Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Potrzebuję waszej porady. W ostatnią środę robiłam progesteron i wyszedł 0,4 ng/ml wczoraj powtarzałam badanie i wyszło już 3,3 ng/ml czy to oznacza, że pojawiła się owulacja albo jeszcze jest? Od dzisiaj czuję kłócie jajników i uczucie jakby wypełnienia - czy takie są oznaki owu? Przepraszam, że pytam o takie rzeczy ale to wszystko jest dla mnie nowością i nie wiem na co zwracać uwagę.
-
Wiem Dorcia, widziałam, nawet sprawdzałam ile musiałaby wynosić jutrzejsza beta, żeby jej przyrost od piątku był prawidłowy (tak, jakby to była pierwsza powtórka badania, bez badania z wczoraj), ale trudno mi uwierzyć, że tyle urośnie. Musiałaby wynosić minimum 122. To byłby wynik na dolnej granicy normy. Wylałam już morze łez Bardzo bym chciała, żeby się okazało, ze w laboratorium się pomylili, albo żeby groszek zatwardziale walczył o przetrwanie i nadrobił straty, ale staram się być realistką. Wolę nie robić sobie niepotrzebnie nadziei. Jeżeli jutro wynik byłby dobry to byłabym przeszczęśliwa, ale wolę być miło zaskoczona niż się jeszcze bardziej rozczarować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, mam do was pytanie o owulację, bo nie mogę znaleźć informacji. Zastanawiam się czy system dobrze wyznaczył mi owulację (tak wiem, że linia jest przerywana),a moja niepewność wynika z tego, że w teoretycznym (wyznaczonym przez ovufriend) dniu owu robiłam test i był bardzo blady, pozytywny wyszedł dzień wcześniej. Trochę za późno zaczęłam testy, ale po cyklu z dupkiem miałam owu 4-5 dni wcześniej niż zazwyczaj. Wiecie w którym momencie kończy się pik LH? Tzn. jak długo po owulce? Bo mam wrażenie, że była dzień wcześniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 20:01
-
Hej ja pracuje od 2 dni po 10 H powiem wam szczerze,że jestem mega zmęczona nad opieką małej;D ale plusem jest to ,że nie mam czasu zastanawiać sie cyz sie udało w tym cyklu bp wracam padnieta;D Pola będzie dobrze ,, co nas nie zabije to nas wzmocni,,
-
cześć dziewczyny. U mnie kolejny kop w dupę od losu. Wczoraj zmarła moja babcia, ciocia w szpitalu, lekarze każą się żegnać. CO jest nie tak z tym 2015?
Pola kochanie tak bardzo mi przykro :* nie wiem co mogłabym Ci napisać. Tulę Cię bardzo mocno :*
jola jak tam na stażu?
daria trzymam kciuki za kolejny cykl. MOże faktycznie dzidzia wie, co robi i po prosru czekała na nowe mieszkanie. Tego Wam życzę! No i po ciuchu gratuluję sprzedaży mieszkania
kwiatuszku proszę Cie bardzo na prawdę nie przejmuj się tym, kto Cie zastąpi itd tylko zmykaj na to l4!
robaczku powodzenia, oby i u Ciebie sie zazieleniło
100krotko witaj i powodzenia!
czekolada mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć jakiś szpital. Zresztą dlaczego ktoś miałby nie chcieć zrobić zabiegu zaraz po świętach? przed, w trakcie rozumiem, ale po może Ci się uda gdzieś załapaćmiszkaaa lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Robaczku moim zdaniem system dobrze wyznaczył ovu. Ja jak robiłam testy owulacyjne to na ulotce było napisane, że szczyt LH jest 12-24h przed owulacją i właśnie wtedy test wyjdzie pozytywny.
Monia tak mi przykro z powodu straty babci tule mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 20:03
-
kwiatuszek789 bardzo dziękuję za odpowiedzi
monika_89 trzymaj się :*
To pierwszy miesiąc prawdziwych starań a ja już wariuję - co zdecydowanie nie jest zdrowe. Ile z reguły punktów w cyklach pokazuje wam punktów detektor ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 06:17
-
Madzia - nie patrz na niego, bo on tylko myli. A to, ze masz dużo punktów o niczym nie świadczy.
Punkty przyznawana są na zasadzie - 40% dziewczyn które zaszło w ciążę zaznaczyło taki objaw, więc masz punkt. Ale... 60% które też zaznaczyło, jakoś w tej ciąży nie było.
A dwa, te mylące procenty. To nie pokazuje na ile % jesteś w ciąży, tylko na ile % test będzie wiarygodny. Czyli jeżeli wykonam test dzisiaj, to na ile % można mu wierzyć. Jak jest 100% i test negatywny to na ciąże nie ma szans.
Detektor bardzo myli początkowe forumowiczki, a te potem zakładają miliony wątków lub po prostu się żalą - miałam 100%/200 punktów i ciąży nie ma. O co chodzi...
Tak więc, nie patrz na ten detektor bo on tylko w błąd wprowadza i daje złudne nadzieję.madzia2526 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Potwierdzam, nie ma co patezec na detektor bo on zbednie nakreca. W pierwszym cyklu z clo kiedy mialam plamienia przez kilka dni i gin juz pow ze szans w tym cyklu nie ma, to kazdego dnia, kiedy zaznaczalam plamienie detektor doliczal mi punkty. Wynik byl na prawde imponujacy a i tak szans nie bylo. Zdrowsze jest nie wykupywanie pakietu premium.
Monika wspolczuje Ci bardzo i tule. Oby ten Twoj pech szybko obrocil sie w szczesliwy czas :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 08:29
-
Pola ja też pozwoliłam sobie wczoraj wbić w kalkulator Twoje wyniki ale już nie chciałam Ci mącic..tak naprawdę nie mamy wpływu na to..trzymam za Ciebie kciuki ..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️