Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:też mam pażdziernikowego dzieciaczka w domu, życzę Ci żeby się udało!
i wszystkim pozostałym też !bo udrażnianie jajowodu to chyba przez laparoskopię i nie jest takie proste,ale może się mylę,....na pewno nie będzie potrzebne,ale nie wolno Ci od nas uciekac,będziemy nadal dopingowac,wspierac i wspólnie czekac na fasolkę
Dzięki Kochana może akurat się uda no można jakoś tam starać się udrożnić jajowód, ale ja mam bardzo dużo zrostów, więc nawet nie próbowali podczas ostatniej laparoskopii.
Nadal jestem z Wami i czytam co i jak u kogo i cieszę się z kolejnych zielonych kropeczek
Gratulacje Ecencia!!! 2 kreseczki jak bykAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Istotny jest stosunek stężeń obu gonadotropin. W przypadku prawidłowego cyklu stosunek LH:FSH jest bliski 1, w niewydolności przysadki ulega zmniejszeniu poniżej 0,6, a w zespole policystycznych jajników (PCOS) wzrasta powyżej 1,5
Ale by byc pewnym to te badanie wykonuje sie od 5 do 9 dnia cyklu .. a nie w 3dc..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 09:45
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witam moje drogie Panie!!! dZis namowilam mezulka i jak przyjdzie z pracy to pojdziemy nad wode:-))))) Bo wczoraj u nas było 46 stopni w sloncu!!!! Musze się pochwalić ze jestem już po owulce i zaczyna się czas oczekiwaqnia na zielona krope:-))
Gratuluje bardzo tym zafasolkowanym a my dalej starające się nie poddawac i nie tracic wiary zobaczycie ze to nasz miesiąc:-)))Iwka, ;oniqa, Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Natalia, Ewelina, Stinka i ecencia GRATULACJE!!!!!
Nusia super Fajnie że podjeliście taką decyzje...powoli też się nad tym zastanawiam ...ja przed 30 chciałam trójkę mieć...w styczniu skończę 29 więc może chociaż jedno by się udało nam "zmajstrować"
środa ja już odliczam dni do weekenduNusia, ;oniqa, Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie Kochana, to się tak planuje a potem te plany cholera bierze to była decyzja podjęta w 1 dniu okresu, nawet się nie zastanawiałam bo to chyba był przełomowy moment.
Trzymam za Ciebie kciuki, żeby udało się naturalnie :zmajstrować" bobaskaIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki, ja już mam dość tego cyklu. mam nadzieję, że wczoraj była owu ale tempka prawie wcale nie wzrosła, wprawdzie już widziałam takie wykresy i owu była ale nie jestem przekonana. najgorsze jest to, że mój M wiąże duże szanse z tym cyklem bo było dużo jak nigdy a ja nic nie mogę zrobić
-
Hejka - to może ja się dołączę Pisałam w lipcowych mamusiach ale niestety się nie udało Teraz liczę na sierpień- jak się uda to będę mamusią pod koniec miesiąca - trzymajcie za mnie mocno kciuki trochę się już staramy .... i to jest mój ostatni cykl liczenia, mierzenia itp. jak nie wyjdzie odpuszczam bo psychicznie się wykończę
eunika, Iwka, ;oniqa, Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:hej dziewczynki, ja już mam dość tego cyklu. mam nadzieję, że wczoraj była owu ale tempka prawie wcale nie wzrosła, wprawdzie już widziałam takie wykresy i owu była ale nie jestem przekonana. najgorsze jest to, że mój M wiąże duże szanse z tym cyklem bo było dużo jak nigdy a ja nic nie mogę zrobić
-
topa42 wrote:Hejka - to może ja się dołączę Pisałam w lipcowych mamusiach ale niestety się nie udało Teraz liczę na sierpień- jak się uda to będę mamusią pod koniec miesiąca - trzymajcie za mnie mocno kciuki trochę się już staramy .... i to jest mój ostatni cykl liczenia, mierzenia itp. jak nie wyjdzie odpuszczam bo psychicznie się wykończę
-
ecencia wrote:MariaAntonina chcia bym jeszcze poczekać na wizytę u gina i wtedy wpiszemy zmianę na listę bo tak to nigdy nie wiadomo czy wszystko ok.
Według zyczenia , i nawet mi nie mysle o złej opcji. II kreski sa ciaza jest bedzie dzidizuś.
Życze udanych 9 mieisecy ...aniołek 13.11.2012 r.
Iwka wrote:a byłaś na badaniach i monitoringu? (nie pamiętam)Moim zdaniem możesz mieć za mało progesteronu dlatego nie masz skoku temperatur.
nie, jeszcze nigdy nie byłam na monitoringu... myślałam, że uda się normalnie bez żadnych nadzwyczajnych wysiłków ale pocieszam się tym, że niektóre dziewczyny zaszły w ciążę mając po owulacji minimalny skok, potem już tempka im wzrosła i było dobrze... jeszcze poczekam z zamartwianiem się ze 3 miesiące a jak się nie uda to zacznę działać. nie chcę za bardzo szaleć bo mój M ma do tego bardzo tradycyjne podejście, nawet ciężko mu Salfazin brać... oby wszystko było dobrze bo nie tak to sobie wyobrażałam, mam ochotę całkiem odpuścić i może wtedy zaskoczy...Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygratuluje nowych fasolek!!!! jestescie boskie!
Eunika to mamyten sam problem... owu ani widu ani slychu...
tempkami robi jaja, sluz plody juz sie skonczyl... ehh ide do lekarza bo jakto tak? normlana ostatnia @ mialam 18 czerwca... potem te plamienie i teraz nic... diz wracamy do siebie i mam nadzieje ze moje 50 testow owulacyjnych juz przyszlo to sikne
poszlabym do lekarza zeby mi @ wywoalal ale oni tutaj to robia... tabletkami anty i ptrzeba brac 3 tygodnie....eunika, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nadal cierpliwie czekam i mam nadzieję, że wczoraj była płaska owu a jak nie to daję jej czas do piątku... mam już dość więc jak nic z tego nie wyjdzie to następny cykl trochę spokojnej potraktuję i na pewno z testami owu bo za długo u mnie się przesuwa owu i w zasadzie serduszka powinny być przez 10 dni z rzędu następny miesiąc poświęcę mężowi bo teraz za bardzo się skupiłam na maluszku i on na tym cierpi trochę...
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:szkoda ze nikt nie czyta moich postów i na liście tez mnie nie ma
szkoda jest samira jak sie zajac wpierdoli w kapuste ..
Ja czytam twoje posty nawet na styczniowych staraczkach . heee
A na liscie droga Pani to wysyła sie na mojego priv @ dane i tak jestes na liscie ... wysłałaś do mnie cos ?
no to dawaj ..
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnytrudno ale acha jeśli teraz nie wyjdzie tz. jeśli jednak cykl nie zakończy się zielona kropeczką zawieszam kategorycznie starania na co najmniej 3 miesiące ,muszę się podleczyć szczególnie jelita i stawy ,odsapnąć i może znaleźć nową pracę ,mam firmę ale nie idzie jak trzeba ...
-
a to instruktaż...jest watek Lista starajacych sie 2013/2014
nstruktaż: Jeśli chcesz być na liście to proszę o namiary na priv..każde zmiany i aktualności też proszę kierować na priv.
Tabelka będzie uzupełniana i aktualizowana . Jeśli dam to ogarnąć..
Zawsze aktualna wklejona w tym poście. w 1 moim wpisie..
samira lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.