X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI 2026
Odpowiedz

STARACZKI 2026

Oceń ten wątek:
  • Pani Bocianowa Koleżanka

Wysłany: 6 października, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia90 wrote:
    Jutro mam 11 dpo. Myślicie, że już mogę zatestować czy jeszcze nie? Okres dopiero w sobotę, ale nie mogę się już doczekać..

Ja zatestowałam 10dpo. i wyszła biel, więc wciąż mam jeszcze nadzieję że nie przyjdzie @.

• Ewa15997 Koleżanka

Wysłany: 6 października, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można nie czuć owulacji i może nie wyjść na paskach? W czerwcu odstawiona antykoncepcja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października, 19:59

• Witynja Przyjaciółka

Wysłany: 6 października, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa15997 wrote:
    Można nie czuć owulacji i może nie wyjść na paskach? W czerwcu odstawiona antykoncepcja.
    Od którego dc robiłaś testy owulacyjne?

Ja w ostatnim cyklu pierwszy raz nie czułam bólu owulacyjnego, tak to co miesiąc musiałam się ratować lekami czy termoforem

🧍‍♀️29 🧍‍♂️31

Starania o 1 👶 od listopada 2024

PCOS fenotyp C
    Cykle 27/29 dni, owulacje występują

💊Inozytol, Tenfertil Ona

On - zaczynamy diagnostykę
  • Ewa15997 Koleżanka

Wysłany: 6 października, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od 14 dnia dodam że cykle ponad 30 dniowe

• novelle Znajoma

Wysłany: 6 października, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:
    Ja zatestowałam 10dpo. i wyszła biel, więc wciąż mam jeszcze nadzieję że nie przyjdzie @.
    Czyli jeszcze nie przyszla? To ogromnie mocno trzymam kciuki!

> 34 lata
    > AMH. 2,09
    > niedoczynność TSH 1,98 (było 4,8) Letrox 75 i 100
    > Hashimoto ATPO 82, ATG 64, zbite z 2500 (!)
    > WIT D 52,6
    > Ferrytyna 44,6
    > Wit B12 591
    Badania 3 dz.cyklu:
    > FSH 6,06
    > LH 3,36
    > Estradiol 38,40
    > Prolaktyna 18,66
    > DHEA-S 497
    > Testosteron 41,59

Suple:
    inozytol, Omega 3, NAC, Niepokalanek, Laktoferyna/Żelazo, Methylo Folian, Ashwagandha, Thyroid Energy
  • novelle Znajoma

Wysłany: 6 października, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Hej ,ja dziś ostatni dzień luteiny i czekam na okres...
    Dziś 50 dc
    Trzymam kciuki, żeby przyszła jak najszybciej, żebyś sie juz nie męczyła

Paula-1407 lubi tę wiadomość

> 34 lata
    > AMH. 2,09
    > niedoczynność TSH 1,98 (było 4,8) Letrox 75 i 100
    > Hashimoto ATPO 82, ATG 64, zbite z 2500 (!)
    > WIT D 52,6
    > Ferrytyna 44,6
    > Wit B12 591
    Badania 3 dz.cyklu:
    > FSH 6,06
    > LH 3,36
    > Estradiol 38,40
    > Prolaktyna 18,66
    > DHEA-S 497
    > Testosteron 41,59

Suple:
    inozytol, Omega 3, NAC, Niepokalanek, Laktoferyna/Żelazo, Methylo Folian, Ashwagandha, Thyroid Energy

Wysłany: 6 października, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    novelle wrote:
    Czyli jeszcze nie przyszla? To ogromnie mocno trzymam kciuki!

Jutro ma być. Ale coś mnie już pobolewa brzuch, więc pewnie jest już tuż tuż 😟

• Atomówka Ekspertka

Wysłany: 7 października, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa15997 wrote:
    U mnie podobnie tyle że na paskach nie złapałam piku a patrząc na śluz dałabym sobie rękę uciąć że była 🤷‍♀️ dzisiaj 18dc i sama nie wiem co myśleć, że była, że jest czy dopiero będzie albo cykl bez owulacji? 😂 Oszaleć można

27 lata k
    29 lat m

07.2022 - ciąża biochemiczna
    12.2022 - prawidłowa ciąża
    08.2023- zdrowa księżniczka <3

starania o rodzeństwo - od 09.2025
  • Paula-1407 Przyjaciółka

Wysłany: 7 października, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny nie wiem co o tym myśleć ,gin kazała zrobić test jak podstawie luteinę
    Myślicie że to linia odparowania?
    https://zapodaj.net/plik-cwHS0jyteQ

Poważne starania od 08/25
    Czekamy na ⏸️🩵🩷

Wysłany: 7 października, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/plik-zKMNdsA1R1

Czekamy na ⏸️🩵🩷

Wysłany: 7 października, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14 mam gina to wszystko się wyjaśni

Czekamy na ⏸️🩵🩷
  • madzia90 Znajoma

Wysłany: 7 października, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam do toalety a na majtkach bardzo dużo brązowej wydzieliny, jak sie podtarlam delikatnie z krwią… 4 dni do planowanej miesiaczki, a jednak już chyba zaczynam nowy cykl.

