Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
O jeju poszalalyscie a ja spałam do 12

Do tego pokłóciłam się wczoraj z mężem
spał na narożniku .... w sumie to on się ze mną pokłócił ja prosiłam żeby mi coś pomógł a on nie chciał i od słowa do słowa poszło .. skończyło się na tym ze podniósł do mnie głos a ja mu zwróciłam uwagę na to w jaki sposób mówi do kobiety która mu dziecko zaraz ma urodzić .... i zapłakana poszłam do sypialni ... ale spoko dzisiaj mi już lepiej , napewno pierwsza do niego się nie odezwę chce ciche dni to proszę ...szkoda ze nie bierze pod uwagę tego ze w sumie mam miesiąc do porodu i trochę stres i nerwy to nie podrodze mi teraz ...
ja tez nie lubię jesieni ... tz czasami jest piękny dzień słońce swieci taka typowo polska złota jesień jest piekna .. ale jej nie ma za duzo z reguły zawsze kojarzy mi się z szara , bura , deszczowa , zimna i wietrzna pogoda ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Puchatkowa o tak pełna gebal
hahaha
No ja tez muszę sobie zrobić coś na „śniadanie”
haha ale pospalam normalnie to mój rekord ;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Hej kobietki
Dziewczyny ziiimoo rany jak ja wytrzymam ten czas, jestem zmarzlych chyba niebawem wyciągam czapkę bo inaczej z domu nie wyjdę
Herbatka z pigwa pycha, oby mnie żadna grupa nie połamala. Chociaż "ciekawostka" ostatnio bratowa mi powiedziała żeby wziąść z dwa dni przed ovu antybiotyk że to pomaga niby, tak jej jakiś ginekolog powiedział
A ja dziś z ciekawości zmierzylam tempke aby wiedzieć czy już skok był czy będzie i tempka 36,3 czyli bardzo nisko jak dla mnie więc spodziewam się skoku lada moment
Miłego dnia22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Haha wiecie co u mnie taka sama pogoda ;p nie dość ze wstałam o 12
zjadłam śniadanie - którego nie dokończyłam ... i teraz leżę przed tv na narożniku i dalej mnie spanie bierze
normalnie nie mam sił dzisiaj , dobrze ze obiad z wczoraj tylko ziemniaki muszę obrać i ugotować .. no i przydałoby się podłogę umyć dzisiaj
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ludzie ja też nigdzie nie wychodzę... Chociaż z drugiej strony miałam zamiar kupić sobie jakiś ciepły sweter. I jest mi za zimno żeby po niego iść-absurd

Puszek gratulacje jeszcze raz - rosnijcie zdrowo
Mala - no to widzę konkretną kłótnia. W pamiętaj teraz o malenstwie ale też nie przedłużaj cichych dni bo to gorsze dla obojga niż rzucane talerze (również nie polecam szkoda talerzy
)
Kasia-ja nie wiem co to za lekarz ale strasznie dziwne metody ma
Ja dzisiaj wafle ryżowe na śniadanie miałam i to o 11:30 gdzieś
moje dziecko dba ostatnio o moja linie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A myśmy się z mezem wycwanili i mamy gotowe zupy
mąż z pracy przywozi gotowe i mamy mega oszczędnosc czasu a finansowo wychodzi nas tyle co byśmy sami robili
i czasem dorabiamy 2danie a czasem nie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja też wcinałam wafle ryżowe;) I koleżanka mi powiedziała że gdzieś czytała że wafle się nie trafią w organizmie tylko przełamują jak kukurydza;p
Ja mam chwilę luzu w pracy i do tego spadek energii. I zastanawiam się czy pies nie wpierniczyl w domu chomika ;p klatka już wysłana więc oby jutro doszła;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka, masz rację to ta rasa chomika.. no ja miałam je z 20lat temu to już zapomniałam
pamiętam że jeden był taki biało brązowy a drugi biały długowłosy... A mój tata zrobił sobie z nich 'produkcje' małych chomiczkos 
No dziewczyny wieje, wieje.. ale słoneczko też ładnie świeci.. na chwilę otworzyłam okno bo było mi gorąco pod kołdrą i po chwili zamknęłam bo zamarzałam:)
Teraz czas najwyższy wygrzebać się z łóżka i iść coś ogarnąć... Życie bez zmywarki jest ciężkie
jak się człowiek odzwyczai od zmywania to potem jest ciężko... No cóż, jeszcze parę dni wytrzymam chyba bez niej, bo mój mi obiecał że w sobotę meble kuchenne wrócą do kuchni 
No nic idę wstawić jedno pranie i zrobić coś na obiad...
Dziewczyny starajace się, najważniejsze to nie tracić nadziei. Niestety ja i mój K aż tak wierzący nie jesteśmy, ale jeśli wam modlitwy pomagają (chociazby miałby mieć efekt 'placebo') to módlcie się! -
Blanka zrób jutro test z innej firmy bo beta nie wskazuje na ciążeBlanka991 wrote:dziewczyy blagam o szybka odpowiedz czy jak zrobilam wynik beta i wyszlo mi beta-HCG <0,1 mIU/ml to czy mozliwe ze bd w ciazy test pokazal tak bardzo bardzo bardzo blada kreske a beta taka jak myslicie ??
-
Dziewczyny a ja doszłam do wniosku że nie mogę Was już dłużej czytać
to co napisałyscie o ciąży, że to najpiękniejsze co może spotkać kobietę mnie totalnie dobilo
ja czuje że nam się nigdy nie uda- po postu czuje to
ja nawet nie mam już siły się modlić- wczoraj nawet w kościele nie byliśmy
co miesiąc się łudzę że Bóg mnie wysłucha, zobaczy moje łzy, oszukuje sama siebie i Was że jest ok ale wcale nie jest ok
nie mam już siły na starania, nie mam siły na leczenie, wizyty u lekarzy, na nic nie mam już siły... chciałabym przespać ten okres starań i obudzić się z brzuszkiem ale tym razem nie tym spożywczym
tak wiele jeszcze chciałabym napisać ale już mam łzy w oczach
muszę jakoś się trzymać dla męża, bo wiem że on za nasze niepowodzenia obwinia siebie... to tak strasznie boli 
Nie wiem czy będę Was czytać, przywiazalam się do Was i nie umiem tak po prostu się odciąć
ale będzie mnie mniej- wybaczcie