STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa15997 wrote:Ja biorę pregna start ona juz 4 opakowanie. Lecą mi strasznie włosy po odstawieniu uczyłam owulację ale się nie udało teraz 4 cykl starań i nie czuje wcale owulacji okres dosstalam od czerwca różnie raz na 31 raz na 33 dzień a ostatnio na 38.
Moze warto iść na monitoring, zeby sprawdzić czy masz owulacje?👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ październik 2025 - stymulacja (aromek)
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
Ewa15997 wrote:Ja biorę pregna start ona juz 4 opakowanie. Lecą mi strasznie włosy po odstawieniu uczyłam owulację ale się nie udało teraz 4 cykl starań i nie czuje wcale owulacji okres dosstalam od czerwca różnie raz na 31 raz na 33 dzień a ostatnio na 38.
Jeśli chcesz wyłapać owulację i pik to polecam testy owulacyjne easy home i aplikacje premomTe testy najtaniej wychodzą chyba na Amazonie.
🧍♀️29 🧍♂️31
Starania o 1 👶 od listopada 2024
PCOS fenotyp C
Cykle 27/29 dni, owulacje występują
💊Inozytol, Tenfertil Ona
On - zaczynamy diagnostykę -
Witynja wrote:To ja miałam zaleconą Puerie Uno na pół roku przed rozpoczęciem starań i odstawieniem antykoncepcji. Najgorzej wspominam wypadające włosy, noo to był dramat.
Jeśli chcesz wyłapać owulację i pik to polecam testy owulacyjne easy home i aplikacje premomTe testy najtaniej wychodzą chyba na Amazonie.
-
Ewa15997 wrote:Narazie się nie załamuje bo to początek starań. Mąż na dodatek kierowca więc nie ma go praktycznie w domu. Jest weekendami. Daje sobie czas do końca grudnia później idę do ginekologa. A u ciebie jak starania
U nas zaczynamy 10 cykl starań. Załapałam ostatnio lekkiego doła bo wszystkie koleżanki które no paliły, nie odmawiały sobie alko, nie dbały o dietę czy ruch zaszły w ciążę. Nawet planując nie rezygnowały z papierosów 🤯
Będę szła za 2 tyg na monitoring cyklu, a po tym chyba zapiszemy się do kliniki leczenia niepłodności. I zobaczymy co tam powiedzą🧍♀️29 🧍♂️31
Starania o 1 👶 od listopada 2024
PCOS fenotyp C
Cykle 27/29 dni, owulacje występują
💊Inozytol, Tenfertil Ona
On - zaczynamy diagnostykę -
Witynja wrote:Ojej, a jeździ po Polsce czy za granicą?
U nas zaczynamy 10 cykl starań. Załapałam ostatnio lekkiego doła bo wszystkie koleżanki które no paliły, nie odmawiały sobie alko, nie dbały o dietę czy ruch zaszły w ciążę. Nawet planując nie rezygnowały z papierosów 🤯
Będę szła za 2 tyg na monitoring cyklu, a po tym chyba zapiszemy się do kliniki leczenia niepłodności. I zobaczymy co tam powiedzą -
Hejka dziewczyny! Piszę w tej sekcji pierwszy raz, wydaje mi się, że dobrą wybrałam ale nie jestem pewna (jak coś to dajcie znać). A więc dzisiaj mam 9 dpo, do okresu teoretycznie jeszcze 6 dni. Cykle mam regularne 29-30 dni, a owulację 15-16 dc. Dzisiaj przy podcieraniu się zauważyłam delikatnie podbarwiony na różowo śluz, to była taka jednorazowa akcja. Szyjke mam nisko, twardą i może delikatnie otwarta (zamknieta wiadomo da się to odróżnić). Do tego bolą mnie plecy, jajniki i podbrzusze. Za to piersi jak zawsze bolą przed okresem okropnie tak teraz nic. Zastanawiam się czy to mogło być plamienie implantacyjne czy jakieś podrażnienie albo nie wiadomo co jeszcze. W tym cyklu niestety współżyliśmy tylko raz w okresie płodnym 2 dni przed owulacją. Nie wiem czy sobie to wmawiam czy jednak są jakieś szanse.. Jak uważacie?
