Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak jeszcze chwilę trzeba żyć w niewiedzy, a wolała bym już mieć te dni za sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 09:45
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Jak zbliża się koniec cyklu to jest zazwyczaj gorąco i oby jak najmniej zimnego prysznicu na otrzezwienie w postaci @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 09:57
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Seli wrote:Wyjątkowy... Póki co to ryczeć mi się chce bo wcale wyjątkowo nie jest, może dla każdego dookoła bo się cieszą i mówią jak mam jeść, jak mam nie jeść, że mam dbać a ja jako ja to już nie ważne...
Nie mam na myśli "wyjątkowy" w słodkim wydaniu które oczekuje większość społeczeństwa. Tylko w formie takiej nietypowości tego stanu. I tutaj ciężko przyjąć ktore odczucia są ok a które już nie. -
Seli Teoje odczucia są normalne uwierz mi ... mój mąż się śmieje ze jestem nimfomanka ;p w sensie ze tez lubię bardzo seks ;p przed ciąża było go dużo dużo ;p i w pierwszych tyg ciąży było go mniej ze względu właśnie na różne „bole” w brzuchu tu jakieś naciąganie tu jakieś klocie tam coś i tez popadałem lekko w deprechę ze przez to nie nie ma seksu
ale spokojnie to minie 8/9tydz nawet nie spostrzeżesz jak tego już nie będzie a seksu tez będzie Ci się chcieć ;p nie jesteś żadnym inkubatorem ! Nawet tak nie myśl , Bozia dała Ci szczęście posiadania dzidzi pod serce. I ciesz się z tego a nie zamartwiaj bo seksu nie będzie ! To chwilowe seks zaraz będzie ;p Pozatym wejdziesz w 2 trymestr to z męża nie zejdziesz ;p przecież mi się co chwile orgazmy takie śnią
ze seks musi być ;p co do jedzenia No powinnaś się cieszyc ze tak czujesz bo to ciąża
wiele kobiet bez objawów wszytko by oddało żeby co kolwiek poczuć ;p ale uwierz to tez mini .. za chwile wrócisz na właściwe tory (p swoją droga ja uwielbiałam śledzie takie linsera w sosie smiatanowo chrzanowym .. i wiecie co ? Mogę zjeść śledzia po cygańsku , kaszubsku ... nawet do paprykarza mnie ciągnie ale tych moimi niegdyś ulubionych .. bleeeeee No nie
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dziewczyny, wkleje Wam posta jednej dziewczyny z fioletowej strony, może komuś się przyda:
"_Jagoda_ wysłany: 15 maja, 10:39 Cytuj | Lubię (3) | Zgłoś
Chciałam Wam jeszcze powiedzieć kilka rzeczy może komuś się przyda - rady od mojej przyjaciółki, która jest dietetykiem klinicznym jednym z lepszych na Śląsku. W weekend się widziałyśmy, powiedziałam jej o ciąży.
O tyle ile wiedziałam, że surowizny nie można - to uświadomiła mnie, że nie powinno się jeść śledzi- bo w głównej mierze są one surowe- tylko marynowane. Ale to dalej jest surowizna nie poddana obróbce termicznej. Mówiła też oczywiście o osobnej desce do surowego mięsa - ale też, by jeśli już kroić to w rękawiczkach, bo bardzo często do zakażenia dochodzi przez to, ze mamy jakaś rankę, zadrapanie lub wygryziona skórkę przy paznokciu.
Unikać orzeszków ziemnych - oraz wszelkich bakalii kupowanych na wagę - są siedliskiem jakiś mikoropleśni i grzybów- bardzo szkodliwe dla płodu. Jak bakalie to tylko pakowane. Jeśli coś nam zalatuje stęchlizną, albo są gorzkie- od razu kosz!
Odradzała mi też kupowanie lodów gałkowych - a ja ostatnio na każdym spacerze z mężem załączam o jakies - bo o ile od słodyczy mnie odrzuca, to zimne lody wchodzą mi super
bo bardzo łatwo o zatrucie,często masa jest dorabiana i łączona z tą starą- co powoduje, że może tam dochodzić do rozwoju bakterii i drobnoustrojów.
Często kobiety maja niedobór żelaza - mówiła że jeśli mi wyjdzie- poleca cholorofil, a nie żelazo w tabletach, bo cyt. „Będziesz tylko srac na czarno, a wcale tak super się nie wchłania”. Podała mi tez konkretne firmy- jakby któraś była zainteresowana to mogę podać. Cholorofil dużo lepiej się wchłania i ma do tego właściwości toksytacycje - oczyszcza nam organizm z toksyn i syfu.
