Rozmawiamy o wszystkim - wspólnie dążymy do spełnienia marzeń.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam za was kciuk w tym cyklu! Musi sie udać :*
K22 - słyszałam, że ruchy to dopiero w 20 tygodniu zaczyna się czuć, więc sądzę, że nie masz co się martwić Twoja dzidzia sjest grzeczna (jeszcze)
No ja Wam powiem, że serio czuję się rewelacyjnie tylko czasem się martwię czy za nadto się nie cieszę.. Jak usłyszę bicie seruszka i gin powie że jest ok to będę spokojna. Podpytywałam moją mamę a ona mówiła, że jak była w ciąży to też się dobrze czuła... może to rodzinne Ja to jestem straszną panikarą :p to moje pierwsze dzidzi i dlatego nie wiem jak to jest... -
Karolcia - w pierwszej ciąży możesz czuć ruchy nawet dopiero w 22tc. U wieloródek ruchy są odczuwalne wcześniej i ja czułam od zeszłej soboty do środy. Od czwartku zupełnie nic. I jeszcze to przeziębienie. Syn ma kaszel i temperaturę a ja kaszel i straszny ból pleców. Nie mam temperatury i nie wiem czy jechać do ambulatorium i pogadać z lekarzem co ewentualnie mogę wziąść czy czekać, że może przejdzie.
-
K22 wrote:Karolcia - w pierwszej ciąży możesz czuć ruchy nawet dopiero w 22tc. U wieloródek ruchy są odczuwalne wcześniej i ja czułam od zeszłej soboty do środy. Od czwartku zupełnie nic. I jeszcze to przeziębienie. Syn ma kaszel i temperaturę a ja kaszel i straszny ból pleców. Nie mam temperatury i nie wiem czy jechać do ambulatorium i pogadać z lekarzem co ewentualnie mogę wziąść czy czekać, że może przejdzie.
hmmm to może faktycznie skontaktuj się z lekarzem... -
O matko. Tak mnie dusi kaszel, że chyba nie zasnę Z inhalatorem nie da się spać, bo wyje a nawilżacza nie mam. Właśnie wygrzebałam stary podgrzewacz do butelek i zamierzam go włączyć na gotowanie i użyć jako nawilżacza powietrza Mąż stwierdził, że mi odbiło
-
Mnie natomiast ponownie mąż zaskoczył. Wyszło w rozmowie, że jak będzie pracował we Wrocławiu, to za 6 miesięcy podejmiemy temat dzidziusia a wczoraj na zakupach żartował, że jak będzie kolejny "dziurawiec " to chyba zwariuje
Ja od piątku mam skurcze żołądka, co mąż też skomentowal: może w ciazy jesteś? -
nick nieaktualny
-
Vieritaserum - nie zawiodłaś go na pewno ! kochana nie możesz tak nawet myśle! Przecież to nie twoja wina, że tak się układa musisz myśleć pozytywnie kochana:* tulę cię mocno :* Zobaczysz, że zanim się obejrzysz dołączysz do mnie na fioletowej stronie :*
-
Karolcia, przekonam się za tydzień. Ale dziś podczas ćwiczeń i potem czułam wyraźne klucie z lewej strony, a owulka była z lewego jajnika.
Co do anty to faktycznie nie ma co generalixowac. Ja po studiach wychodziłam się tak, że zanikl mi okres. Zaczęłam brać anty, na początku żeby coś ruszyć, a potem poznałam męża i brałam dalej wiec wyszło parę lat brania. Po odstawieniu miałam cykle dwumiesieczne i do tego nieregularne. Zaczęliśmy się starać w listopadzie, zaszłam na początku maja. -
Ja dostałam tabletki anty jako siedemnastolatka. Miałam tak bolesne okresy, że pewnego dnia w ciągu doby zjadłam 6 tabletek od bólu i dalej się zwijałam. Mama z ciężkim bólem serca dała mi tramal. Miałam taką bombę, że nie byłam w stanie zrobić kroku. Gin nic dziwnego nie znalazł i dał mi tabletki anty. Brałam je ze 3 lata. Takie bóle nie wróciły. Cykle były jak w zegarku poza 1 razem a z zajściem w ciążę też były problemy.