Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiec mam 25 mieszkam w niemczech. Moja sytuacja emocjonalna I finansowa jest dobra wiec same jakos przyszly mysli ze czas na baby. Zaczelismy wiec starania. Mam cykle 25/26 dniowe. Okres zaczal sie 27czerwca. Jak zwykle trwal 4 dni. Prowadzilam juz kalendarzyk wczesniej wiec wiedziala ze okolo 8 lipca bd owu. A wiec reguralnie od 4 bylo rano przytulanko do 8. 8 potwierdzona testami elektronicznymi owulacji. Pozniej niestety maz musical wyjechac. Przez ostatnio tydzien pobolewal mnie brzuch lekarza wyslali mnie do gin. Odrazu polecialam prywatnie. Okazalo sie ze ginekologicznie wszystko wporzadku ale wykryl plyny w brzuchu. Wczorajszy dzien I nic spedzilam w szpitalu. Dali MI tylko leki przeciwbolowe gdyz nie widac skad plyn sie wydobywa. A takze wzieli pod uwage ze byly stosunki pod czas owu. Wiec tak dziewczyny teraz pozostaje MI lezec I czekac na testowanie.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Cześć malaZnadzieja

Kalendarzyk który prowadziłaś to informacje typu "mam 25 dniowe cykle czyli owulacja jest 11dc" czy obserwacja? Bo uwierz mi różnie bywa
A co mówią o tym płynie? Nic nie wiadomo co to?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mam wyniki:
Czynnik V Leiden nieprawidłowy, heterozygotyczny
MTHFR A1298C nieprawidłowy, homozygotyczny
PAI 1 4G nieprawidłowy, homozygotyczny
Nie wiem za bardzo co teraz oprócz heparyny i metyli... Zaraz napiszę do gina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 16:44
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Dziewczyny, brat żyje, wymienili mu 2 zastawki i wstawili rozrusznik, teraz trzeba się modlić żeby szwy nie puściły i żeby wszystko było ok. DZIĘKUJĘ WAM BARDZO ZA WSPARCIE.
Madziu cudowna wiadomość
Teraz będzie musiał sie oszczędzać (choć pewnie robi to cały czas) ale najgorsze za wami
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Mam wyniki:
PAI 1 nieprawidłowy, homozygotyczny
Nieprawidłowe czyli rozumiem ze cos nie tak? Przepraszam ale nie znam się...
Napisz napisz, on powinien wiedzieć co dalejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Nie wiedza skad ten plyn na usg nie bylo widac skad sie wydostaje. Badali jeszcze mocz I krew. Rentgenu czy tomografi nie robili powiedzieli ze jezeli bol nie mine a bd juz po czasie okresu. Wtedy podejma sie robienia dalszych badan. Ale bol teraz po tych lekach jest do przezycia.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Wiataj Małaznadzieją
musisz dalej obserwować swoje ciało. Temperaturę zaczni mierzyć rano przed wstaniem z łóżka
Magda to teraz brat niech zdrowieje i nabiera sił.
Alex pisz to gina, niech ci wyjaśni te wyniki .
Dzwoniła do mnie teściowa i mi mówi wanienkę kupiła, to nie kupujcie. To jej podziękowałam
w pon dostałam ciuszków z 5 kartonów ( używanych) więc muszę je poprzegądać.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Witam, mnie pogoda dziś fajna akurat na spaceryalex0806 wrote:Mam wyniki:
PAI 1 4G nieprawidłowy, homozygotyczny
Alex nie każdy gin się na tym zna lepiej idź do hematologa, on może zrobi jeszcze kilka badań i wtedy da ci leki i zalecenie co i jak
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Nie, narazie będę czekać na planowe wizyty za ok 2 miesiącean1315 wrote:Aaa... To chyba że tak
Pamiętałam że skok był, stąd ta sugestia testu.
Będziesz się konsultować z ginekologiem czy endokrynologiem teraz? Czy czekasz do planowych wizyt?
endo mówiła że jak pojawia się skutki uboczne to żeby zmniejszyć dawkę do 2 tabletek dziennie i tak zrobię
najwyżej podskocze do rodzinnej jeśli dolegliwości nie ustapią jak okres się skończy
-
Muszę właśnie poszukać czy mam jakiegoś na pakiet w Opolu, a jak nie to uderzyć na Wrocław, albo pójść w Opolu prywatnie. Na razie zobaczę, co mi gin odpisze a jutro zadzwonię do Medicovera, gdzie mogę iść. Bo i hematologa, i genetyka mam w pakiecie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witamy malaznadzieja

Możesz się u nas rozgoscic, zapraszamy
Alex gin pewnie coś powie o tych wynikach, czekamy na wieści
Magda najważniejsze się operacja się udała
teraz trzeba wierzyć że wszystko się poukłada i wszystko będzie dobrze
trzymam kciuki :*
A ja właśnie wstałam po 2 godzinnej drzemce
wszystkie dolegliwości jak ręką odjął
już się czuje ok
mam nadzieję że zasnę w nocy i jutro normalnie przeżyje dzień i nie będę musiała uciekać z pracy
-
Alex jeśli masz hematologa w pakiecie to się wybierz. Myślę że on pomoże bardziej niż ginekolog. Masz już jakiś punkt zaczepienia, jeśli poznasz przyczynę to będzie można łatwiej działać.
MałazNadzieja witaj
Jeśli chodzi o testy owulacyjne to one pokażą że organizm szykuje się do owulacji, ale może do niej nie dojść. Dlatego warto dla siebie mierzyć temperaturę.
Magda wspaniała wiadomość :* Cieszę się że operacja się udała, mam nadzieję że brat szybko wróci do zdrowia.
-
MalaZnadzieja wrote:Powiedzcie MI tak szczerze to kiedy zrobic Taki pierwszy test mam kupi one 10 I 25 elektroniczne. Wiem ze najlepiej czekac do @ ale wiem ze zadna nie wytzymuje.
Mnie wyszedł pozytywny 9 dpo. Blada kreska ale nawet dziewczyny tutaj ją widziały
Miałam taki o czułości 10
-
MalaZnadzieja wrote:Powiedzcie MI tak szczerze to kiedy zrobic Taki pierwszy test mam kupi one 10 I 25 elektroniczne. Wiem ze najlepiej czekac do @ ale wiem ze zadna nie wytzymuje.
Są takie co wytrzymują, malo ale są
Wszystko zależy od organizmu tak naprawdę. Zagnieżdżenie potrafi byc miedzy 5-12dniu po owulacji. Tego kiedy jest nikt nie wie, chyba ze bacznie obserwuje swoj organizm i wyczuwa zmiany.
Dlatego mówi sie ze w terminie @ bo to zazwyczaj 14dpo. A od zagnieżdżenia do wyczuwalności na teście musi minąć tez z 2 dni zeby hormon mógł urosnąć do poziomu wyczuwalnego.
Czasem wychodzą 10 dpo, czasem 12 jeszcze nie. Ciężko powiedzieć jednoznaczniehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH