Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Dzisiaj tam do niego idziecie podpytać?
Ciekawa jestem co sie uda załatwić
Tak, dzis juz musimy ;p odpukac nie jest zle dzis. Mocno czuje owulacje... -
Seli faktycznie masz rację, lepiej takie rzeczy wyłapać teraz niż po roku starań bezowocnych
chyba wpadłam w taką mini depresję z powodu spadku tej tempki
ale już się przywolalam do porządku, powtarzam sobie że co ma być to będzie a próbować i tak będziemy a poza tym w piątek ta wizyta i trochę mnie lekarz oswieci może
A to mój wykres
https://zapodaj.net/051f73af7bd49.png.html
Jeszcze mogę dodać że dziś znowu czuje ból jak na okres- w tamtym cyklu zaczął mi się zaraz po owu i był codziennie aż do okresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 09:33
-
No właśnie mi to też nic za bardzo nie mówi, bo nie mam porównania do innych cykliterka wrote:Miss musisz zobaczyć co będzie dalej bo z tego wykresu na chwile obecna niewiele wiadomo

ale ten dzisiejszy spadek mnie zdołowal
w następnym cyklu już chyba będę mierzyć tempke tym starym owulacyjnym termometrem
zobaczę jak sytuacja się rozwinie w następne dni
całe szczęście że się zapisałam do tego gina
-
A moze byla 9 dc? Bo byl spadek i tempki sa ponad tamta
-
Seli wrote:A moze byla 9 dc? Bo byl spadek i tempki sa ponad tamta

Seli nie, to ze byl spadek to nie świadczy o owu. Potem temperatury są takie same wiec to nie to. Bo poprzedzające spadek nie są niższe od tych po. Wręcz odwrotnie
Zobaczymy co dalej będzie jutro, pojutrze. Miss póki co mierz tym samym, zobaczymy co wyjdzie z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 09:56
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
CZesc dziewuszki ;p
ALex nie ma co owu była ! I to nie byle jaka ;p
Miss pójdziesz do lekarza to zobaczysz co Ci powie , tylko poczekaj najpierw co on właśnie powie jak powie ze była owu , to powiedz ze mierzysz tem i nawet mu możesz wykres pokazać
co on na to powie
U mnie dZisiaj ciepło ale ponuro za to
I powiem wam ze pomału zaczynam odczuwać ze 2 trymestr za rogiem jest
czuje się lepiej nie mdli mnie już tak i spać nie muszę do południa
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mala no to swietnie ze samopoczucie masz dobre. U mnie 34dc. Mam nadzieje ze w tym tygu przyjdzie @. Bo wizyte mam zaplanowaną akurat tak na 11-13dc wiec dobrze by bylo się wyrobic. Męża w obroty dzisjaj wezme to moze cos przyspieszymy.☺ a test robiłam i negatywny.

-
Kurczę, u mnie to chyba wszystko możliweterka wrote:Seli nie, to ze byl spadek to nie świadczy o owu. Potem temperatury są takie same wiec to nie to. Bo poprzedzające spadek nie są niższe od tych po. Wręcz odwrotnie

Zobaczymy co dalej będzie jutro, pojutrze. Miss póki co mierz tym samym, zobaczymy co wyjdzie z tego
będę mierzyć narazie elektrycznym a on następnego cyklu tym drugim żeby już nie mieszać 
Mała Mi chyba tak właśnie zrobię, zapytam co jest na usg, jak to się przedstawia i omówimy sprawę
-
No moze i tak Terka. Jakos tak spojrzalam to nie przyjrzalam sie wartosci tempki.
A u mnie no... Zobaczymy ;p -
Dziewczyny powiem wam jedno wielkie niespodzianki z tymi waszymi cyklami ;p swoją droga z takiej niespodzianki mieć bobo to już poezja ❤️❤️ Życzę wam
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
U mnie nawet jesli bedzie owu to za slaba na pewno.
-
Dziewczyny mam jeszcze do was takie pytanie
bo ostatnio zastanawiał mnie ten progesteron. Piszecie że niektórym z Was lekarz przepisał dupka żeby brać po owu aby utrzymać ewentualną ciąże. I teraz taka hipotetyczna sytuacja: gdybym miała mały poziom progesteronu ale by doszło do zapłodnienia to jest szansa na utrzymanie ciąży bez dodatkowego wsparcia dupkiem? W sensie czy dopiero można zacząć go brać po pozytywnym teście i wizycie u gina? Czy w ogóle przy niskim progesteronie nie zagniezdzi się zarodek i nawet test pozytywny nie wyjdzie? Kurczę bo ostatnio tak się zastanawiałam nad tym
niektóre z Was mają pod ręką dupka a mi raczej go nie zapisze od tak sobie, nawet jak pokaże ostatni mój wynik... A może tu tkwi problem?
-
Niestety miss ja Ci nie pomogę bo nie miałam nigdy takiego problemu , i nie musiałam na szczęście przed jak i w czasie się wspomagaczami faszerować .. ale myśle ze dziewczyny Ci tu pomogą ... tak na logikę patrząc to dupek chyba nie jest na zagnieżdżenie typowo tylko podtrzymanie .. wiec raczej w tym nie pomoże .. No ale może dojść do biochem jeśli masz niski poziom proga .. z drugiej strony nie roni się tak odrazu chyba ? Są plamienia itd co już Ci wtedy mówi Aha mam niski progesteron potrzebuje wspomagaczy ... a myśle ze jak pokażesz lekarzowi swój progesteron i zapytasz czy nie wypisze Ci recepty to to zrobi
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
nick nieaktualnyCześć wszystkim.
Ja właśnie jadę do Endo. Dobrze że akurat teraz wypadła ta wizyta, a czekałam na nią od czerwca 2017. Prawie rok.
Gin odpisał mi żeby brać dupka 2x1 przez 1 trymestr. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Recepta już na mnie czeka więc już dziś wykupie i będę jeść
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH