STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa15997 wrote:Można nie czuć owulacji i może nie wyjść na paskach? W czerwcu odstawiona antykoncepcja.
Ja w ostatnim cyklu pierwszy raz nie czułam bólu owulacyjnego, tak to co miesiąc musiałam się ratować lekami czy termoforem🧍♀️29 🧍♂️31
Starania o 1 👶 od listopada 2024
PCOS fenotyp C
Cykle 27/29 dni, owulacje występują
💊Inozytol, Tenfertil Ona
On - zaczynamy diagnostykę -
Pani Bocianowa wrote:Ja zatestowałam 10dpo. i wyszła biel, więc wciąż mam jeszcze nadzieję że nie przyjdzie @.> 34 lata
> AMH. 2,09
> niedoczynność TSH 1,98 (było 4,Letrox 75 i 100
> Hashimoto ATPO 82, ATG 64, zbite z 2500 (!)
> WIT D 52,6
> Ferrytyna 44,6
> Wit B12 591
Badania 3 dz.cyklu:
> FSH 6,06
> LH 3,36
> Estradiol 38,40
> Prolaktyna 18,66
> DHEA-S 497
> Testosteron 41,59
Suple:
inozytol, Omega 3, NAC, Niepokalanek, Laktoferyna/Żelazo, Methylo Folian, Ashwagandha, Thyroid Energy -
Paula-1407 wrote:Hej ,ja dziś ostatni dzień luteiny i czekam na okres...
Dziś 50 dcPaula-1407 lubi tę wiadomość
> 34 lata
> AMH. 2,09
> niedoczynność TSH 1,98 (było 4,Letrox 75 i 100
> Hashimoto ATPO 82, ATG 64, zbite z 2500 (!)
> WIT D 52,6
> Ferrytyna 44,6
> Wit B12 591
Badania 3 dz.cyklu:
> FSH 6,06
> LH 3,36
> Estradiol 38,40
> Prolaktyna 18,66
> DHEA-S 497
> Testosteron 41,59
Suple:
inozytol, Omega 3, NAC, Niepokalanek, Laktoferyna/Żelazo, Methylo Folian, Ashwagandha, Thyroid Energy -
Ewa15997 wrote:Można nie czuć owulacji i może nie wyjść na paskach? W czerwcu odstawiona antykoncepcja.27 lata k
29 lat m
07.2022 - ciąża biochemiczna
12.2022 - prawidłowa ciąża
08.2023- zdrowa księżniczka
starania o rodzeństwo - od 09.2025 -
Udało mi się zaklepać wizytę u ginekologa jutro na 9;20
Dowiem się czy może jest jakaś torbiel które zahamowała okres... Czy to po prostu cykl się wydłużył...
Ehh martwię się
Chciałabym już zacząć kolejne staraniaPoważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Paula - Hm…Twój test wygląda jak jakiś wadliwy czy coś…taki niejednoznaczny jak dla mnie. A czy robiłaś betę przez okres tego spóźnienia?
Daj znać jutro co powiedział Ci ginekolog.
Ja wciąż czekam na @, dziwne bo zawsze mam jak w zegarku koło południa równo co 27-28 dni, jest 16:22 i 28dc. a mnie nawet brzuch nie boli. Pobolewał mnie trochę koło południa właśnie, już byłam pewna że to już a tu cisza, zamiast tego trochę kremowego śluzu. Zrobiłabym znów test ale się boję że zaraz później dostanę @ bo zawsze tak jest 😒 już sama nie wiem co robić 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października, 16:29
-
Pani Bocianowa wrote:Paula - Hm…Twój test wygląda jak jakiś wadliwy czy coś…taki niejednoznaczny jak dla mnie. A czy robiłaś betę przez okres tego spóźnienia?
Daj znać jutro co powiedział Ci ginekolog.
Ja wciąż czekam na @, dziwne bo zawsze mam jak w zegarku koło południa równo co 27-28 dni, jest 16:22 i 28dc. a mnie nawet brzuch nie boli. Pobolewał mnie trochę koło południa właśnie, już byłam pewna że to już a tu cisza, zamiast tego trochę kremowego śluzu. Zrobiłabym znów test ale się boję że zaraz później dostanę @ bo zawsze tak jest 😒 już sama nie wiem co robić 🤦♀️
Robiłam ostatnio z jakiś tydzień temu i była 1.2... sama nie wiem co myśleć jutro się wszystko wyjaśni..
Też miałam takie regularne właśnie ,a ten cykl to przesada..
Poważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
U mnie zapowiada się na późną owulację znowu, o ile w ogóle będzie... W poprzednim cyklu była 16dc, a teraz śluzu brak, a dzisiaj 14dc, a ja zawsze mam na 3 dni przed ogrom sluzu. Testów owu w tym cyklu nie robię, po prostu współzyjemy co 2 dni. Już myślałam, że wracam na dobre tory, a zaś owu będzie bardzo późno... Jutro ginekolog, to mi rozjaśni sytuacje, czy w ogóle ta owulacja będzie... Tracę nadzieję już na to wszystko 😞
-
Paula-1407 wrote:Robiłam ostatnio z jakiś tydzień temu i była 1.2... sama nie wiem co myśleć jutro się wszystko wyjaśni..
Też miałam takie regularne właśnie ,a ten cykl to przesada..
Po tym tescie co wstawiłaś ciezko cos stwierdzić, niby cos tam przebija, ale nie wiem czy to nie fabryczna kreska. Moze zrob jeszcze inny test? Dobrze, ze jutro masz lekarza. Oby sie wyjaśniło jak najszybciej bo chyba ten stan zawieszenia jest najgorszy👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ październik 2025 - stymulacja (aromek)
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
Nutka15 wrote:U mnie zapowiada się na późną owulację znowu, o ile w ogóle będzie... W poprzednim cyklu była 16dc, a teraz śluzu brak, a dzisiaj 14dc, a ja zawsze mam na 3 dni przed ogrom sluzu. Testów owu w tym cyklu nie robię, po prostu współzyjemy co 2 dni. Już myślałam, że wracam na dobre tory, a zaś owu będzie bardzo późno... Jutro ginekolog, to mi rozjaśni sytuacje, czy w ogóle ta owulacja będzie... Tracę nadzieję już na to wszystko 😞
🫂 mam nadzieje ze owu bedzie w tym cyklu, u mnie czasem dopiero 19dc byla owulacja👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ październik 2025 - stymulacja (aromek)
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D