Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam zrobione z takimi wynikami jakie wyszły... 4.53/6.01/5.80 mmol/l Niestety źle na mnie wpływają badania nad czczo, i nie chciała mnie więcej męczyć..terka wrote:Patulka- ja wlalam sok z cytryny. I bylo spoko nawet

Co do badania-czyli co? Nie masz go zrobionego? I lekarz Ci nic nie mówił? Dziwne... To obowiązkowe badanie jest...
Poniekąd to dobrze panipuchatkowa. To tylko ja mam takie leki przed szpitalem
-
Patulka nikt nie lubi szpitali

Ja też jak miałam iść i siedzieć tam to dostawałam do głowy już. Ale jak tak jest lepiej to warto. A jeden dzien faktycznie nie zrobi aż takiej różnicy a pewność większa i większy spokój przez to
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
isiaaaa92 wrote:Ciekawe czy są jakieś leki na zwiekszenie ilości pleminikow ich szybkość i ich oprawę morfologii.. oby było cokolwiek..a udało się wam zajść w ciążę?
Ja tak bym chciała już zobaczyć dwie kreski 
Podobno ilość da się podnieść, ruchliwość też. Najgorzej z morfologią, a u nas największy problem był z tym.
Mąż brał Profertil i coś na ukrwienie (na receptę). Miał brać Macę i Ashgwandę ale nie zdążył bo jestem w ciąży. -
Kaassiia wrote:Kobietki potrzebowałam resetu
Niestety za wiele to nie pomogło, mam już tego wszystkiego dość, znów przyszła @, czuje się tak beznadziejnie, brak mi sił na dalsze oczekiwanie że może jednak.
Chcę być szczęśliwa cieszyć się życiem a jednak to nie takie proste gdy dookoła szczęśliwe rodziny z dziećmi i kolejne ciążę u znajomych a u nas cisza.
To jest takie niesprawiedliwe
Tak mi przykro
Kochana, tulę mocno
Starania o drugie dziecko -
isiaaaa92 wrote:Hejka dziewczyny
wczoraj nie odzywałam się bo byłam na imprezie rodzinnej...a jak wieczorem wróciłam do domu to nie miałam sił cokolwiek napisać bo znowu z mężem się nie dogadywałam..cały dzień dalej chodzil obcy..ani przytulenia ani pocałowania nic...zero uczuć wobec mnie..czułam się jak z obcym człowiekiem..ale postanowiłam olać go..i zająć się sobą..bo moje słowa do niego nie docierały..jak zaczynałam coś mówić że nie może się ode mnie odsuwać że mi też jest ciężko itp to kończyło się wojna..brzydkimi słowami itp. siedział oglądał teledyski na tv i w pewnym momencie usiadłam do niego..ale nie odzywałam się..tylko głowę oparłam o niego...i nagle słyszę że płacze..spojrzałam..rzeczywiście łzy jak groch spływały mu po policzku..ale dalej nic nie mówiłam tylko przytuliłam go..nie chciałam nic mówić aby nie było gorzej. Rozpłakał się jak dziecko i wyszedł do drugiego pokoju..poszłam za nim..usiadłam przed nim i mówię że będzie kochanie wszystko dobrze..nie jesteś bezpłodny..tylko musimy iść do urologa i niech cię zbada..może jakieś nieprawidlowosci masz które da się rady usunąć lekami albo zabiegowo i będzie wszystko ok..bierzesz ten suplement diety dla facetów to może wyniki ci pójdą w górę ..a przede wszystkim nie możemy teraz odsuwav się od siebie..musimy się kochać dalej bo może nagle zaskoczy..kochanie nam potrzebny jest tylko jeden zdrowy szybki plinik aby była nasza dzidzia ..więc nie martw się..a on na to wszystko daj mi spokój. Wyszłam na chwilę do rodziców bo mieszkają blok dalej a jak wróciłam dalej był podlamany..ale nie gadałam nic już..tylko powiedziałam że musimy Bogu zaufać i się razem modlić o dzidzie i o nasze małżeństwo. Poszliśmy spac..a dziś rano jak inny facet..tulił się do mnie..nawet chciał poserduszkowac się..znowu wrócił mój mąż...nie wiem co się stało...jakby ktoś faceta mi oddał..cały dzień dla mnie był miły tulił mnie..całował..teraz powiedział mi że może rzeczywiście ma żylaki tam na dole jak mu zasugerowałam..i jak sprawdzi się że to to to będzie rok czasu do siebie wszystko dochodziło aż znowu będzie normalnie produkował plemniki..nie wiem czy to prawda bo nie czytałam..
Kochanie jak radzicie Nam...mamy za dwa tygodnie wizytę w klinice bocian..pierwszy raz idziemy do lekarza .chce zobaczyć co lekarz powie na jego wyniki..ale przy okazji ma mi zrobić USG i może jakieś hormony..ale boje się że od razu wyskoczy z in vitro..przecież to klinika leczenia bezpłodności i oni przede wszystkim nastawieni są na to tak? Czy się mylę? Bo jak lekarz wyskoczy o in vitro mój mąż się załamie..chciałabym aby najpierw może lekami go jakoś ogarnąć..powtórzyć jeszcze raz badanie nasienia. Czy na razie odpuścić wizytę w klinice a zapisać się do urologa? Nie chciałabym aby on znowu się załamał..
Cieszę się, że w końcu mąż zaczął cokolwiek optymistycznie myśleć
W końcu wrcóił "twój" mąż
super
MissKathy92 wrote:A ja miałam intensywny weekend
przyjechała moja szwagierka z Gdańska więc w piątek poszliśmy trochę z nią pogadać, wypiłam z teściem pół litra i piwo
A wczoraj szwagierka przyszła do nas, wypilysmy we dwie ballantinesa 0.7 i pojechalysmy do klubu
kuźwa co to był za weekend
A jutro niestety do roboty ale tylko dwa dni a potem 5 dni wolnego 
Impreza na całego
Super
A mnie wczoraj popołudniu kuł jajnik a teoretycznie dzisiaj owulacja ale mogła się zacząć już wczoraj. Serduszkowaliśmy ale męża ząb bolał, ja wypiłam 2piwa więc jakoś nie pokładam nadziei, w przyszłym cyklu może uda się zrobić badanie na drożność jajowodów i wtedy dopiero będzie można myśleć cos więcej
Isia, ważne, że chłop przemyślał sobie wszystko

Alex kciuki za telefon.
Panipuchatkowa, a jak sytuacja u Ciebie?
Ja mam dzisiaj o 19 wizytę u lekarza
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dzwoniła. Mam przyjść w przyszłym tygodniu na 2-3 dni po kilka godzin i zobaczyć czy dam radę. Bo ona się boi o mój brak doświadczenia i czy podołam w takiej pracy. Spoko, pójdę, mnie to nic nie kosztuje a i tak mam urlop. We wtorek idę pierwszy raz. W sumie nawet lepiej tak niż od razu na głęboką wodę
Magdaa21, terka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex super
oby tak dalej
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mam wyniki dziewczyny wszystko dobrze
na czczo 84 po1h 131 i po 2 h 104 
Tylko w moczu mam glukozę 150 i z morfologi przy białych krwinkach leukocyty, neutrofilie, odsetek leukocytów ,odsetek neutofili rozkład płytek krwi , i odsetek dużych płytek krwi wszystko zawyżone jedynie odsetek limfocytów za niskie .. tak wiec nie wiem
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH