Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
We Wrocku nie ma problemu, po reso sie dostaniesz i mozesz pracowac nawet w wiezieniu ;p mam kumpele ze studiow a ona nie ma plecow... Z praktyk weszla
ja prace moglabym zmieniac jak rekawiczki. Ale chcialam ten staz zrobic...
Ja mam rehabilitacje i edukacje. Pracowalam jako pomoc rok w specjalnej - ale zostac sie nie dalo z awansu bo tez byly ploty i dziwne akcje o mezczyzn.... ja mam pecha chyba ;p trafilam tylko raz na super robote a tak to... choc tu tez mam grupe wsparcia. -
Ja w więzieniu miałam praktyki 3 razy. Ale za pracę na stałe to podziękuję. Może w zakładzie dla kobiet, ale faceci to jak na mięso reagowali... I jakoś nie czułam się zbyt komfortowo. Poza tym, to poziom stresu x100 dodatkowo. Na razie skupiam się na ciążyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, wiec i ta praca musisz przestac sie tak stresowac
-
ALex No w więzieniu to raczej kobiety są na duży stres narażone a Twoim wypadku (planowanie ciąży) nie jest wskazany ;p
Swoją droga poczekasz zobaczysz , co ma być to będzie nie ma co z góry zakładać ;p ciąża to nie choroba i można z nowa praca grzbiet pogodzic grunt to chcec ;p a chcieć znaczy moc
Mnie naszło na loda z mci mówię ze chce mi się loda
a on i ci mam jechać na mc ? A ja No nie nie kusisz
on do mnie ze musi bo będę gadac
a ja ze nie nie będę nie musisz ale możesz
ubrał się i pojechał ;p mmm kochany ❤️;p
terka lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja ostatnio też właśnie na loda z Maca miałam ochotę
Ale coś mnie gardło pobolewa więc sobie odpuściłam. Teraz mnie naszło jeszcze na wekę z dżemem, to wciągnęłam małą kanapkę
Piję meliskę i idę spać. Jutro ciężki dzień... Ale jakoś trzeba przetrwać. Środa minie, tydzień zginie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O tak ja tez używam tego zdania na poprawę humoru
ale nie wiem czemu to prawda ze jak środa mi ir to później już z górki ;p
Aa lodzik był pycha ale się zamuliłam tetaz tym lodembędę zdychać teraz przez chwile hehe
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja też się poklocilam dziś z moim, tak mnie wkurzył. Poszłam do sypialni i siedzę. Faceci czasem naprawdę przeginaja.
Przerabane macie w tej pracy dziewczyny. Ja pracuje w dużej korporacji, ludzie w każdym wieku chociaż ja jestem najmłodsza w swoim dziale. Jest różnie. Teraz się toczy batalia o otwarte okna. Połowa (wiek 35+) ciągle otwiera okna a młodszym osobom zimnoja jeszcze siedzę w przeciągu ciągle, wkurza mnie to strasznie, a jak się poskarze to słyszę że ludzie chorują bo okien nie otwierają.. Właśnie chyba odwrotnie, zawieje kogoś i finał. Zaduchu nie lubię ale zimna też nie.. A jeszcze w kwietniu ma być przemeblowanie dzialu i zmieniamy miejsca, boję się że wyląduje obok kogoś kto ciągle okna lubi otwierać
-
Dziewczyny co do lodów zima- nawet lepiej dla organizmu je jesc niż latem (chociaż wiadomo ze latem większa ulge przynoszą) bo nie ma takiej różnicy temperatur wtedy a latem jest gorąco a tu bum zimnym w gardło
Ja osobiście wszelkie infekcje gardła właśnie lodami leczęna mnie działa super
Magda-i jedni i drudzy maja racje. Z racji ze jak sie nie wierzy pomieszczen to tez można chorować. W przeciągu siedzieć tez słabo chociaż z dwojga złego lepiej ubranym bardziej lepiej w chłodniejszym miejscu niż cieplejszym. Lepsze dla zatok i ogólnie dla dróg oddechowych jak sie przewietrzy niż jak powietrza nie ma i tylko ciepielko z centralnego...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Lody podobno najlepiej zima
Mi - odpowiednia postawa meza :p
Dziewczyny ja zawalu dostane jak mam mierzyc tepersture przez kolejne dni ;p raz, ze nigdy takiego wykresu nie mialam to jeszcze takie temperatury...terka lubi tę wiadomość
-
Nie dam rady dzis... Niose ze soba do roboty blender kielichowy i mam na 8... ale cos czuje, ze ten progesteron ladny wyjdzie
Jejciu, pierwszy raz mam tak widoczny skok i w ogole piekny wykres. Az dwa razy temperature mierzylam ;p ale ta druga byla o 0.03 wieksza ;p -
Seli wrote:Nie dam rady dzis... Niose ze soba do roboty blender kielichowy i mam na 8... ale cos czuje, ze ten progesteron ladny wyjdzie
Jejciu, pierwszy raz mam tak widoczny skok i w ogole piekny wykres. Az dwa razy temperature mierzylam ;p ale ta druga byla o 0.03 wieksza ;p
Będzie za drugim pomiarem wyższa bo nagrzany termometr jest
To co to jutro idziesz?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Pomachalam nim ;p mam taki dobry dosc ten
Tak, jutro podskocze. Zastanawiam się nad betą... bo w niedziele musze odstawic dupka... Tyle, ze w sobote mam zajecia. Przeciagnac dupka do poniedzialku? Zrobic bete i odstawic? Czy jak mam dostac to dostane mimo dupka? -
Seli wrote:Pomachalam nim ;p mam taki dobry dosc ten
Tak, jutro podskocze. Zastanawiam się nad betą... bo w niedziele musze odstawic dupka... Tyle, ze w sobote mam zajecia. Przeciagnac dupka do poniedzialku? Zrobic bete i odstawic? Czy jak mam dostac to dostane mimo dupka?