-
madzia90 wrote:Hejka dziewczyny! Piszę w tej sekcji pierwszy raz, wydaje mi się, że dobrą wybrałam ale nie jestem pewna (jak coś to dajcie znać). A więc dzisiaj mam 9 dpo, do okresu teoretycznie jeszcze 6 dni. Cykle mam regularne 29-30 dni, a owulację 15-16 dc. Dzisiaj przy podcieraniu się zauważyłam delikatnie podbarwiony na różowo śluz, to była taka jednorazowa akcja. Szyjke mam nisko, twardą i może delikatnie otwarta (zamknieta wiadomo da się to odróżnić). Do tego bolą mnie plecy, jajniki i podbrzusze. Za to piersi jak zawsze bolą przed okresem okropnie tak teraz nic. Zastanawiam się czy to mogło być plamienie implantacyjne czy jakieś podrażnienie albo nie wiadomo co jeszcze. W tym cyklu niestety współżyliśmy tylko raz w okresie płodnym 2 dni przed owulacją. Nie wiem czy sobie to wmawiam czy jednak są jakieś szanse.. Jak uważacie?
Najlepiej zrób betę jutro, będzie 10 dpo. -
madzia90 wrote:Hejka dziewczyny! Piszę w tej sekcji pierwszy raz, wydaje mi się, że dobrą wybrałam ale nie jestem pewna (jak coś to dajcie znać). A więc dzisiaj mam 9 dpo, do okresu teoretycznie jeszcze 6 dni. Cykle mam regularne 29-30 dni, a owulację 15-16 dc. Dzisiaj przy podcieraniu się zauważyłam delikatnie podbarwiony na różowo śluz, to była taka jednorazowa akcja. Szyjke mam nisko, twardą i może delikatnie otwarta (zamknieta wiadomo da się to odróżnić). Do tego bolą mnie plecy, jajniki i podbrzusze. Za to piersi jak zawsze bolą przed okresem okropnie tak teraz nic. Zastanawiam się czy to mogło być plamienie implantacyjne czy jakieś podrażnienie albo nie wiadomo co jeszcze. W tym cyklu niestety współżyliśmy tylko raz w okresie płodnym 2 dni przed owulacją. Nie wiem czy sobie to wmawiam czy jednak są jakieś szanse.. Jak uważacie?
Może to być plamienie implantacyjne. Ale też jak badasz szyjke, to mogłaś sobie coś podrażnić. Zrób test 11dpo najszybciej. Bo niby po 2 dniach po zagnieżdżeniu beta powinna wzrosnąć do poziomu wykrywanego przez test z moczu. Trzymam kciuki 😊 -
Nutka15 wrote:Może to być plamienie implantacyjne. Ale też jak badasz szyjke, to mogłaś sobie coś podrażnić. Zrób test 11dpo najszybciej. Bo niby po 2 dniach po zagnieżdżeniu beta powinna wzrosnąć do poziomu wykrywanego przez test z moczu. Trzymam kciuki 😊
-
Paula-1407 wrote:Hej ,ja dziś ostatni dzień luteiny i czekam na okres...
Dziś 50 dc
Omg… „50dc.” brzmi ciężko 😳 obyś lada moment dostała @. Ja mam mieć jutro, ale jakoś jeszcze liczę że nie dostanę, choć to pewnie mało możliwe przy tamtym białym teście.novelle lubi tę wiadomość
-
Pani Bocianowa wrote:Omg… „50dc.” brzmi ciężko 😳 obyś lada moment dostała @. Ja mam mieć jutro, ale jakoś jeszcze liczę że nie dostanę, choć to pewnie mało możliwe przy tamtym białym teście.
Masakra ogólnie okres się spóźnia 17 dni...
Mam nadzieję że dostanę chyba że jakimś cudem ciążaPoważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
madzia90 wrote:Jutro mam 11 dpo. Myślicie, że już mogę zatestować czy jeszcze nie? Okres dopiero w sobotę, ale nie mogę się już doczekać..
stokroteczka25, Witynja lubią tę wiadomość
Poważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Paula-1407 wrote:Hej ,ja dziś ostatni dzień luteiny i czekam na okres...
Dziś 50 dc
Wspolczuje, ostatnio przechodziłam to samo. Mam nadzieje ze szybko przyjdzie małpa i zaczniesz nowy cykl 🙂Witynja, Paula-1407 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ październik 2025 - stymulacja (aromek)
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D