a teraz odkąd mierzę skrupulatnie tempke to dwa bezowulacyjne się szykowały ale wspomagam owulkę dongiem (a przynajmniej próbuję). Dlatego też sporo czasu spędzam na zielarach bo tam wyjątkowo cenną dla mnie wiedzę mają dziewczyny:)
Teraz właśnie czekam w kolejce u gina i liczę że skieruje mnie na badania hormonów żeby ustalić przyczynę braku owulki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i ja dołączam Mam od kilku lat zdiagnozowane PCO, od sierpnia staramy sie o dziecko, CLO na mnie w ogole nie zadziałało.. 17 grudnia mialam laporoskopie po ktorym urosl jeden pecherzyk.. jutro ide sprawdzic czy pekl i czy jest chociaz mala szansa na 2 krechy..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny