Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polu, współczuje z powodu straty pracy.
I życzę z całego serca, aby nie można było się już wycofaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 13:21
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyWitam Już od kilku cykli zaglądam na Ovu. Za 1 cyklem mierzyłam temperature ale za bardzo mnie to wciąga a przez to stresuje. Teraz tylko obserwuję śluz i kontroluje współzycie tak aby w okolicach owulacji było sporo serduszek. Od wakacji się nie zabezpieczamy. Mam nadzieję ze w końcu się uda u ginekologa byłam w wakacje powiedział ze wszytko w normie ale nie zlecił żadnych badań. Przyjmuję kwas foliowy a od tego cyklu olej wiesiołkowy. I czekam cierpliwie na małe szczęscie
Przede wszystkim chciałam się przywitać. Rocznik 89 - marzec -
Cześć Lipss! na pewno się uda, lecz może warto pomyśleć o wizycie kontrolnej u gina. jak mu powiesz jak sprawa wygląda on już będzie wiedział czy robić badania, jeżeli tak to jakie.
Pola, super, że Twój mąż ma takie podejście do sprawy. Z pewnością poradzicie sobie w każdej sytuacji. Miejmy nadzieje, że ten cykl rozwikła Twoje wszelkie wątpliwości i okaże się, że przez prawie 2 lata będziesz miała finansowy spokój!
PS. kobieta już od pierwszego dnia poczęcia jest chroniona prawnie, nawet w przypadku upadłości firmy
Ja z moim mężem zakopaliśmy w końcu topór wojenny wyjaśniliśmy sobie wszystkie nieporozumienia i teraz życie wróciło do normy. -
Hej dziewczynki ja włsnie wróciłam od mojego doktorka. Dostałam skierowania na badania progesteronu testostseron prolaktyna i inne. Mam teraz dylemat bo na skierowaniu mam pieczątke od lekarza ginekologa. Przyjmuje on prywatnie ale tez pracuje w szpitalu. Zastanawiam się czy za te badania będe musiała płacic czy sa one pokryte przez nfz. Jezlei tak to jak moge to sprawdzić,żeby nie wyjsc na debila w labolatrium?
-
Dzień dobry.
Miszka, ciesze się, że się dogadaliście
Blumen, ja również chodzę prywatnie do ginekologa, który pracuje w szpitalu. To, jakie mam zrobić badania zaznaczył mi na takim samym druczku, jaki dostaje się w przychodni, ale to nie znaczyło, że mogę zrobić te badania na nfz. Tylko ja go od razu o to spytałam, jak mi podał kartkę. Powiedział, że jeżeli jakiś lekarz, który mnie przyjmie na nfz da mi skierowanie na te badania to wtedy ok. Nie miałam czasu i ochoty latać i szukać, więc po prostu zapłaciłam za badania. -
Kobietki, powiedzcie mi czy któraś z Was miała kiedykolwiek kremowy śluz w kolorze jasnobeżowym albo kawy z mlekiem? Nawet nie wiem czy to można nazwać plamieniem. Trzy dni temu miałam jednorazowo, podczas wizyty w toalecie kremowy śluz zabarwiony na różowo krwią - zaznaczyłam plamienie, następnego dnia śluz miał tą samą konsystencję, ale był bardzo jasnobeżowy. Wczoraj z rana był nadal jasnobeżowy, a wieczorem już w kolorze kawy z mlekiem (z dużą ilością mleka ). I dzisiaj do południa też ten kawowy. Nie wiem jak teraz, musiałabym sprawdzić. Co prawda jutro mam USG kontrolne, czy po Clo nie zrobiły się torbiele i na pewno spytam lekarza, ale jestem ciekawa czy kiedykolwiek doświadczyłyście czegoś podobnego. Dziś jest mój 11dpo więc naiwnie łudzę się, że może to objaw zagnieżdżenia, skoro pojawiło się coś nowego, ale pewnie tak nie jest.
-
nick nieaktualnyJa w poprzednim cyklu miałąm podobnie. Z tym że miałam taki właśnie różowawy sluz tylko 1 dzień i też to było tak 10 dpo. I Oczywiście wyszukiwarka i jazda: pierwsze objawy ciaży:) i sie przez to nastawiłam. A poźniej rozczarowanie. Myśle że nie wolno na siłe doszukiwać się objawów. Chociaż wiem po sobie ze sie tak nie da
A ja mam inne pytanie. Czy zrezygnować z ćwiczeń w II fazie cyklu? Ćwicze w domu na dywanie ale są to ćwiczenia o duzej intensywności i sporo napieć brzucha. Przeczytałam że sport jest wskazany ale nie chce przedobrzyć bo moje zestawy zawieraja sporo brzuszków. Co o tym myślicie?