Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, a dziś już kilka razy kopniaki poczułam
a mój M drugi raz, tak się z tego cieszył że też poczuł 
Mam nadzieję że nie jesteście zle że ja Wam tak ciagle o tym kopaniu, jak mam przestać to piszcie wprost. Po prostu nie mam z kim się dzielić radością
an1315, terka, Andii lubią tę wiadomość
-
Magda, pisz
Fajnie czytać takie dobre wiadomości. Ja czasami podczytuję mój styczniowy wątek na fiolecie i tam nie jest kolorowo
Jakiś ten styczeń pechowy... Tak jak pisałyście, ze zdrowej ciąży trzeba się cieszyć i korzystać z każdej chwili
Cieszę się, że tego doświadczacie i mam nadzieję, że mi to też będzie dane.
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda pewnie, że pisz :* Mnie takie pozytywne wieści dają wiarę :*
Mnie jakoś filetowa strona przeraża. Piszę tam, ale jak podczytuję różne wątki to czasami mnie mrozi.
Chociaż teoretycznie większość powikłań znam.
Ba, wydawało mi się że moja beta rośnie zbyt szybko to sobie od razu znalazłam, że to zaśniad groniasty. Czasami zdecydowanie lepiej mniej wiedzieć.
-
Hej kobietki U mnie aktywny weekend, po wszystkim padłem. Ale dzień był udany, byliśmy że znajomymi na bazarku staroci mają bzika na tym punkcie biorą czynny udział w rekonstrukcjach oraz należą do zgrupowania ułańskiego.
Późniniej zaszlismy do zoo z ich córeczka, co prawda zwierzęta domowe i leśne ale atrakcją da dziecka jest, był tam uroczy niedźwiadek który zaczął ssać dziecięcy smoczek bo w wodzie znalazł widok nie zapomniany he he
U mnie dziś tempka 37.1 ale mierzona w dzień po 2 godzinnej drzemie (może dłużej), rano nie zdążyłam bo szybką pobudka i w trasę
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Dziewczyny dlatego nie warto aż tyle czytać

Wg Internetu żadna z nas nie żyje przecież albo jest mega mega chora i do jutra nie dociągnie
przepraszam za taka lekkość w poważnych sprawach ale chyba wiecie o co mi chodzi 
Ile razy wpisałyście cos do Internetu i "diagnoza" straszna?
An-Twoja beta bardzo ładnie rośnie, nie patologicznie tylko dzidzia mocna!
U mnie też był duży przyrost, zamiast myśleć o zaśniadach wolałam myśleć o bliźniakach
okazało sie ze jest jeden jegomość a ze taki przyrost? No taki po prostu był i tyle. Takie uroki ciąży że każda inna stad w normach takie mega widełki są
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A ja się cieszę jak durna, jak mnie jajniki bolą - normalnie siedzę i się szczerzę do brzucha
Przedtem mocniej prawy, teraz lewy. Normalnie masochistka
Zastanawiam się, czy męża znowu dzisiaj nie wykorzystać, taką mam chętkę. Całe szczęście, że starania są przyjemne, tyle dobrego w całej sprawie.
Luzu nam trzeba dziewczyny, we wszystkich kwestiach
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pewnie ze korzystaj!alex0806 wrote:A ja się cieszę jak durna, jak mnie jajniki bolą - normalnie siedzę i się szczerzę do brzucha
Przedtem mocniej prawy, teraz lewy. Normalnie masochistka
Zastanawiam się, czy męża znowu dzisiaj nie wykorzystać, taką mam chętkę. Całe szczęście, że starania są przyjemne, tyle dobrego w całej sprawie.
Luzu nam trzeba dziewczyny, we wszystkich kwestiach
Ja wczoraj wykorzystalam pierwszy raz od 3 miesięcy, jakie to było fajne
-
Na fioloteowa stronę czasami wchodzę, coś poczytam.. ale można rzecz że się tam nie udzielam... Jakoś tutaj lepiej... I mniej pesymistycznie według mnie...
