Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflake wrote:W naszym mieście chyba wszystkie są otwarte. Nasze przedszkole przez moment było w okrojonym składzie przez covid więc i rodziców poproszono, że kto może, to żeby dziecko zostawił w domu, ale już teraz ruszyło z kopyta 🙂 myślę, że panie też chcą trochę nadrobić zaległy materiał.
Szkoda, że u Was nie działa ☹️ zawsze by Cię to nieco odciążyło... Napewno odespała byś tę felerną nockę. Tulę 🤗
Na szczęście już chyba odespałam tamtą noc... Nie musimy wcześnie wstawać, to dzieciaki latają, a ja w łóżku leżę z jednym okiem zamkniętym, a drugim otwartym 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 18:10
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Dziewczynki jakie macie sprawdzone sałatki pasujące do schabowego? 😁
Ja zawsze robię kapusta pekińska, marchewka, kukurydza, por i majonez. Jest pyszna i mega smakuje z kotletem, ale już mi się znudziła 🙂
A niedługo będziemy mieć gości na obiedzie i potrzebuję inspiracji 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 19:25
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Snowflake wrote:Marzycielka, niestety ja nie jestem dobra w te klocki, a już surówki u nas to największe zło świata 🤦♀️ ja się śmieję, że mąż z warzyw to najchętniej frytki 🙄 ewentualnie zje gotowaną marchewkę z groszkiem.
Ja do kotleta bardzo lubię tarte buraki z odrobiną chrzanu, cukru, soli i pieprzu albo surówkę z selera 😍 w oryginalnym przepisie jest z rodzynkami, ale ja je zawsze wybieram 🤪
Tylko teraz mam ochotę na coś nowego 🙈
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Hej dziewczyny, czy macie jakieś informacje o wpływie szczepionki na covid dla osób starających się o dziecko? W necie znalazłam tylko jedną informację, że zaleca się odczekać ze staraniami dwa miesiące od szczepienia. Może coś slyszalyscie na ten temat?