Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Różyczko oj uwierz mi ja też jestem bardzo niecierpliwa. Macica szaleje, serce rwie się do czwartego maluszka, ale rozum podpowiada co innego... Jestem bardzo rozdarta... Ale póki co mam zamiar cieszyć się swoimi trzema szczęściami. Postaram się nie przeżywać na zapas, bo za pół roku może przestać być taki mamusiny i samo się wszystko rozwiąże 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2021, 11:24
Różyczka85 lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Różyczka85 wrote:Ja będę celować w dziewczynkę, ale uciesze się z kolejnego synka byle zdrowe
choc przydalaby się odmiana po 2 chłopakach, córka była 12 lat temu
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Marzycielka wrote:A pamiętasz jak było u Was w szczęśliwych cyklach? ❤️ Serduchowanie codziennie, co drugi dzień, w owulację? 😉
Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:Aha 😃
Wiadomo najważniejsze, aby dzidzia była zdrowa, ale pomarzyć można o konkretnej płci 😁[/QUOTE Byłabym wniebowzięta jak by to była corcia, ale boje się rozczarowania i tak ostrożnie sobie marzęa córka też bardzo chce siostrę
Marzycielka lubi tę wiadomość
-
melisa wrote:No dokładnie kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
mi ten chiński sie sprawdza ale w przeliczeniu na chinski wiek czyli tutaj wylicza
https://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania-do-ciazy/chinski-kalendarz-plci
Bo bez przelicznia na chinski wiek to moj ostatni powinien byc dziewczynką :p
To mi się z trzecim nie sprawdza według tego wyliczenia, bo wychodzi mi wiek 34 i dziewczynka 😜 a mam 100% chłopca 😁
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
melisa wrote:Moja kolezanka co ma 5 synkow, mowi ze nie wyklucza kiedys jeszcze kolejnej ciąży
O wow gratuluję jej odwagi i sił i fajnego ma męża co się zgodził na 5, a nawet ewentualnie na 6 😀
W jakim wieku ma dzieci ta koleżanka?
Czy wpisać Cię na naszą 1 stronkę jako przyszła staraczka o 4? 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2021, 16:19
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Jejku wogole to mi się tak dłuży ten czas starań. Teraz czekam na @. Myślę że jutro, pojutrze dostanę i potem byle jakos czas zleciał do dni płodnych
i nie wiem jaka opcje obrać na tę dziewczynkę
czy tak jak nam się udało kiedyś kilka dni przed owulka czy co 2 dni żeby zwiększyć szanse zajścia
-
Różyczka85 wrote:Jejku wogole to mi się tak dłuży ten czas starań. Teraz czekam na @. Myślę że jutro, pojutrze dostanę i potem byle jakos czas zleciał do dni płodnych
i nie wiem jaka opcje obrać na tę dziewczynkę
czy tak jak nam się udało kiedyś kilka dni przed owulka czy co 2 dni żeby zwiększyć szanse zajścia
Rozumiem Cię doskonale, że czas Ci się dłuży.
Co do opcji na dziewczynkę nie wiem co Ci doradzić 🙉 sama jestem w kropce he he
Ja rozumuję tak po chłopsku, że plemniki męskie mojego męża były wytrwałe, silne i szybkie jak było jedno ❤️. A jak było ❤️ co 2 dni to męskie były słabsze i wygrał żeński 😜 więc na podstawie obserwacji plemników mojego męża chyba zastosuję taką swoją metodę 😁
Snowflake lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat