Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo, to będziecie mieli super ekipę 😁 Ja żałuję, że nie postaraliśmy się o małą różnicę wieku - u nas jest prawie 4,5 roku różnicy i mam wrażenie, że to sporo 🫣 Gdyby się teraz udało to byłoby między młodszymi niecałe 3 lata, więc myślę, że spoko, ale między najstarszym a najmłodszym 7 lat 🫣 Mam nadzieję, że mimo takiej dużej różnicy jakoś się dogadają 😅sallvie wrote:Hej ja od ( w tym roku ) 5 lat jestem mamą trójki, pierwsza trójka dzieci z małą różnica wieku, rocznikiem są co dwa lata i byliśmy pewni, że to już koniec, natomiast w sierpniu okazało się, że los nam sprawił niespodziankę i dał w pakiecie jeszcze jedno szczęście. Bywa różnie, kłótnie, spory, mamo z każdej strony świata, ale i tak to najpiękniejsze co mogło mnie spotkać i cieszę się, że już niebawem dołączy do nas jeszcze jeden mały człowiek:)Mama dwóch chłopców 🥰
💙 10.2019 (3cs)
💙 02.2024 (9cs)
Staramy się o trzecie dziecko od stycznia 2026 🥰
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Ja tak się wtrącę jedną nogą między drzwi - salvie, czy nadal wytrzymałaś w swoim postanowieniu o niepoznaniu płci dziecka? 😁
-
Rosalinda wrote:Ooo, to będziecie mieli super ekipę 😁 Ja żałuję, że nie postaraliśmy się o małą różnicę wieku - u nas jest prawie 4,5 roku różnicy i mam wrażenie, że to sporo 🫣 Gdyby się teraz udało to byłoby między młodszymi niecałe 3 lata, więc myślę, że spoko, ale między najstarszym a najmłodszym 7 lat 🫣 Mam nadzieję, że mimo takiej dużej różnicy jakoś się dogadają 😅
Wydaje mi się że dogadywanie się bardziej zależy od charakteru niż wieku, ja mam z bratem różnice 8,5 roku i się z nim nie dogaduję, a mam kuzynkę w jego wieku i mam z nią większą więź.01 2022 ❤️
03 2024 ❤️ -
Rosalinda wrote:Ooo, to będziecie mieli super ekipę 😁 Ja żałuję, że nie postaraliśmy się o małą różnicę wieku - u nas jest prawie 4,5 roku różnicy i mam wrażenie, że to sporo 🫣 Gdyby się teraz udało to byłoby między młodszymi niecałe 3 lata, więc myślę, że spoko, ale między najstarszym a najmłodszym 7 lat 🫣 Mam nadzieję, że mimo takiej dużej różnicy jakoś się dogadają 😅
No to u mnie teraz będzie między córka najstarsza a maluchem równe 9 lat bo ona również kwietniowa i między synkiem a maluchem 7 lat i 3 miesiące więc też już sporo 🙈 jedynie najmłodsza będzie miała dokładnie 4 lata 5 miesięcy to jeszcze nie ma jakiejś dużej przepaści 🤗 ale starszaki dużo się angażują, więc może ta duża różnica wieku też ma jakieś swoje plusy 🥹 -
edka85 wrote:Ja tak się wtrącę jedną nogą między drzwi - salvie, czy nadal wytrzymałaś w swoim postanowieniu o niepoznaniu płci dziecka? 😁
Tak jest dalej trwamy w niewiedzy a lekarz całe szczęście też się nie wygadał do tej pory 😁 więc chyba się uda 😅 -