Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedźma na wykresie zaznaczyła dwie kreski dzisiaj! Czyli nie ma już wątpliwości
melisa, futuremama, Eve, Wiedźma lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie mam wątpliwości. Temp w górę do 37.2, miesiączki brak, testy dwa różne pokazują jasną ale wyraźną drugą kreskę . Jasna bo wg wykresu zagniezdzenie było dopiero w niedzielę. A to wymaga kilku dni na konkretny wzrost bety. Póki co nie chce robić bety z krwi to i opcja na gdyby kreski nie ciemniała. Wczoraj pojawila się po 6 min dziś po 2 min a to już lepiej. 5 testów z różnych firm płytkowych i strumieniowych nie może się mylić. Po cichutku spokojnie się cieszę ... jak będą tłuste kreski plażę wam na pewno. Stwierdzam że jestem wiatropylnym czarnoziemem ...🙈🤣😍💗 będę miała czwarte dziecko....crazy is my life i chciałbym o tym krzyczeć światu 🤣💗💖🙈 dziękuję Wam że jesteście.
No i teraz produkuje fluidy skąd kolejnych staraczek czekających na na owu i testy. Ten rok będzie nasz!Eve, sallvie, futuremama, Niebieska Gwiazda, Cocolino1, edka85, Snowflake, melisa lubią tę wiadomość
-
Wiedźma wrote:Dziewczyny nie mam wątpliwości. Temp w górę do 37.2, miesiączki brak, testy dwa różne pokazują jasną ale wyraźną drugą kreskę . Jasna bo wg wykresu zagniezdzenie było dopiero w niedzielę. A to wymaga kilku dni na konkretny wzrost bety. Póki co nie chce robić bety z krwi to i opcja na gdyby kreski nie ciemniała. Wczoraj pojawila się po 6 min dziś po 2 min a to już lepiej. 5 testów z różnych firm płytkowych i strumieniowych nie może się mylić. Po cichutku spokojnie się cieszę ... jak będą tłuste kreski plażę wam na pewno. Stwierdzam że jestem wiatropylnym czarnoziemem ...🙈🤣😍💗 będę miała czwarte dziecko....crazy is my life i chciałbym o tym krzyczeć światu 🤣💗💖🙈 dziękuję Wam że jesteście.
No i teraz produkuje fluidy skąd kolejnych staraczek czekających na na owu i testy. Ten rok będzie nasz!
Gratulacje !! 🎉❤Wiedźma lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Gratuluję z całego serducha
Trzymam kciuki za
I poproszę o fluidy. Dużo, dużo fluidów.
Jesteś w 7 dpo więc to najgorszy czas psychicznie dla mnie. Ogólnie mam stałe objawy ciążowe level hard tylko, że takie same miałam w zeszłym i jeszcze poprzednim cyklu Zresztą o jakich objawach ciążowych mówimy w 7 dpo...
Nakręcam się jak zabawkowy bączek (zdążyłam już zrobić 3 testy choć przecież wiem, że nie ma możliwości, żeby były dodatnie). I oczywiście nie były.
Kto by pomyślał - stara baba - a głupia jak dziecko (nie obrażając dzieci)Wiedźma lubi tę wiadomość
Ja 39
Mąż 43
Syn 13
Córcia 10
Synek 6
Starania o czwartego Maluszka -
Cocolino1 wrote:Gratuluję z całego serducha
Trzymam kciuki za
I poproszę o fluidy. Dużo, dużo fluidów.
Jesteś w 7 dpo więc to najgorszy czas psychicznie dla mnie. Ogólnie mam stałe objawy ciążowe level hard tylko, że takie same miałam w zeszłym i jeszcze poprzednim cyklu Zresztą o jakich objawach ciążowych mówimy w 7 dpo...
Nakręcam się jak zabawkowy bączek (zdążyłam już zrobić 3 testy choć przecież wiem, że nie ma możliwości, żeby były dodatnie). I oczywiście nie były.
Kto by pomyślał - stara baba - a głupia jak dziecko (nie obrażając dzieci)
Hahaha A Wy myślicie że ja 7 dpo nie sikalam... pewnie że tak... 7, 9, a potem 12 tego -
Ja zaczęłam już dla sportu 6dpo. Rano 8 dpo był nadal negatyw, więc już pogodziłam się z porażka. A tu wieczorem 8 dpo niespodzianka - cień cienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 19:01
-
Chyba dziś wyraźniej. Ciemnieje kreska prawda?
Spróbuje link z kompa zaraz wrzucić. Kliknijcie w niebieski tekst.
Edka ile dni miałaś te "plamienia"? Ja miałam w poniedziałek pojedyncze przy podcieraniu wczoraj jednorazowo i dzis tez taki gęsty grudkowaty biały sluz kawa z mlekiem.
Raz w trzech ciążach miałam implantacyjny ale jeden dzień. Tu jednak zbiegło się z terminem @ więc może dlatego dłużej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2021, 09:27
Cocolino1, sallvie, edka85, melisa lubią tę wiadomość
-
Ale piękna kreska
U mnie oczywiście biel Vizira (8 dpo)
Ale poza tym objawy "ciążowe" jak malowane: ból miesiączkowy, mdłości, itp.
Mózgu - dlaczego mi to robisz (pisze z uśmiechem bo dziś wyjątkowo mnie to bawi jak się można wkręcić...)Wiedźma lubi tę wiadomość
Ja 39
Mąż 43
Syn 13
Córcia 10
Synek 6
Starania o czwartego Maluszka -
Wiedźma wrote:Chyba dziś wyraźniej. Ciemnieje kreska prawda?
Spróbuje link z kompa zaraz wrzucić. Kliknijcie w niebieski tekst.
Edka ile dni miałaś te "plamienia"? Ja miałam w poniedziałek pojedyncze przy podcieraniu wczoraj jednorazowo i dzis tez taki gęsty grudkowaty biały sluz kawa z mlekiem.
Raz w trzech ciążach miałam implantacyjny ale jeden dzień. Tu jednak zbiegło się z terminem @ więc może dlatego dłużej.
pięknie ciemnieje kreseczka !Wiedźma lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Wiedźma, u mnie trwało to 3 dni. Kawa z mlekiem to ostatni etap.
Wiedźma lubi tę wiadomość
-
Ja używałam dwukrotnie jednorazowej koszuli. I teraz też zamierzam. Po wszystkim po prostu ją zwijam w kulkę i wyrzucam do kosza. Prysznic i zakładam swoją świeżą.