Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie próg z piątku 19.34 czyli rośnie;) koło tych 20 to już mnie uspokoił
mam nadzieję że za tydzień już zobaczę mojego malucha z bijacym sercem i odetchnę jeszcze bardziej
Terka ja Gliwic nie znam ale zamówiłam dzisiaj salę w jakiejś Perełce z którą mamy umowę podpisaną nibyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wiecie co jakoś zadomowiła się na listopadowkach a nie październikowych mamch ;p mimo ze termin mam na październik
haha i tak sobie myśle czy sama czasem nie wybrałam sobie listopada na poród haha ❤️❤️
Swoją droga 8 listopadowek już się rozwiązało ;p w tym chyba 2 bliźniacze i jedna trojacza ciąża ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
alex0806 wrote:U mnie próg z piątku 19.34 czyli rośnie;) koło tych 20 to już mnie uspokoił
mam nadzieję że za tydzień już zobaczę mojego malucha z bijacym sercem i odetchnę jeszcze bardziej
Terka ja Gliwic nie znam ale zamówiłam dzisiaj salę w jakiejś Perełce z którą mamy umowę podpisaną niby
Alex na Studziennej? To jest takie miejsce gdzie organizacja pozarządowa w Gliwicach działa (wolontariat i tego typu akcje)
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Nie mam pojęcia na jakiej ale skoro jest tam organizacja pozarządowa to pewnie tak
Lelek super, będziemy razem przechodzić przez tę drogęja tylko bym chciała już być po usg i wiedzieć na czym stoję. Czuję że jest dobrze ale oczywiście chciałabym mieć tego potwierdzenie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej dziewczyny
Ja tak na chwilę bo teraz dużo się u mnie dzieje
Lelek, Alex ładne wyniki, wszystko pięknie rośnie i Wasze maleństwa też
A ja podjęłam w końcu decyzje i idę do dietetykajestem umówiona na środę ale jeszcze pani będzie dzwonić i potwierdzać
mam zrobić rozpiske co jadłam przez trzy dni i niby podstawowe badania ale jeśli ja praktycznie cały ten rok się badam to nie będę robić nic
zobaczymy co powie
trochę się stresuje ale przeżyje
jutro wyniki nasienia męża... to też mnie stresuje
Ps. Sobotnie drinki za Wasze zdrowie wypiteterka, Andii lubią tę wiadomość
-
Miss to teraz wszystkie czekamy z Tobą na wyniki męża;) dawaj znać jak będziesz już coś wiedziała. I z tym dietetykiem to też fajny pomysł. Jak ma pomóc to dlaczego nie skorzystać
Ja zjadłam rosołek po pracy i musiałam na chwilę się położyć bo zasypiam. Zaraz zjem trochę spaghetti i chyba się zdrzemnę. Jakiś senny dzień chyba.
Puszek a Ty w jakim dniu ciąży miałaś serduszko?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
6+6 tc, to oficjalnie w wizycie mi dr wpisała asp +/-160 ale dwa dni wcześniej też byłam na usg po samo l 4 tamten lekarz chyba bardziej gin niż położnik i nie chciał się wypowiadać, ja widziałam serduszko i koleżanka też. Moja ciąża jest o 5 dni młodsza zgodnie z owu. Zarodek na tej wizycie 6i 6 miał 0.53cm i to odpowiadało 6+2:)
Miss trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 17:36
-
nick nieaktualny
-
U mnie będzie 31 6t3d. Ale to wg owulacji. Uspokoi mnie to zupełnie jak na tym usg bedzie wszystko w porządku;) teraz też jestem spokojna ale wiadomo że potwierdzenie pięknej ciąży będzie tylko stwierdzeniem w tym
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzięki dziewczyny na kciuki
już mam potwierdzoną wizytę- pani dietetyk ma miły głos więc myślę ze się dogadamy
Tak, to jest kolejny krok dla mniemam nadzieję że dam radę na diecie
Jutro napiszę jak wyniki męża -
Alex długo nie czekałam na prenetalne. Także spoko.
A mój mały słabo na wadze przybiera i mam go dokarmiać. Oby tylko nabrał masy bo się martwię o niego. I do tego ma suchą skórę i musimy się balsamem smarować.
Dziewczyny a jak wy się w ciąży czujecie? Dużo zdrówka dla Was
I kciuki dla starających się.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