Ja już przestałam czytać o objawach i co mogłoby być... Stwierdziłam że co ma być to będzie... A niestety, głośno się o tym nie mówi, ale ja twierdzę że teraz(w naszych czasach, jakkolwiek to brzmi) pierwsze ciążę w większości przypadków są poronione... Niestety jakoś życia się zmieniła od czasów naszych rodziców czy babć i niestety.. już nie to jedzenie, nie ma tak czystego powietrza, no i więcej stresu... Ciągła gonitwa za czymś sprawia że ta ciąża, bez wspomagania nie ma jak się utrzymać... Takie ja mam zdanie i możecie się nie zgodzić.. -
Patulka a cóż mamy sie nie zgadzać?
Oczywiście nie ma tak zawsze ale faktycznie bardzo bardzo dużo przypadkow gdzie młodzi ludzie którzy (przepraszam za określenie) za jednym pstryknięciem powinni zajść w ciążę starają sie o nią latami. Albo przeżywają utraty na różnych etapach... Nie do pojęcia... Bardzo smutne i tragiczne przypadki...
Mój lekarz jak sie dowiedział że nie pracuje zawodowo (a nie pracuje od 1 dnia ciąży) to aż oczy zrobił... Bo to sie mało kiedy zdarza. Ale ucieszyło go to bo mówi że to bardzo dobrze dla ciąży zrobi. Wiadomo nie będzie namawiał do rezygnowania z pracy, to nie jego interes jest, czy nie jego sprawa. On robi swoje. Ale wprost mi powiedział że bardzo ułatwi to ciąży prawidłowy rozwój. A no bo właśnie- mniej stresów, mniej wyścigu, mniej presji, za to wiecej czasu na spełnienie swoich potrzeb.
Dziewczyny, nie chce żebyście odebrały źle to co piszę, że jaka to ja nie mądra, że tak mam... Bo nie o to mi chodziło... Bardziej o pokazanie, ze faktycznie tryb życia ma naprawdę wiele do powiedzenia...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:Pewnie ze korzystaj!
Ja wczoraj wykorzystalam pierwszy raz od 3 miesięcy, jakie to było fajne
W końcu można było, co?
Kurczę jak potem człowiek docenia takie rzeczy
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Kaassiia wrote:Hej kobietki U mnie aktywny weekend, po wszystkim padłem. Ale dzień był udany, byliśmy że znajomymi na bazarku staroci mają bzika na tym punkcie biorą czynny udział w rekonstrukcjach oraz należą do zgrupowania ułańskiego.
Późniniej zaszlismy do zoo z ich córeczka, co prawda zwierzęta domowe i leśne ale atrakcją da dziecka jest, był tam uroczy niedźwiadek który zaczął ssać dziecięcy smoczek bo w wodzie znalazł widok nie zapomniany he he
U mnie dziś tempka 37.1 ale mierzona w dzień po 2 godzinnej drzemie (może dłużej), rano nie zdążyłam bo szybką pobudka i w trasę
No to faktycznie weekend wypełniony atrakcjami
Dla dzieci każde zwierzę inne niż kot i pies będzie super atrakcja
Jak znajomi do nas przyjechali z 8msc synkiem, jak zobaczył papugi to oderwać wzroku nie mógł! A niby zwykle papużki...
Co do temperatury - zobaczysz teraz normalnie mierzoną, tamta najwyżej olej jesli w takich warunkach mierzona
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej, witam Was w nowym tygodniu

Ja już na nogach ale łóżko mnie rano mocno wolało.
Jestem strasznie zła, bo ze względu na luteinę muszę używać wkładek higienicznych. A strasznie tego nie lubię. Nie mówiąc już o tym, że nie jest to do końca dobre, bo zwiększa ryzyko infekcji. Wolę jak mi tam "oddycha".
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]