STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutka15 wrote:Ja pierdziele dziewczyny ja byłam u tej nawiedzonej lekarki 🙈 serio, masakra. Na początku mnie opieprzyła co ja tu robię, jak ja USG miałam tydzień temu i NFZ USG refunduje tylko raz na 30 dni 🙈 kazała mi kuźwa patrzeć w komputer w moją karte, że no nie mogę mieć tak wizyt 🙈 no po prostu dramat. Koniec końców zrobiła mi to USG pisząc w kartę że mam siły ból brzucha 🙈 Pęcherzyk zapadnięty, płyn w zatoce więc owulacja była. I zaskoczyło mnie endometrium, bo ma 14mm. Czat gpt powiedział mi, że to bardzo dobre endometrium 😁
Masakra, ale przynajmniej masz owu potwierdzone i endometrium chyba bardzo ładne. To teraz wielkie odliczanie do testu👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ październik 2025 - stymulacja (aromek + ovitrelle)
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
Nutka15 wrote:No to ładnie ☺️ oby się nam udało, żebyśmy nie musieli tych chłopów wysłać na badanie 😁🤞
Nie powiem, pierwsza stymulacja a ja mam nadzieję, że wszystko skończy się pozytywnie, 8 lat temu też zaszłam w ciąże w październiku.
Kiedy planujesz testować?👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ październik 2025 - stymulacja (aromek + ovitrelle)
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
stokroteczka25 wrote:Nie powiem, pierwsza stymulacja a ja mam nadzieję, że wszystko skończy się pozytywnie, 8 lat temu też zaszłam w ciąże w październiku.
Kiedy planujesz testować?
Ja w poprzednia tez w październikuWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:25
-
Eliora gratulacje oby beta rosła!!🩷🩵⏸️
Ja aktualnie z mężem remontujemy dom i dopiero nadrabiam co się tu działo 😁
Już coraz bliżej do czwartkowej wizyty ,nie mogę się doczekać i tak już zaczęłam robić owulaki,ale narazie to kreska jest bladziutka...
Zamówiłam easyhome z Amazon pakiet owulaki plus ciążowe zobaczymy ,tak bym chciała w końcu zobaczyć te dwie kreski..Eliora lubi tę wiadomość
Poważne starania od 08/25
Czekamy na ⏸️🩵🩷 -
Hej dziewczyny od 3 miesięcy staram się z.mezem o dziecko , w tym cyklu jak i w poprzednim ko trolowalam kiedy mam owulacje testami owulacyjnym 3 i 4 październik testy pozytywne 5 październik już test negatywny. wspolzylismy 1,2,3,4,6,8 ,9,10,11,12 październik na okrągło z końcem we mnie. Mam regularne 26-28 dniowe cykle , robiłam test ciazowy 10 ,11,12,13 i dziś ale wszystkie wychodzą negatywne były wszystkie czulosci 25 ostatni czulosci 10 ten z wczoraj .. mam objawy jak przed okresem prócz 2 objawów które wcześniej nie były tak nasilone mianowicie wech i zmęczenie, dodam jeszcze że 7,8,9 październik miałam co jakiś czas mocne klucie w jajniku ale ustało. Kupiłam 2 testy o czulosci 10 jednym z nich jest pink test a drugi facelle z Rossmanna myślę czy testować znowu jutro czy zaczekac chociażby do czwartku . Poszłabym na bete bo tak mnie już denerwuje to oczekiwanie . Mam wrażenie że to totalna karma za to że kiedyś zrobiłam coś strasznego teraz nie mogę zajsc w ciaze .. Dajcie znać co byście zrobiły na moim miejscu ? i czy którejś która miała podobne cykle wyszedł pozytywny test na 4-5 dni przed miesiaczka oraz czy wogole jest możliwe że zarodek się zagnieździł i po prostu jeszcze za wczas na wynik z moczu ?..
-
Roxana93 wrote:Hej dziewczyny od 3 miesięcy staram się z.mezem o dziecko , w tym cyklu jak i w poprzednim ko trolowalam kiedy mam owulacje testami owulacyjnym 3 i 4 październik testy pozytywne 5 październik już test negatywny. wspolzylismy 1,2,3,4,6,8 ,9,10,11,12 październik na okrągło z końcem we mnie. Mam regularne 26-28 dniowe cykle , robiłam test ciazowy 10 ,11,12,13 i dziś ale wszystkie wychodzą negatywne były wszystkie czulosci 25 ostatni czulosci 10 ten z wczoraj .. mam objawy jak przed okresem prócz 2 objawów które wcześniej nie były tak nasilone mianowicie wech i zmęczenie, dodam jeszcze że 7,8,9 październik miałam co jakiś czas mocne klucie w jajniku ale ustało. Kupiłam 2 testy o czulosci 10 jednym z nich jest pink test a drugi facelle z Rossmanna myślę czy testować znowu jutro czy zaczekac chociażby do czwartku . Poszłabym na bete bo tak mnie już denerwuje to oczekiwanie . Mam wrażenie że to totalna karma za to że kiedyś zrobiłam coś strasznego teraz nie mogę zajsc w ciaze .. Dajcie znać co byście zrobiły na moim miejscu ? i czy którejś która miała podobne cykle wyszedł pozytywny test na 4-5 dni przed miesiaczka oraz czy wogole jest możliwe że zarodek się zagnieździł i po prostu jeszcze za wczas na wynik z moczu ?..👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
26/08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 ✅️
09/25 lametta+ ovaleap+ ovitrelle
10/25 wyciszenie jajników
11/25 inseminacja? -
Dzięki za odpowiedź. Ja już mam 2 dzieci i nigdy nie kończył we mnie w środku a jak już to zrobił w odpowiedni dzień od razu byłam w ciazy dlatego jestem w szoku że teraz nam to tyle zajmuje z tą różnicą ze ja mam 32 lata on 40 ...może to też wpływa na to ze jest trudniej.
-
Roxana93 wrote:Dzięki za odpowiedź. Ja już mam 2 dzieci i nigdy nie kończył we mnie w środku a jak już to zrobił w odpowiedni dzień od razu byłam w ciazy dlatego jestem w szoku że teraz nam to tyle zajmuje z tą różnicą ze ja mam 32 lata on 40 ...może to też wpływa na to ze jest trudniej.
Mam to samo przemyślenie … w dwie pierwsze „wpadkowe” ciąże zaszłam za pierwszą „nieuważnością” 😅 a teraz nic mimo starań, wielkich chęci i celowania w dni płodne w każdym miesiącu. -
stokroteczka25 wrote:Nie powiem, pierwsza stymulacja a ja mam nadzieję, że wszystko skończy się pozytywnie, 8 lat temu też zaszłam w ciąże w październiku.
Kiedy planujesz testować?
20.10 zacznę. Będę 10/11 dpo. Dzisiaj zakupiłam 4 testy 🤣
Ja się 1.06, w dzień dziecka, dowiedziałam o 1 ciąży 🥹 piękny prezent ❤️ pamiętam jak mąż wrócił z pracy i mu powiedziałam, że mam dla niego prezent na dzień dziecka i wręczyłam mu test 😁 -