Wysłany: 7 października, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się zaklepać wizytę u ginekologa jutro na 9;20
    Dowiem się czy może jest jakaś torbiel które zahamowała okres... Czy to po prostu cykl się wydłużył...
    Ehh martwię się
    Chciałabym już zacząć kolejne starania

Czekamy na ⏸️🩵🩷

Wysłany: 7 października, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula - Hm…Twój test wygląda jak jakiś wadliwy czy coś…taki niejednoznaczny jak dla mnie. A czy robiłaś betę przez okres tego spóźnienia?
    Daj znać jutro co powiedział Ci ginekolog.

Ja wciąż czekam na @, dziwne bo zawsze mam jak w zegarku koło południa równo co 27-28 dni, jest 16:22 i 28dc. a mnie nawet brzuch nie boli. Pobolewał mnie trochę koło południa właśnie, już byłam pewna że to już a tu cisza, zamiast tego trochę kremowego śluzu. Zrobiłabym znów test ale się boję że zaraz później dostanę @ bo zawsze tak jest 😒 już sama nie wiem co robić 🤦‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października, 16:29

Wysłany: 7 października, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Bocianowa wrote:
    Paula - Hm…Twój test wygląda jak jakiś wadliwy czy coś…taki niejednoznaczny jak dla mnie. A czy robiłaś betę przez okres tego spóźnienia?
    Daj znać jutro co powiedział Ci ginekolog.

Ja wciąż czekam na @, dziwne bo zawsze mam jak w zegarku koło południa równo co 27-28 dni, jest 16:22 i 28dc. a mnie nawet brzuch nie boli. Pobolewał mnie trochę koło południa właśnie, już byłam pewna że to już a tu cisza, zamiast tego trochę kremowego śluzu. Zrobiłabym znów test ale się boję że zaraz później dostanę @ bo zawsze tak jest 😒 już sama nie wiem co robić 🤦‍♀️

Robiłam ostatnio z jakiś tydzień temu i była 1.2... sama nie wiem co myśleć jutro się wszystko wyjaśni..
    Też miałam takie regularne właśnie ,a ten cykl to przesada..

Czekamy na ⏸️🩵🩷
  • Anuska94 Ekspertka

Wysłany: 7 października, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj robiłam test owulacyjny i słaba krecha jejku jak ja bym znowu chciała być w ciąży

• Ewa15997 Koleżanka

Wysłany: 7 października, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ndzien cyklu i nagle po południu dużo bezbarwne go śluzu i teraz wieczorem ból jajnikow. Na 18 dzień wspolzylismy.

• Nutka15 Przyjaciółka

Wysłany: 7 października, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zapowiada się na późną owulację znowu, o ile w ogóle będzie... W poprzednim cyklu była 16dc, a teraz śluzu brak, a dzisiaj 14dc, a ja zawsze mam na 3 dni przed ogrom sluzu. Testów owu w tym cyklu nie robię, po prostu współzyjemy co 2 dni. Już myślałam, że wracam na dobre tory, a zaś owu będzie bardzo późno... Jutro ginekolog, to mi rozjaśni sytuacje, czy w ogóle ta owulacja będzie... Tracę nadzieję już na to wszystko 😞

• stokroteczka25 Ekspertka

Wysłany: 7 października, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Robiłam ostatnio z jakiś tydzień temu i była 1.2... sama nie wiem co myśleć jutro się wszystko wyjaśni..
    Też miałam takie regularne właśnie ,a ten cykl to przesada..

Po tym tescie co wstawiłaś ciezko cos stwierdzić, niby cos tam przebija, ale nie wiem czy to nie fabryczna kreska. Moze zrob jeszcze inny test? Dobrze, ze jutro masz lekarza. Oby sie wyjaśniło jak najszybciej bo chyba ten stan zawieszenia jest najgorszy

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

⏳️ październik 2025 - stymulacja (aromek)

Suple 💊
    prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
  • stokroteczka25 Ekspertka

Wysłany: 7 października, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:
    U mnie zapowiada się na późną owulację znowu, o ile w ogóle będzie... W poprzednim cyklu była 16dc, a teraz śluzu brak, a dzisiaj 14dc, a ja zawsze mam na 3 dni przed ogrom sluzu. Testów owu w tym cyklu nie robię, po prostu współzyjemy co 2 dni. Już myślałam, że wracam na dobre tory, a zaś owu będzie bardzo późno... Jutro ginekolog, to mi rozjaśni sytuacje, czy w ogóle ta owulacja będzie... Tracę nadzieję już na to wszystko 😞

🫂 mam nadzieje ze owu bedzie w tym cyklu, u mnie czasem dopiero 19dc byla owulacja

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

⏳️ październik 2025 - stymulacja (aromek)

Suple 💊
    prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