To chyba tyle co mi się teraz przypomniało - oczywiście to tylko rady, nikt nie musi się stosować. Ale może komuś się przyda" -
Mała_Mii wrote:Seli Teoje odczucia są normalne uwierz mi ... mój mąż się śmieje ze jestem nimfomanka ;p w sensie ze tez lubię bardzo seks ;p przed ciąża było go dużo dużo ;p i w pierwszych tyg ciąży było go mniej ze względu właśnie na różne „bole” w brzuchu tu jakieś naciąganie tu jakieś klocie tam coś i tez popadałem lekko w deprechę ze przez to nie nie ma seksu
ale spokojnie to minie 8/9tydz nawet nie spostrzeżesz jak tego już nie będzie a seksu tez będzie Ci się chcieć ;p nie jesteś żadnym inkubatorem ! Nawet tak nie myśl , Bozia dała Ci szczęście posiadania dzidzi pod serce. I ciesz się z tego a nie zamartwiaj bo seksu nie będzie ! To chwilowe seks zaraz będzie ;p Pozatym wejdziesz w 2 trymestr to z męża nie zejdziesz ;p przecież mi się co chwile orgazmy takie śnią
ze seks musi być ;p co do jedzenia No powinnaś się cieszyc ze tak czujesz bo to ciąża
wiele kobiet bez objawów wszytko by oddało żeby co kolwiek poczuć ;p ale uwierz to tez mini .. za chwile wrócisz na właściwe tory (p swoją droga ja uwielbiałam śledzie takie linsera w sosie smiatanowo chrzanowym .. i wiecie co ? Mogę zjeść śledzia po cygańsku , kaszubsku ... nawet do paprykarza mnie ciągnie ale tych moimi niegdyś ulubionych .. bleeeeee No nie 
Ja przez polowe ciąży nie mogłam jeść, wąchać a nawet patrzeć na ukochane pieczarki
ale wszystko mija!
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 14:20
-
Seli wrote:Ja jestem nimfomanka... Uwielbiam seks. Ryczec mi sie chce, mam dosyc ciazy. Wcale nie jest pieknie i nie jest piekny stan. Moze dla kogos brak seksu jest ok - dla mnie nie!!! I jeszcze jak jest seks to nic nie czuje bo mam kurwa tak zjebanie ulozona macice. Jestem zakurwiona!! Mam dosc bycia pieprzonym inkubatorem! Ot tyle. Moze sie komus nie spodoba to ale mam to w dupie. Jestem czlowiekiem i mam swoje uczucia i pragnienia a mam wrazenie, ze WSZYSTKO mi zostalo odebrane.
Masz prawo do uczuć swich odczuć itd. Jasne i oczywiste... Pamiętaj tylko ze wszystko mija. Wszystko się zmieniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 14:21
-
Seli to są hormony ... masz prawo myśleć co chcesz ... ale uważaj na słowa .. ja w poprzedniej ciąży w dzień usg powiedziałam ze lepiej by było gdyby tej ciąży nie było .. inokazalo się ze dzidzia chora ....
Po dzień dzisiejszy pluje sobie w pysk jak kobieta która cjce być w ciąży może nawet w największej kłótni i złości wypowiedzieć takie słowa .... poprostu żebyś nie żałowała ...
Magdaa21, Marudaruda lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Seli wrote:Na razie nic sie nie zmienia... uhhh rycze jak debil a musze isc do biblioteki.
Nie powiedziałam że od razu mija... Tylko ze mija...
Ty nie miałaś przed 10 wizyty dzisiaj? Pomieszało mi się cos?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 14:21
-
Mała_Mii wrote:Seli to są hormony ... masz prawo myśleć co chcesz ... ale uważaj na słowa .. ja w poprzedniej ciąży w dzień usg powiedziałam ze lepiej by było gdyby tej ciąży nie było .. inokazalo się ze dzidzia chora ....
Po dzień dzisiejszy pluje sobie w pysk jak kobieta która cjce być w ciąży może nawet w największej kłótni i złości wypowiedzieć takie słowa .... poprostu żebyś nie żałowała ...
Słowa mają ogromną moc. Zgodzę się z tym bardzo. Nie w sensie jakimś magicznym oczywiście
ale mają ogromną moc...
Ale nie zadręczaj się, nie warto...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 14:17