Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Progesteron rośnie zaraz po owulacji (a nie wiem nawet czy nie zaczyna na chwilkę przed) i rośnie rośnie rośnie do 7-8dpo. Potem albo powoli spada i przychodzi @ albo rośnie dalej i jest dzidzia jeśli 2-3dpo miałaś 10, to dobry znak u mnie 7 lub 8dpo było 24 i to okazało sie być to jeśli będziesz miała chęć czas i kasę możesz powtórzyć za kilka dni proga i cos więcej się dowiedzieć
Zamierzam... Bo nie wiem o co chodzi Niby dupek miał mi wywołać okres i skoro nie mam problemów to jutro powinien być, nie? A na pewno nie będzie to 6 dzień po odstawieniu W poniedziałek... Zobaczę jak temperatura itp. To zrobię proga,betę i tsh w tym innym labku. -
Seli wrote:Zamierzam... Bo nie wiem o co chodzi Niby dupek miał mi wywołać okres i skoro nie mam problemów to jutro powinien być, nie? A na pewno nie będzie to 6 dzień po odstawieniu W poniedziałek... Zobaczę jak temperatura itp. To zrobię proga,betę i tsh w tym innym labku.
I się cos wyjaśni (chyba )https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja też sie zbieram i jadę się umawiać na HSG. Ponoć się normalnie na wizytę do lekarza wchodzi i przechodzi jakaś procedurę zanim termin wyznaczy. Cuda na ten NFZ. Mam nadzieję ze mnie po drodze jelitowka nie złapie. A nie chce stracić tego dnia na leżenie w łóżku bo i tak muszę sie osobiście umówić i rano przyjmują...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Chyba Choć jeśli rzeczywiście to owulka... to beta za wcześnie. Ale kurdę, nie możliwe aby mi się tak poprzesuwało?
-
Alex, trzymam kciukasy
Wszystko jest możliwe... Padłabym ze szczęścia, już jestem nakręcona i będę ryczeć i nie wiem jak przeżyję okres -
alex0806 wrote:Ja też sie zbieram i jadę się umawiać na HSG. Ponoć się normalnie na wizytę do lekarza wchodzi i przechodzi jakaś procedurę zanim termin wyznaczy. Cuda na ten NFZ. Mam nadzieję ze mnie po drodze jelitowka nie złapie. A nie chce stracić tego dnia na leżenie w łóżku bo i tak muszę sie osobiście umówić i rano przyjmują...25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Alex powodzenia
Seli tylko spokojnie.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
panipuchatkowa wrote:Mam przeczucie że ja też pójdę na hsg.25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Mari92 wrote:Alex powodzenia
Seli tylko spokojnie.
Muszę wydać szybko pieniądze bo jak okaże się, że jestem w ciąży to wydam na rzeczy niemowlęce Nie ma spokojnie hehehe a tak na serio... To jakoś tak... Jestem jakaś taka zadowolona w środku, bo ta tempka i progesteron spoko, nie spodziewałam się... Ale tak trudno mi uwierzyć by to była ciąża, przynajmniej na tym etapie. W końcu nie mam w ogóle niczego objawów, ani owulacji, ani okresu, ani ciąży takie totalne nicMari92 lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Seli wydaje mi sie ze nie musisz miec od razy objawów. Niektore dzuewczyny mówią ze w ogole nic im nie bylo także wiesz.. Każdy organizm inny.☺
Niby tak... A może po prostu miałam to owulację prawdziwą i nic?
Nie wiem -
Seli nie nakręcaj sie co będzie to będzie. Wielki plus jest taki że ta owulaja na 100% była w tym cyklu u Ciebie. I teraz tylko czekaj co Ci te dni przyniosą.
Ja czekam przed gabinetem, akurat udało sie ze pierwsza jestem: ) to szybko pójdzie. Ale jestem tak słaba po nocy ze aż mi sie ręce trzęsą i głowa boli po biegunce. Byleby jakoś dotrwać. Jeszcze po południu z psem do weta musimy jechać bo on ma też nadal biegunkę i to z krwią; (Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Seli nie nakręcaj sie co będzie to będzie. Wielki plus jest taki że ta owulaja na 100% była w tym cyklu u Ciebie. I teraz tylko czekaj co Ci te dni przyniosą.
Ja czekam przed gabinetem, akurat udało sie ze pierwsza jestem: ) to szybko pójdzie. Ale jestem tak słaba po nocy ze aż mi sie ręce trzęsą i głowa boli po biegunce. Byleby jakoś dotrwać. Jeszcze po południu z psem do weta musimy jechać bo on ma też nadal biegunkę i to z krwią; (
Staram się...
Trzym się, może jakieś... Na wzmocnienie coś? Probiotyk jakiś? Jak wrócisz to odleż odpowiednio. -
Seli! Przywołuje Cię do porządku! wdech wyyyydech
Miałaś owulacje to już jest pewniak-wiec jej czuć nie będziesz na objawy i @ i dzidzi jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek czuć czuć będziesz jak sie zamelduje osobnik na dobre (po implantacji ) i wtedy tak naprawdę wychodzi dopiero beta-najprędzej w labie oczywiście i najpewniejsze ale nie wcześniej niż 10-11dpo. A najlepiej później, bo implantacja moze byc miedzy 4-12dpo (najczęściej ok 6-7 ale różnie bywa) i tak z 24h po dopiero cokolwiek jest wykrywalne chyba ze będziesz widziała taki odpał temperatur jak ja miałam to można myśleć ale od 10dpo najwcześniej
Co do kasy-nie wydawaj wszystkiego teraz bo będziesz żałować ze nie masz potem kasy na wydawanie na maluszkahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Seli nie nakręcaj sie co będzie to będzie. Wielki plus jest taki że ta owulaja na 100% była w tym cyklu u Ciebie. I teraz tylko czekaj co Ci te dni przyniosą.
Ja czekam przed gabinetem, akurat udało sie ze pierwsza jestem: ) to szybko pójdzie. Ale jestem tak słaba po nocy ze aż mi sie ręce trzęsą i głowa boli po biegunce. Byleby jakoś dotrwać. Jeszcze po południu z psem do weta musimy jechać bo on ma też nadal biegunkę i to z krwią; (
Biedni... Dobrze ze nie musisz czekać w kolejce to to Cię uratuje przed katastrofa...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm