Rodzinka.pl - starania o 3, 4, 5... szczęście 😀
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja dzisiaj testowałam. Widzę ją, lekka czerwona linia, bez oświetlenia scenicznego, czekania poza limitowy czas. Testowałam za szybko, będę próbowała następny raz w poniedziałek.
Mam kabaretowo duże doświadczenie z sikaczami. I niestety w moim przypadku, jak chcę zobaczyć drugą linię, to ją zobaczę nawet na niebie. Trzecie starania, a nadal taka głupia. Zamiast poczekać jak człowiek, kąpiel w gorącej wodzie.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
melisa wrote:Przejrzyj jeszcze raz bazę imion może jakieś Ci się spodoba. Napiszę Ci jakie mi się podobały: Amelia, Gloria, Rozalia, Julianna, Marianna, Melania, Gabriela, Barbara, Anastazja, Matylda, Adrianna, Stefania.
Znalazłam na starym telefonie tą listę jak byłam w ciąży z córką. Teraz kilka imion z automatu bym odrzuciła, ale może Cię zainspiruje
Ja miałam problem z imieniem dla drugiego syna. Nic mi się nie podobało. A ostatecznie wybraliśmy imię które podoba mi się równie mocno jak imię pierwszego syna
Nawet nie wiesz ile już razy liste ze strony gusu przeglądałam 🙈 ile propozycji dawałam mężowi 😂 więc chyba ostatecznie na prawdę zostanie Roksana. W sumie nic nie mam do tego imienia, nie jest popularne a to w imionach lubię, wystarczy spojrzeć na mojego Seweryna. Znajdź teraz dziecko o tym imieniu 😅
A do tego mam słabość do imion z literą R.
KoRnelia, SeweRyn. Drugi syn też miał być Hubert 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2021, 08:03
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Z tymi imionami to zawsze przeprawa, pierwszy wiedziałam,że Szymon bo mam słabość do tego imienia, drugi miał być Daria lub Tymonem, został Aleksandrem bo tata się uparł. Przy trzecim problem był jeszcze większy, spięć kilka ja chciałam Bruna,Rocha albo Remigiusza mój mąż zadn go z tych, jak dziewczynka to Klara, Łucja lub Emma, stanęło po bokach że będzie Klara.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
futuremama wrote:Sallvie a jak w ogóle u Ciebie? Mam nadzieję że póki co mała grzecznie siedzi i nie daje żadnych oznak wcześniejszego wyjścia? Kiedy masz teraz wizytę?
Na szczęście siedzi grzecznie dziewczyna. We wtorek bylam szybko na wizycie. Mam infekcje, co jakis czas mam plamienia lekkie ale nie wiedziec skad. Moj lekarz tez nie wie. Teraz kolejna wizyta 19.10 mam nadzieje, ze mi zwazy w koncu ta moja corkeKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Snowflake, kurcze szybko. Ja dostawałam po chłopakach po roku mniej więcej.
Mnie ten połóg przeraza, ja tak nie lubię tych podpasek,podkładów, przeszkadza mi to piecze,odparza. Ja normalnie od lat team tampon a od jakiegoś czasu team kubeczek, ale po porodzie się nie da🤷👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Snowflake wrote:Karakorum kciuki za jutrzejszy patyk!!! ❤️
Eve masz rację. W sumie nic dziwnego, bo przecież chcemy żeby imię naszej Pociechy spełniało jakieś tam nasze "kryteria". Dla nas ważne było żeby imię było polskie, ale możliwie podobne w wymowie po angielsku, gdyby dzieciakom przyszło mieszkać za granicą.
Sallvie Osz kurcze... Jak nie urok to sr*czka jak się zwykło mówić 🤦♀️ dużo dobrego dla Was!!!
Futuremama haha, ale wygibas 😆😀
Dziewczyny, dostałam @ najpewniej 😭 no co za dziadostwo... I szybko 😔 po starszakach miałam przerwę do rozszerzania diety na pół roku 😔
U młodszego dostałam@cztery miesiące po porodzie.Też szybko.Współczuje. -
Dziewczyny dzisiaj negatyw. Ale powiem Wam, że się wkurzyłam. W sobotę widziałam krechę jak ta lala, w regulaminowym czasie. To był 9 dpo. Dzisiaj nic, albo jakiś cień cienia -pierd po czasie. Pic na wodę fotomontaż. Ale tak żem coś czuła w tę sobotę. No trudno.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
melisa wrote:Edka85 kiedy idziesz na usg prenatalne?
melisa, Betti37, Eve, Snowflake, futuremama, sallvie, Wiedźma lubią tę wiadomość
-
Snowflake wrote:Karakorum kciuki za jutrzejszy patyk!!! ❤️
Eve masz rację. W sumie nic dziwnego, bo przecież chcemy żeby imię naszej Pociechy spełniało jakieś tam nasze "kryteria". Dla nas ważne było żeby imię było polskie, ale możliwie podobne w wymowie po angielsku, gdyby dzieciakom przyszło mieszkać za granicą.
Sallvie Osz kurcze... Jak nie urok to sr*czka jak się zwykło mówić 🤦♀️ dużo dobrego dla Was!!!
Futuremama haha, ale wygibas 😆😀
Dziewczyny, dostałam @ najpewniej 😭 no co za dziadostwo... I szybko 😔 po starszakach miałam przerwę do rozszerzania diety na pół roku 😔
A wcześniej ok.8.mca
My znów z gilem.
Czekam na @ i ruszymy konkretniej ze staraniami (stymulacja )
Ale się nie napalam jakoś że się uda.
Fajnie by było jakby do lutego się udało to bym do pracy nie musiała wracać.
Z jednej strony chcę, a z drugiej takie teraz zmiany tam że szkoda gadać... -
melisa wrote:Super, wrzuć nam jakieś fotko maluszka
melisa lubi tę wiadomość