Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie )
niecierpliwa czym? Wybacz, ale nie mam pojęcia o jakim piasku mówisz
W ogóle chodzisz do lekarza na kase chorych prywatnie? Takie genetyczne badanie ma na celu sprawdzić jakieś choroby tak? Kiedy można takie zrobić już w takim wczesnym stadium? -
sylwiaśta159 wrote:witajcie )
niecierpliwa czym? Wybacz, ale nie mam pojęcia o jakim piasku mówisz
W ogóle chodzisz do lekarza na kase chorych prywatnie? Takie genetyczne badanie ma na celu sprawdzić jakieś choroby tak? Kiedy można takie zrobić już w takim wczesnym stadium?
Piasek to takie malutkie kamyczki (ziarenka) ktore się tworzą u niektorych osob albo w nerkach albo w pecherzu moczowym, pod wplywem np. soli. I jak oddajesz mocz to splywa przez cewke i daje niesamowity ból
A u tej Pani ginekolog byłam pierwszy raz, prywatnie. USG genetyczne mozna robic od 11tyg ciazy, powiedziala ze to konieczne badanie niezwykle wazne. Raczej watpie zeby bylo bezplatne:) -
nick nieaktualny
-
Jejku dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę ciąży.. Mam nadzieję że i u mnie w przyszłym cyklu się uda.
Póki co mam pytanie, może nie pasuje ono do tego wątku ale nie wiem gdzie o to zapytać.
Czy zdarza Wam się krwawienie po ? Ja bo ja dzisiaj zauważyłam rano krwawienie(może raczej plamienie) i trochę mnie to niepokoi.
W necie czytałam że może być to spowodowane długimi przerwami między stosunkami no ale u nas coś takiego nie grozi...
U gin byłam w poniedziałek, niby wszystko ok.
Więc jaka może być tego przyczyna?
Dzisiaj jest u mnie 17dc.
Do tego mam ból jajnika, mój gin twierdzi że ból może występować przed owulacją no ale mi wychodzi że miałam ją w poniedziałek więc boleć już nie powinien.
Doradźcie mi coś, proszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 10:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja staram się drugi cykl teraz, ale cienko z serduszkowaniem bo dużo sie mijamy z ukochanym ja mam wrazenie ze przesunęła mi się oulka, dziś rano badałam śluz i był wodnisty z malymi niteczkami plodnego ale bylo ich bardzo mało, dodatkowo jeszcze mętny tam był więc nawet nie wiem jak go określić:D
i cos jajnik mnie boli jak "mocniej" usiąde na fotelu, a cycki to nie czasem tak zabolą... nie przy dotykaniu tyko same w sobie bolą, ehh te kobiece sprawy ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie ten minus ze mi większość tych kobiecych spraw przebiega bezobjawowo, owulki nigdy nie czuję - muszę obserwować śluz, a @ to też tak na luzie. czasami brzuch boli w trakcie, ale jedna nospa wystarczy i jakby nie było
dlatego każda dolegliwość zaraz mi nadzieję na fasolę robi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena wrote:Jejku dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę ciąży.. Mam nadzieję że i u mnie w przyszłym cyklu się uda.
Póki co mam pytanie, może nie pasuje ono do tego wątku ale nie wiem gdzie o to zapytać.
Czy zdarza Wam się krwawienie po ? Ja bo ja dzisiaj zauważyłam rano krwawienie(może raczej plamienie) i trochę mnie to niepokoi.
W necie czytałam że może być to spowodowane długimi przerwami między stosunkami no ale u nas coś takiego nie grozi...
U gin byłam w poniedziałek, niby wszystko ok.
Więc jaka może być tego przyczyna?
Dzisiaj jest u mnie 17dc.
Do tego mam ból jajnika, mój gin twierdzi że ból może występować przed owulacją no ale mi wychodzi że miałam ją w poniedziałek więc boleć już nie powinien.
Doradźcie mi coś, proszę.
Może to być plamienie owulacyjneMarlena lubi tę wiadomość
-
Carmen92 wrote:Może to być plamienie owulacyjne
Ale byłoby fajnie
Może jeszcze w tym cyklu byłaby szansa na maluszka..
Gin w poniedziałek jak mnie badał to powiedział że lewy jajnik jest powiększony wiec pewnie owulacja już była, no ale jeszcze wczoraj bolał mnie jajnik więc może faktycznie się przesunęło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny