STARACZKI 2026
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Kiedy masz dostać miesiączkę stokortka?
 Ja właśnie wzięłam pierwsza tabletkę luteinyStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor
- 

Stokroteczka mógł być to biochem, ale tego się nie dowiesz. Ja miałam 2 fałszywie pozytywne, ale po 2 dniach poszłam na bete i była negatywna. Ale ja robiłam nordy, one inne osoby też oszukały. Może u mnie też się coś zadziało, wyłapało chwilowy skok bety, albo po prostu był to fałszywy wynik. Nie dowiem się tego nigdy. Ja wolę nie myśleć, że to była biochemiczna. Ale czułam się identycznie jak przed testem w ciąży z synem, a ja miałam wtedy baaaardzo intensywne objawy i w żadnym oprócz tamtego takich nie miałam... Byłam pewna, że się udało... A mówię moje stanowisko jest takie, że po prostu to były fałszywie pozytywne testy.▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳
- 

Nutka15 wrote:Stokroteczka mógł być to biochem, ale tego się nie dowiesz. Ja miałam 2 fałszywie pozytywne, ale po 2 dniach poszłam na bete i była negatywna. Ale ja robiłam nordy, one inne osoby też oszukały. Może u mnie też się coś zadziało, wyłapało chwilowy skok bety, albo po prostu był to fałszywy wynik. Nie dowiem się tego nigdy. Ja wolę nie myśleć, że to była biochemiczna. Ale czułam się identycznie jak przed testem w ciąży z synem, a ja miałam wtedy baaaardzo intensywne objawy i w żadnym oprócz tamtego takich nie miałam... Byłam pewna, że się udało... A mówię moje stanowisko jest takie, że po prostu to były fałszywie pozytywne testy.
 Ja też w ostatnim tym długim cyklu miałam dwa razy pozytywne testy ciążowe z cieniem cienia ,jeden to był właśnie nord test ,a drugi to time4baby ,też wolę nie myśleć że był to biochem bo po nich robiłam betę dwa razy i wyniosła 1.2Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor
- 

Paula-1407 wrote:Kiedy masz dostać miesiączkę stokortka?
 Ja właśnie wzięłam pierwsza tabletkę luteiny
 Ostatnio po odstawieniu luteiny, az 7 dni czekałam na miesiączkę, mam nadzieje ze teraz będzie szybciej. Bez tej luteiny, patrząc kiedy byla owulacja to powinnam miec za około 4-5 dni👩❤️👨 33&34
 🍀 starania od 04.2025

⏳️ listopad 2025 - druga stymulacja (aromek + ovitrelle)

Suple 💊
 prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
- 

A też ją miałaś podjęzykowo wtedy? Czy dopochwowo?stokroteczka25 wrote:Ostatnio po odstawieniu luteiny, az 7 dni czekałam na miesiączkę, mam nadzieje ze teraz będzie szybciej. Bez tej luteiny, patrząc kiedy byla owulacja to powinnam miec za około 4-5 dni
 Mi okres powinien przyjść 5/6 listopad czyli jedziemy na tym samym wózku 🤞🏻🤞🏻🤞🏻⏸️Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

- 

Ja biorę duphaston dziewczyny. I dostaje po 2 dniach od odstawienia okres. Ale to już decyzja waszego lekarza, jaki progesteron zapisuje. A jak raz dostałam luteinę to dostałam okres nie odstawiając jej podczas zażywania 🤯🤷▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳
- 

Nutka15 wrote:Ja biorę duphaston dziewczyny. I dostaje po 2 dniach od odstawienia okres. Ale to już decyzja waszego lekarza, jaki progesteron zapisuje. A jak raz dostałam luteinę to dostałam okres nie odstawiając jej podczas zażywania 🤯🤷
 Też zawsze brałam dupka. 

👩 30 lat (PCOS, IO)
 👨 37 lat
 🌼 Córka – 4 lata

💫 Starania o drugie maleństwo od 08.2025
 💊 Lametta + Ovitrelle

🩵 CS1: owulacja potwierdzona – brak efektu

🩷 CS2:
 • 10 dpo (14.10) – β-hCG: 10.75
 • 12 dpo (16.10) – β-hCG: 63.65
 • 14 dpo (18.10) – β-hCG: 208.56
 • 16 dpo (20.10) – β-hCG: 405.09
 • 18 dpo (22.10) – β-hCG: 730.15
 • 20 dpo (24.10) – β-hCG: 1374.21
 • 24 dpo (28.10) – β-hCG: 6412.54 🌟
 • 29.10 – pęcherzyk ciążowy 11 mm, żółtkowy 4 mm 💛

📅 I prenatalne: 17.12.2025 🤍

Psalm 62,6
 „Jedynie w Bogu szukaj spokoju, duszo moja,
 bo od Niego pochodzi moja nadzieja.”
- 

Nutka15 wrote:Ja biorę duphaston dziewczyny. I dostaje po 2 dniach od odstawienia okres. Ale to już decyzja waszego lekarza, jaki progesteron zapisuje. A jak raz dostałam luteinę to dostałam okres nie odstawiając jej podczas zażywania 🤯🤷
 Mi miała dać duphaston ,ale dała Luteinę 100 mg dopochwowo ,w sumie nie wiem czemu zmieniła decyzję ,ale zobaczymy , ostatnio okres dostałam 2-3 dni po odstawieniu także przyszło szybko mam nadzieję że teraz też tak przyjdzieStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

- 

Ja miałam takie anomalie po podjęzykowej, że dostałam okres podczas brania.Paula-1407 wrote:Mi miała dać duphaston ,ale dała Luteinę 100 mg dopochwowo ,w sumie nie wiem czemu zmieniła decyzję ,ale zobaczymy , ostatnio okres dostałam 2-3 dni po odstawieniu także przyszło szybko mam nadzieję że teraz też tak przyjdzie▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳
- 

Nutka15 wrote:Ja miałam takie anomalie po podjęzykowej, że dostałam okres podczas brania.
 O to dobrze że dostałam dopochwowo,ma fajny aplikator wielorazowego użytkuStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

- 

Kurde laski tak mocno trzymam kciuki za tem nasz listopad naprawdę...nawet patrzyłam termin porodu🤣🩵 stokroteczka25, Nutka15 lubią tę wiadomość
                                Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹 stokroteczka25, Nutka15 lubią tę wiadomość
                                Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

- 

Paula-1407 wrote:Kurde laski tak mocno trzymam kciuki za tem nasz listopad naprawdę...nawet patrzyłam termin porodu🤣🩵
 To jakoś w sierpniu wychodzi, tak?

Co do luteiny - mialam podjęzykowa 😉👩❤️👨 33&34
 🍀 starania od 04.2025

⏳️ listopad 2025 - druga stymulacja (aromek + ovitrelle)

Suple 💊
 prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
- 

stokroteczka25 wrote:To jakoś w sierpniu wychodzi, tak?

Co do luteiny - mialam podjęzykowa 😉
 Jak patrzyłam to wyszło 10-16.08Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

- 

Ja będę mieć jeszcze termin lipcowy, gdyby się teraz udało dokładnie 30.07, ale ze urodziłam pierwsze 5 dni po terminie, to wskoczyłabym na wątek sierpniowy 😅 mam nadzieję, że wszystkie tam się spotkamy ❤️
 Ja ogólnie celowałam z terminem w początek 2026, ale mam nadzieję, że mój organizm nie wybrał sobie jednak początku 2027 🙈 może być nawet z grudnia, byle był to 2026 ❤️
 Kiedyś bardzo nie chciałam dziecka z grudnia, bo sama z niego jestem i bardzo to odczuwałam do osiemnastki 😅 teraz się z tego cieszę, bo jeszcze mam 28lat, a nie 29 😅 i ogólnie teraz jest mi data, pora roku obojętna kompletnie, byle by w końcu się udało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października, 18:53  Paula-1407 lubi tę wiadomość
                                ▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ Paula-1407 lubi tę wiadomość
                                ▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳
- 

Nutka15 wrote:Ja będę mieć jeszcze termin lipcowy, gdyby się teraz udało dokładnie 30.07, ale ze urodziłam pierwsze 5 dni po terminie, to wskoczyłabym na wątek sierpniowy 😅 mam nadzieję, że wszystkie tam się spotkamy ❤️
 Ja ogólnie celowałam z terminem w początek 2026, ale mam nadzieję, że mój organizm nie wybrał sobie jednak początku 2027 🙈 może być nawet z grudnia, byle był to 2026 ❤️
 Kiedyś bardzo nie chciałam dziecka z grudnia, bo sama z niego jestem i bardzo to odczuwałam do osiemnastki 😅 teraz się z tego cieszę, bo jeszcze mam 28lat, a nie 29 😅 i ogólnie teraz jest mi data, pora roku obojętna kompletnie, byle by w końcu się udało...

Dokładnie! Byle by się w końcu udało u nas w rodzinie jest tak śmiesznie że mojej mamy mama (babcia) urodziła moją mamę 5 sierpnia i moja mama urodziła mnie też 5 sierpnia,ja się śmieję że może też tak urodze 🤣.Mam przyjaciółkę co zaszła w ciążę w listopadzie a urodziła w połowie lipca także jeszcze mamy szansę też na lipiec ❤️Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

- 

A ja głupia zrobiłam test i kreska jest mniej intensywna jak wczoraj
 Po co sobie to robię to nie wiem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października, 18:59  

👩 30 lat (PCOS, IO)
 👨 37 lat
 🌼 Córka – 4 lata

💫 Starania o drugie maleństwo od 08.2025
 💊 Lametta + Ovitrelle

🩵 CS1: owulacja potwierdzona – brak efektu

🩷 CS2:
 • 10 dpo (14.10) – β-hCG: 10.75
 • 12 dpo (16.10) – β-hCG: 63.65
 • 14 dpo (18.10) – β-hCG: 208.56
 • 16 dpo (20.10) – β-hCG: 405.09
 • 18 dpo (22.10) – β-hCG: 730.15
 • 20 dpo (24.10) – β-hCG: 1374.21
 • 24 dpo (28.10) – β-hCG: 6412.54 🌟
 • 29.10 – pęcherzyk ciążowy 11 mm, żółtkowy 4 mm 💛

📅 I prenatalne: 17.12.2025 🤍

Psalm 62,6
 „Jedynie w Bogu szukaj spokoju, duszo moja,
 bo od Niego pochodzi moja nadzieja.”
- 

Nie ma co się zamiartwiać to pewnie kwestia światła. 😘Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
 Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍

🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)

- 

Eliora wrote:
 Może mocz był bardziej rozrzedzony... No właśnie nie rób sobie tego, bo nie masz co się stresować 😘 piękne masz przyrosty i czekamy na wizytę ❤️▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