Haha no to jak pomachałaś to siebie w ruch wprawiłaświerze ze masz dobry-po prostu fizyka tak działa
Myślę że jak tak dalej będzie to możesz próbować bete ale nie jutro bo pewnie za wcześnie będzie... W sobotę byłoby najlepiej ale z tego co pamiętam to miałaś tam ceny z kosmosu w weekendy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 05:32
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Haha no to jak pomachałaś to siebie w ruch wprawiłaś
wierze ze masz dobry-po prostu fizyka tak działa
Myślę że jak tak dalej będzie to możesz próbować bete ale nie jutro bo pewnie za wcześnie będzie... W sobotę byłoby najlepiej ale z tego co pamiętam to miałaś tam ceny z kosmosu w weekendy..
Nie no wiem, wiem
W sobote jest jedno labolatorium, gdzie sie jedzie pol miasta ale ceny nie sa tragiczne. Moze podjade jak sie uda. Do 14 to na pewno mam zajecia. Potem moze mykne z reszty
Jeju ale glodna jestem dzis z rana ;p i mam taki okropny posmak w ustach. Podobnie mialam na vissane ;p
Maz mnie przyciagnal w lozku i chcial zobaczyc wykres po czym mruknal "we have baby" i spi dalej ;p hahaha -
Wow Seli Twoja tempka naprawdę obiecująco wygląda
ładny wzrost
Tak w ogóle witam się w środowy poranek
Wczoraj zasnelam o 19 i spałam do 5- calutkie 10h nieprzerwanego snuod trzech dni czuje ból w podbrzuszu jak na @ więc się szykuje na to
ale mam plan na kolejny cykl więc się nie załamuje
dziś ciężki dzień w pracy, nie dość że 10h to jeszcze jadę w teren a pogoda nie wiosenna
ale jakoś przetrwam
miłego dnia Wam życzę
-
Seli wrote:Nie no wiem, wiem
W sobote jest jedno labolatorium, gdzie sie jedzie pol miasta ale ceny nie sa tragiczne. Moze podjade jak sie uda. Do 14 to na pewno mam zajecia. Potem moze mykne z reszty
Jeju ale glodna jestem dzis z rana ;p i mam taki okropny posmak w ustach. Podobnie mialam na vissane ;p
Maz mnie przyciagnal w lozku i chcial zobaczyc wykres po czym mruknal "we have baby" i spi dalej ;p hahaha
Hahaha świetny mążhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Wow Seli Twoja tempka naprawdę obiecująco wygląda
ładny wzrost
Tak w ogóle witam się w środowy poranek
Wczoraj zasnelam o 19 i spałam do 5- calutkie 10h nieprzerwanego snuod trzech dni czuje ból w podbrzuszu jak na @ więc się szykuje na to
ale mam plan na kolejny cykl więc się nie załamuje
dziś ciężki dzień w pracy, nie dość że 10h to jeszcze jadę w teren a pogoda nie wiosenna
ale jakoś przetrwam
miłego dnia Wam życzę
Ja tak potrafię pospać
Środa minie tydzień zginiei zaraz weekend.
Brałaś może antykoncepcyjne leki wcześniej? Powiem Wam, że panikowałam o tą moją endometriozę i jajnik... Ale wydaje mi się, że to po prostu mi się wszystko dopiero normuje. A widzę często, że 5 cykle u wielu kobietek to jakiś armagedonNie wiem czy to właśnie tak po tabletkach czy jak